Työpöydällä.


Jotain uutta työpöydällä, kuten ehkä huomaatte :) Sijoitin tuon ihanan tekstin heti iMacin viereen, ne kun jotenkin sopivat toisilleen. Koneella on kuvien käsittely käynnissä ja teksti muistuttaa siitä, miten haaveet voivat toteutua, jos niiden eteen tekee töitä. Kehyksiinhän tuo joutaisi ja pääseekin jahka löydän sille sopivat - valkoiset tai kultaiset, en vielä tiedä. Täällä on muutenkin nyt ajateltu ottaa oikein superaskel mitä näihin tauluihin tulee. Olen jo pitkään kerännyt lempisitaatteja ylös, kuten myös valmiita tekstitauluja ja kivoja ostopaikkoja. Eipä liene ylläri, että Etsy on oikea aarreaitta tässäkin suhteessa. Muutama printti on jo kuvassa näkyvän lisäksi löytänyt tiensä Espooseen, muutama vielä tulossapäin. Mieskin jo tuossa ehdotti, että voiskohan niitä tauluja alkaa oikeasti ripustamaan, niin ajattelin, että tämä kaksi vuotta mietintäaikaa on varmaan ihan riittävä ;)
Teen myöhemmin kunnon postauksen löytämistäni aarteista.

Vinkkinä muuten vielä toinenkin asia. Tuo ihana Block-valaisin on hankittu jo viime syksynä, mutta vasta nyt se pääsi paikalleen tähän työhuoneen lasipöydälle, johon sopiikin kivasti. Olin katsellut valaisinta jo pidemmän aikaa, kunnes tajusin, että en todellakaan tarvitse sitä uutena! Huuto.netistä tai Torista voi saada niin hyvää tavaraa edullisesti ja olenkin vuosien varrella ostellut (varsinkin tuosta ensin mainitusta) vaikka mitä kotiin. Kun Elina vihjaisi aikanaan Huuto.netin helmet - blogista, bongasin sieltä samantien tämän Blockin. Tarinalla on niin onnellinen loppu, että sain tuon valaisimen täysin uutena paketissaan puoleen hintaan normaalihinnasta! Eräs ihastuttava neitonen oli nimittäin juuri pitänyt suuremman luokan tuparit ja saanut lahjaksi VIISI Block-valaisinta :D Hän sitten kauppailli niitä Huuto.netissä todella edullisesti ja minä satuin nappaamaan niistä yhden. Kerrankin voi sanoa, että kävi mäihä ;)

Ihanaa perjantaita!
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ihastuin heti sanomaan sekä ulkonäköön ;) Kehykset varmasti kruunaavat vielä!

   Poista
 2. Kaunista :) se kyllä tuntuu kivalta kun tekee edullisia löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on - rahaa kun saa kyllä aina menemään :) Vähän kuin laittaisi rahaa pankkiin, kun bongaa jotain puoleen hintaan ;)

   Poista
 3. Kaunista! Vitsit, mä en oo edes tullut ajatelleeksi, että Etsykin on olemassa noiden printtien suhteen - kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi kuule, siellä niitä vasta onkin. Tai no, taisin ostaa kaikki ;))

   Poista
 4. Ihana teksti ja tosi kaunis printti! Haaveissani on edelleenkin toteuttaa meidän yhdelle seinälle valokuvakollaasi ja sinne tuollaisia tekstin pätkiä joukkoon. Täytyykin sitten pitää Etsy mielessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköstä vaan :) Valokuvakollaasi kuulostaa hyvältä. Miten ne ottaakin aina aikaa.. ensin täytyy etsiä kuvat ja sitten kehykset. Sitten vielä saada ne seinälle. Ihan varmasti siitä olis niin paljon iloa sitten ku se on valmis :)

   Poista
 5. Eikä! Miten kukaan voi saada viisi samaa valaisinta, uskomatonta. :D Hauska tarina ja mahtava tuuri. Meilläkin on Block ja juuri eilen vaihdoin siihen uuden lampun rikki menneen tilalle ja mietin, että onpas lampussa kauniimpi valo kun muistinkaan.

  Ihana on myös taulu ja sen sanoma! Mulla on sama ikuisuusprojekti taulujen kanssa käynnissä. Etsy on kyllä huippu - vähän liiankin, eihän sen tutkimista malta lopettaa ollenkaan. PS. Haastoin sut blogissa vastaamaan viiteen kysymykseen viidellä vastauksella. :) http://homevialaura.com/2013/11/10/haaste-viisi-kysymysta-ja-vastausta/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. No sanos muuta :D En sen tarkemmin kysynyt miten se tapahtui, mutta ehkä on esittänyt toiveen jossain yhteydessä ja sitten se on vähän levinnyt :D Olisin kyllä aika myyty tuommoisista tuparilahjoista!!

   Tauluprojektit on kivoja ja teiltähän löytyykin jo niin kauniita juttuja, joten olet kyllä saanut aikaseksikin :) Etsy on aika mieletön.. Ainoa harmi on se, että osa menee tullin kautta, jos sieltä kaukaa tilaa. Mut kerrankos sitä :) Kiitos tuo haaste oli ihana!!

   Poista