Näen mustaa.


Mulle tuli suorastaan kiire kun näin nämä kuvat!! Halusin nimittäin heti tulla vinkkaamaan teille näistä mustista ihanista pallovaloista! Miten nerokasta, siis tietenkin mustat valot! Viime vuonna innostuin valkoisista ja hankinkin ne heti kotia kaunistamaan. Vitsit, mieskin tykkäsi niistä tosi paljon. Ja nyt, en voi lopettaa ihailua näiden mustien kohdalla, voi että nämä on pakko saada :))


Näyttää todella upealta tuollaisessa valkoisessa kodissa varsinkin. Alankin tässä mallailla niitä mielessäni meille.. Olkkariin varmaankin :)


Onko joku jo ehtinyt hankkimaan nämä kotiin? Ihanaa, kun alkaa olla jo taas kynttilä- ja pallovaloaika!

Kuvat Seitashopin Facebook-sivuilta. 
16 kommenttia:

 1. Just eilen katselin meidän valkoisia valopalleroita, että pitäisikö ne kohta ripustaa esille. Hih. Mustat on kyllä hienot (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitäisi! On jo niin hämärää ja niistä tulee niin kaunista valoa ja kivaa piristystä taas kotiinkin :) Kohta on palloa siellä ja täällä.. ei nuo punaisetkaan hullummat ole, mutta ei onneks sovi nyt meille ;)

   Poista
 2. Oi että miten nätit! Passaavat kyllä tuollaiseen valkoiseen ympäristöön ku nenä päähän, mii laik! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Meillä ei ihan noin väritöntä ole, mutta silti tarpeeksi. En vain tiedä kuinka monella pallolla nuo nyt ottaisi..

   Poista
 3. juuri noi haluan meidän pojalle :) Samat kuvat inspiroivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, onnenpoika, kun on noin hyvä maku äipällä ;)

   Poista
 4. Aa himo! Tuollaiset minäkin haluan - sekä mustana että valkoisena! Sopivat yhteen Acnen huivin kanssakin (perustelu ostoksille) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sulle taitaa tulla postissa ruuhkaa ;) Eh, mutta tuo perustelu, meinaatko kietoa pallot kaulaan vai mitä? :DD Anteeksi.. oli pakko.

   Poista
 5. Kertakaikkiaan ihastuttavat!! Ja ihanat inspiskuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se,kun kuvista on tehty niin upeat, että saavat heti meidät haluamaan noita :)

   Poista
 6. Oi miten ihanat! Mietin vaan, että kuinkahan hyvin nuo mustat päästää valoa läpi... pitää ehkä ostaa ja ottaa selvää ;) psst. sulla on erittäin kauniita kuvia täällä blogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitty, kiva kuulla pitkästä aikaa :) Hih, ei nuo varmaan ihan lukulamppuna meniskään, mutta sellaisena tunnelmavalona ehkä! Pitää tosiaan testata ;)
   Voi kiitos tuhannesti <3

   Poista
 7. Oij, kiitos inspiraatiosta! Aivan ihanat. Heti alkoi tulla mieleen mihin kaikkialle nuo kotona sopisivatkaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu! Tosi kiva, että vinkistä oli hyötyä :)

   Poista