Inspiration Blog Awards 2013.


Kuten monesta blogista olette ehkä huomanneetkin, on vuoden 2013 Inspiration Blog Awards - äänestys nyt käynnissä! Joku ihana oli minunkin blogini nimen ilmoittanut mukaan Sisustus - kategoriaan, hämmentyneenä ja iloisena kiittää hän! 

Itse en ole vielä ennättänyt äänestämään, mutta niin sinulla kuin minullakin on aikaa vielä kolmisen päivää, joten kipinkapin antamaan äänesi suosikkiblogeillesi. Kategoriat ovat sisustuksen lisäksi muoti, kauneus, lifestyle sekä ruoka. Kyllä on muuten vaikea valita paras monista niin hyvistä :)

Niin ja hoksasin juuri, että äänestyslistojen kauttahan löytää selkeästi ihan parhaiden blogien pariin, joten äänestyksen lisäksi saat napattua lukulistallesi monen monta uutta, tyylikästä blogia - jes!

Äänestyksen myötä saatat voittaa liput Inspiration Blog Award - juhlaan, joka järjestetään marraskuun 16. päivä Klaus K living roomissa.

Onnea kaikille osallisille!
2 kommenttia:

 1. Mä oon käynyt jo aikaa sitten antamassa ääneni sulle tuonne :) ♥
  Olin ihan haavi auki, kun sain ilmoituksen, että omakin blogi on kauneus-joukossa mukana. Ihana lukijani oli käynyt ilmoittamassa. Oli todella vaikeaa ymmärtää koko asiaa. Mulla on kuitenkin niin pikkarainen blogi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana <3 <3 Olishan se pitänyt arvata, että sinä oot taas noin kultanen <3 Kiitos äänestä, ihan mieletöntä :)
   Hihi, voi sua, ymmärrän sua kyllä hyvin! Varmasti olet paikkasi ansainnut siellä! Halaus!

   Poista