Kaunis Laura A.


Minut on helppo saada iloiseksi kauniilla asioilla. Kaupungilla pyöriessäni nautin kauniiden esineiden katselusta, vaikka en niitä ostaisikaan. Kaipaan ja tarvin kauneutta ympärilleni ja aivan arkisetkin asiat voivat saada todella hyvälle tuulelle, jos ne ovat nättejä. Kuten nämä Laura Ashleyn siivousainepullot! Rakastuin ensisilmäyksellä.. Ei välttämättä niitä edullisimpia eikä näitä voi edes kaikille pinnoille käyttää, mutta joka kerta kun avaan siivouskaapin oven ja näen tuon vaaleanpunaisen ihanuuden, alkaa väkisinkin hymyilyttää.
Siivoaminen ei ole varsinaisesti mitään lempparipuuhaani, mutta kyllä näiden pullojen kanssa siivoamisestakin tulee astetta miellyttävämpää. Siinä siis minulle aivan tarpeeksi syitä näiden hankkimiseen. Niin, eikä näitä tarvitse edes sinne kaappiin piilottaa, ettei mene kauneus ihan hukkaan ;)Kun nyt siivoamisesta aloin puhua, niin tulipa mieleeni, että toinen hyvä keino saada itsensä siivoamaan on se, että kutsuu vieraita kylään. Toissailtana sainkin nauttia kahden kaunottaren seurasta ja sitä ennen tuli hieman heiluteltua siivousrättiä sekä leivottuakin. Illasta ja tarjoiluista enempi seuraavassa postauksessa :)


6 kommenttia:

 1. Kyllä noin suloiset purkit tekevät siivouksestakin paljon kivempaa, olen aivan samaa mieltä <3

  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, näin se vaan on! :) Pienet asiat voi tuoda iloa!

   Poista
 2. Tuo vieraiden kutsuminen on aika ajoin siivousmotivaattorina myös täällä. :D Ihanan näköisiä kyllä nuo putelit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla :D Ja pidän kyllä tosiaan siististä & puhtaasta kodista, mutta se itse siivoaminen on sitten helppo siirtää toiseen päivään.. Onneksi myös mies on siivoavaa sorttia <3

   Poista
 3. Toivottavasti et saanut napattua kuvaa tästä "kaunokaisesta", jonka naamakin oli ihan mustana hevosenpölystä :D Hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, en huomannut sen "lasillisen" jälkeen ;D

   Poista