Mielessä Daniel Wellington.

Hommahan on nyt niin, että minä tarvitsen kellon. Mieluiten pari, mutta aloitetaan nyt yhdestä kuitenkin. Olen ollut vuoden ilman kelloa ja toisin sanoen iPhonen varassa. On muuten kummallista sitten, kun puhelin ei ole lähettyvillä eikä ole tietoakaan ajasta.
Viime viikolla sain viimein vietyä kauniin, hopeisen DKNY:n kelloni liikkeeseen patterinvaihtoon, mutta kun eilen menin sitä hakemaan, myyjä kertoi, että koko kello taitaa olla rikki :(


Näitä Daniel Wellingtonin kelloja olen kuolannut jo pitkään. Varmasti olette tekin osanne saaneet haaveiluistani ja nyt sitä tulee vähän lisää ;) Tällä kertaa tosin ajattelin myös toimia haaveilun sijaan, jahka saan vain päätettyä mikä väri olisi nyt kaikkein tarpeellisin.

Ihastuin yllä näkyvään malliin samantien, kun se aukesi koneeni ruudulle. Timantteja! Ja juuri sopivasti, ei liikaa, vaan tuollalailla kauniin hillitysti. Ja ruusukultaa! Ah! Ruskeanvärinen * Classy St Andrews tuo kullan värin kauniisti esiin, mutta mustalle * Classy Sheffieldille olisi varmasti aina käyttöä.

No, sitten huomasin, että näissä onkin hieman pienempi kellotaulu (26-29mm). Itselläni on kyllä todella hoikka ranne, joten varmasti nämäkin menisi, mutta halajan nyt kuitenkin hieman massiivisempaa kelloa ranteeseeni. Timantit jäi kyllä hieman mieleen kaivertamaan..


Keräsin tähän toiseen kuvaan ne, joiden väliltä ajattelin nyt valita. Huomaan, että kulta vetää puoleensa enemmän kuin hopea..

Ensimmäinen naisten malliston * St Andrews olisi aivan täydellinen, mutta pelkään, että tuo konjakkinen hihna on liian punertavan ruskea? Siinä mielessä oikeasta laidasta löytyvä * Classic Bristol olisi turvallisempi ja hillitympi valinta. Jos soppaa haluaa vielä hieman hämmentää lisää, kurkkasin myös miesten malliston puolelle ja tajusin, että siellä kellotaulu on vielä muutaman millin suurempi (40-44mm). Kuvan kelloista toinen oikealta onkin miesten malliston * Classic Bristol. Miesten ja naisten kellojen hihnojen värit ovat hieman erilaiset ja jäin pohtimaan onkohan näin oikeastikin, vaikka mallin nimi onkin sama. Sitten olisi vielä se musta versio..

Ai että. Valinta oli lähestulkoon mahdoton, mutta näette myöhemmin mihin päädyin :)

Mikä on sinun suosikkisi?


*) mainoslinkkejä


4 kommenttia:

 1. Mä katoin ensin, että kellot on väärinpäin.. =D Väärinpäin oleva D hämää blondia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeasti katsottuna näyttää kyllä ihan siltä :)

   Poista
 2. ooo, samoja kelloja oon ihastellut - päätös olisi helppo; alarivin toinen oikealta. Nimenomaan miesten koossa ja tuolla ruskealla hihnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä komeita kelloja, en malta odottaa! Ja tuo valintasi olis myös superhyvä. Läheltä liippaa, mutta tällä kertaa valinta ei ollut se. Mittailin ja tuumailin tullen siihen tulokseen, että tuo miesten malli taitaa olla liian iso ranteeseeni :)

   Poista