Gant Home.


Täällä on taas lennetty kuin tuulispää paikasta toiseen ja kuten moni muukin on päivitellyt, nämä joulunalusviikot ovat aivan hurjan buukattuja. On tietysti niitä perustöitä, mutta sen lisäksi sähköposti pursuaa niin blogiin liittyviä kutsuja, kuin valokuvauskeikkapyyntöjä. Sitten tulee tietenkin suunniteltua joulujuttuja ja kahviteltua kavereiden kanssa kaupungilla. Kaiken härdellin keskellä olen kuitenkin iloinen siitä, että ON tekemistä, että on töitä ja että on niitä kavereita, jotka haluavat nähdä. En nimittäin enää edes osaa olla paikallani.. Kokeilin sitä kerran ja mietin vaan, että minkäs asian sitä sitten voisi vetää yli to do-listalta. Kiire siis asuu olkapäälläni ja itse asiassa se on ihan jees, mutta silti vuorokaudessa voisi olla vielä muutama tunti enemmän niitä ystejä ja herkullisia sushilounaita varten, vai mitä ;)Blogikutsuista puheen ollen sain joku aika sitten ystävällisen kutsun Gant Home-showroomille vanhoille kotikulmilleni ja toki vastasin heti myöntävästi sähköpostiin. Jo vanhat kotikulmat itsessään vetävät minua kovasti puoleensa, mutta sen lisäksi kaikki sisustusjutut, lämpöiset huovat ja pehmeät kylpypyyhkeet tekevät aivan samoin. Astuinkin superharmaasta ja tuulisesta syyssäästä keskelle näitä joulunpunaisia sekä kevään raikkaita Gantin tuotteita. Showroomilla oli niin kaunista ja levollisen rauhallista kynttilöineen verrattuna ulkona puhisevaan myrskyyn, että mikäpä siinä suklaata mutustellessa ja kaffetta juodessa näin kauniissa ympäristössä!

Showroomilla kierrellessä erotti kyllä selvästi eri vuodenaikojen kuosit ja värit toisistaan. Ei varmaan ole epäselvää mille ajanjaksolle postauksen ensimmäisen kuvan punavalkoiset tuotteet on suunniteltu :) Ensi kevättä kohti värit vaalenevat ja haalenevat ja lopulta jäljelle jää kauniita pastellinsävyjä; mintunvihreää, suloista sinistä ja hattaramaisen vaaleanpunaista. Keveät värit tuovat mieleen tuoreet ruohonversot ja pitkän talven jälkeen lämmittävän kevätauringon.
Gant Homelta löytyy todella paljon vaihtoehtoja myös meille hieman neutraalimpien värien ystäville ja kaikki erilaiset kuosit ja kuviot sopivat yllättävän hyvin yhteen, kun värimaailma pysyy samana. Olen aika arka sisustamaan kotia millään kovin esiinpomppaavilla väreillä, mutta erilaisilla kuvioilla voisi toki leikitellä vähän rohkeammin. Taidan ottaa pukeutumisen ja sisustamisen turhan vakavasti ja harkitsen ostoksiani usein kamalan pitkään.. Ehkä pitäisi joskus uskaltaa kokeilla edes raitaa ja ruutua vierekkäin, jos kirkuvat värit tuntuvat liian vierailta! Myös erilaisilla kankailla saisi tuotua hieman eloa sekoitellen vaikka pellavaa ja egyptin puuvillaa, kuten alla olevissa Gantin tyynyissä näkyy. Niin pehmoista ja kaunista :)Showroomilla käydessäni huomasin, että Gant on niin paljon muutakin kuin tähtityynyjä, joihin melkein kaikki meistä on joskus varmasti törmänneet. Toki tähtikuosit ovat edustettuina siellä ja täällä Gantin tuotteissa, mutta loppujen lopuksi ne olivat vain pieni osa kokonaisuudesta. Tähtiä enemmän omaa silmääni miellyttivät raidat ja palmikot sekä niin pienikuvioiset kuosit, että kaukaa katsoessa kuviot sulautuivat yhteen ja esiin nousivat ennemminkin kankaiden kauniit sävyt.
Tumma sininen korvaa Gantilla mustan värin tuoden syvyyttä vaaleampiin sävyihin olematta kuitenkaan liian jyrkkä tai kontrastikas. Sinisen sävyt ovat muiltakin osin kattavasti edustettuina.

Tekstiilien lisäksi Gant Homelta löytyy myös esimerkiksi astioita, saippuoita ja kynttilöitä.Showroom-vierailu oli virkistävä ja mielenkiintoinen. Kukapa ei kauniisti pedattuja sänkyjä ja säntillisesti pinottuja pyyhekasoja mielellään katselisi. Olisipa vain kotona niin paljon tilaa, että kaikki unelmanpehmeät kylpypyyhkeet voisi jättää tyylikkäästi esille varsinkin nyt kun sain pari sellaista vierailulta mukaani! Ehkä vielä joskus :)


ps. Riedel-lahjakorttiarvontaan on vielä reilu vuorokausi aikaa osallistua!2 kommenttia:

  1. Oiiih mitä ihanuuksia <3 Tekisi mieliä hiipiä pikku unille tuonne muhkeaan sänkyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! :) Ihanan näköistä, kun kaikki oli niin suorissa riveissä ja sänky ihan supermuhkeaksi pedattu! Olisi tosiaan ihan helposti voinut jäädä köllöttelemään :))

      Poista