Syksyn saappaat.7. Zign 8. Vagabond 9. Gabor


Syksyn tullen kaivan aina ensin esiin nilkkurit ja jätän saappaat vielä odottelemaan viileämpiä ilmoja. Nyt on enää yhdet ballerinat eteisen puolella ja taidan nekin siitä huomenissa valmistella talviteloille. Pian saappaat valtaavat pienen eteisemme ja tuntuukin ihanalta vetäistä pitkävartiset kengät jalkaan pitkästä aikaa.

Tällä hetkellä oma saapastilanteeni on erinomainen sillä olen tainnut tältä vuodelta kenkäostokset jo suorittaa. Kenkätelineessä on tällä hetkellä parit mustat saappaat ja yhdet ruskeat. Kahdet niistä on Billi Bi-merkiltä ja olen tosi onnellinen löytäessäni kyseisen merkin pari vuotta sitten Rizzossa käydessäni. Billi Bi:ltä löytyy saappaita hyvin kapealla varrella, joka tarkoittaa sitä, että säästän suutarikuluissa melkoisesti, kun ei kenkiä tarvitse kiikuttaa sinne laisinkaan! Jos siis olet yhtä hoikkajalkainen, kuin allekirjoittanut, suosittelen katsastamaan heidän kenkiänsä.

Jos olisin vielä saappaita vailla, hankkisin seuraavaksi jotkut ihanat konjankinruskeat kultaisilla yksityiskohdissa. Numero neljä houkuttelisi siinä tapauksessa kokeilemaan :)

Onko sinun saapaskokoelmasi jo valmiina näin viittä vaille ennen talven tuloa? :)


Kaikki linkit ovat mainoslinkkejä.


5 kommenttia:

 1. En mä tiedä onko se koskaan valmis, mutta avainsaappaat löytyy :) Eli overknee ja biker.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no joo, onhan se tietysti hieman vaikea lopettaa haaveilua, vaikka jo noilla omistamillaan pärjäisikin ;) Overkneet olisi kyllä <3

   Poista
 2. Toinen laihajalka ilmoittautuu! Mä tilasin duoboots.comista nahkasaappaat alkusyksystä ja ovat IHANAT! Siellä on koot merkattu jalan koon (esim. 38..) lisäksi pohkeen ympärysmitan mukaan! Pienin saatava koko oli muistaakseni 31 cm. Ikäänkuin räätälöidyt kengät joka jalalle, ja malleja on tosi paljon. Mulle iski valinnanvaikeus, ja jos kukkaro olisi antanut periksi, olisin ostanut kerralla useamman parin. Päädyin mustiin Crosbyihin.
  Ihan paras löytö tämä, suosittelen. Hintakin oli ihan perus-nahkasaappaiden luokkaa, eli parinsadan molemmin puolin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva :D Ja kiitos tosta osoitteesta, oli ihan uusi mulle. Tuoltahan löytyy vaikka ja mitä! Mutta palautus, se lienee maksullinen? En vielä ehtinyt lukaista koko sivua.. Mulla on niin hankalat jalat, että palautus on todennäköisempää, kuin kenkien pitäminen :) Kaikenmaailman jalkavaivoja jo kolmekymppisenä, vanhuus ei tule yksin ;) Laitoin kirjanmerkkeihin!
   Halit sulle <3

   Poista
  2. Palautus on maksullinen, ja se on tietty kurja juttu. Mutta toi onkin ulkomainen verkkokauppa ja niissähän palautus on lähes aina maksullinen.
   Halit sinnekin! Ihanaa viikonloppua <3<3

   Poista