Tyynyilyä.


Syksy tuo joka vuosi sisustusintoa mukanaan. Haluaa kotia sitten laittaa uudelleen tummemmilla sävyillä tai sohvan nurkkaan pinota muhkeampia vilttejä, on tarve pieniin muutoksiin edessä jälleen. Toki aivot raksuttavat melkein joka päivä jonkun kodin nurkan suhteen, mutta kunnon sisustuspuuskat tulevat nimensä mukaisesti puuskittain, kuten nyt.
Sentään en ole olohuoneen järjestystä muuttamassa ensinnäkään siksi, että olen vähän ujo tekemään noin isoja muutoksia saman kodin sisällä. Ajatukset menevät jotenkin solmuun, jos aamulla herätessä ei enää muista missä kohtaa sohva tänään olikaan. Toisekseen en myöskään sen takia, ettei meidän olohuoneessa voi oikein järjestystä edes muuttaa. Sohva on niin iso, ettei se mahdu millekään muulle seinälle. Onneksi siis mieskään ei voi tehdä mulle jekkuja töissä ollessani ;)

Sohvasta puheen ollen uusien tyynyjen metsästys on kuitekin alkanut. Oikeastaan se on ollut käynnissä jo hetken aikaa ja olenkin nappaillut talteen kivoja yksilöitä imacin kirjanmerkkeihin ja puhelimen muistioon. (Olen niitä, joiden muistiinpanot pursuilevat kasoittain inspiraatiota niin valokuvauksen, matkakohteiden, kuin sisustustyynyjenkin osalta).
Keräsin pariin kollaasiin silmää miellyttäviä tyynyvaihtoehtoja. Pari pientä väripilkkuakin pääsi mukaan, vaikka niitä ei tulla kyllä näkemään meidän olkkarissa tällä kertaa. Mennään jatkossakin harmaan, valkoisen ja mustan sävyillä - kuinka yllättävää!Yhä useammin huomaan palaavani Annon pariin, oli kyse sitten matoista, saunatekstiileistä tai näistä tyynyliinoista. Tällä hetkellä haaveilen tyynyjen lisäksi myös pellavalakanoista, mutta en ole vielä osannut päättää väriä!

Elce Stockholmin löysin muutama kuukausi sitten ja ihastuin päätäpahkaa heidän tyynyihinsä. Upeita, tyylikkäitä kuoseja kauniissa väreissä. Näillä saisi sellaista ylellistä kartanotunnelmaa kotiin!

Society6 tuli eteeni joku yö surffaillessani netissä. Laadusta ei ole mitään tietoa, mutta herkullisia värejä ja malleja tuli eteen vaikka millä mitalla. Taisinpa löytää myös sen kauan etsimäni iPhonen kuorenkin viimein.


Mitä pidät? :)6 kommenttia:

 1. Raidat ja siksakit ovat eniten mieleeni. Juuri pari päivää sitten siirsin Annon mustavalkoisilla raitaliinoilla päällystetyt tyynyt parvekkeelta olohuoneeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niitä kestosuosikkeja! :) Kuulostaa hyvältä, Anno ja raidat on varmasti tyylikäs näky olohuoneessa!

   Poista
 2. Oiiii ihania!! Täälläkin ihastuttiin hetivälittömästi noihin Elsen päällisiin ♥ Tiedätkö toimittaako he Suomeen tuolta nettikaupasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sori, olen unohtanut vastata sulle! :( Uskoisin, mutta pitää vielä varmistaa! Tuo omistaja on kaiketi suomalaistaustainenkin :)

   Poista
  2. ..ainin ja Seitashopista saa ainakin osaa noista :)

   Poista
  3. kiitos paljon tytöt! Toimitetaan toki Suomeen, ja vielä joulukuun ajan ilman rahtikuluja!
   /Tiina
   ELCE STOCKHOLM

   Poista