TTD.

Jottei häähumu loppuisi aivan vallan kokonaan, oltiin eilen kuvaamassa Rimmasen & Companyn kanssa hieman trash-the-dress-kuvia. Tosin, ei me hienohelmat kyllä saatu tuota mekkoa edes likaiseksi, joten en tiedä miten trash se sitten oli. Joka tapauksessa oli ihan jännä ilta! Minä oon joskus teinityttönä käynyt tallilla, kuten kaikki muutkin, mutta olen aina jännittänyt hevosten lähellä. Pientä jännitystä tuntui olevan kyllä monella muullakin, että miten heppanen ottaa ylipäätään tuon mekon tai miten mies pysyy ratsailla :) No hyvin ja hyvin!

Rimma oli käynyt hakemassa taas upean meikin ja kampauksen itselleen, jota hieman tuunattiin häistä jääneillä harsokukilla.
Ja mites tuo mekko. No IHANA yhä edelleen! Tyllin ja pitsin kanssa ei voi muuta kuin onnistua :) Saara on aikamoinen taituri!

 Karvainen assari, joka varmisteli joka suunnasta, että hommat oli hoidossa.


Ja ei muuta kuin ratsaille! Ei ihan tavanomainen ratsastusasu tosiaan tällä kertaa, mutta tyyli ennen kaikkea :D

Lopputulos oli se, että kukaan ei pudonnut hevosen selästä, hevoset jaksoivat pinnistellä aika mukavasti ja kuvaajakin sai ehkä jotain näyttämisen arvoista taltioitua. Ensimmäinen kurkistuskuva onkin jo näytillä täällä Facebookissa.
Tässä vaiheessa joudun kuitenkin jälleen toistamaan itseäni ja totean, että loput kuvat näätte sitten, kun editointijono helpottaa. Onnekas kun olen, niin kuvauksia on ollut riittämiin ja huomenna palaan taas lomilta päätyöhöni. Tuntuu, kuin olisin ollut sieltä ikuisuuden pois :)
8 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan upeat tunnelmat! Innolla odotan lopullisia kuvia, olet varmasti onnistunut ikuistamaan juuri oikeat hetket ja tunnelmat! Ja joskus se vaan on niin, että ei se mekko tuhoudu, vaikka kuinka yrittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Domi! Oli hauskaa ja jännittävää! Eiköhän me ihan mukavia otoksia saatu. Ainakaan kuvaskohteissa ei ollut valittamista <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä kaikkien hanurien kuuluu ollakin vähän läskipalleroita <3

   Poista
 3. Nää kuvat on niin upeita, en kestä!!! En malta odottaa että näytät myös muita otoksia. Muru, sä oot vaan niin LAHJAKAS♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3 Sinä se aina jaksat luoda hyvää mieltä ja tsemppiä, kiitos <3 Muutamista kuvauksista on tulossa postauksia ja mielessä on muutenkin noin miljoona postausaihetta, kun ehtisin vaan. Kuka mun kaiken ajan varastaa?? :D
   Ihana ole, haleja miljoona! <3

   Poista
 4. Näistä kuvauksista kyllä saa laittaa tulemaan kuvia ihan tuutin täydeltä. Kävin jo Rimmastakin tästä vinkkaamassa. Ja heidän häistä muutenkin ♥ Tähän väliin voit sit taas kuunnella, kun hehkutan sun kuvaustaidot kuuhun ja takas ♥ ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Janet <3 <3 Olet joka kerta niin ihana kaikille kaikissa kommenteissa, joita olen lukenut, kiitos taas miljoonannen kerran siitä, että sait hymyn huulille täällä!
   Eiköhän muutama kuva tästä setistä blogeihinkin löydä ;)Halaus!

   Poista