Tilaa Olivia sadepäivien iloksi.

Täällä ollaan jälleen kesälomalla. Ensimmäinen varsinainen lomaosuus kesä-heinäkuussa sujui erittäin aurinkoisissa merkeissä. Nyt on vuorostaan saatu nauttia ihanasta sateenropinasta koko viikko. Olen makoillut sohvalla Vilma viekussani ja kuunnellut, kun pisarat - ja rakeet! - ropisevat kattoikkunaan. Ukkonenkin on vieraillut täällä jo useamman kerran. Itse pidän siitäkin, mutta valitettavasti Vilma on ollut vähän hermoheikkona :/

Vielä vietellään kesäkuukautta, vaikka syksyinen viba on jo tullut näihin päiviin. Kaikista sääoloista voi kuitenkin ottaa ilon irti ja nauttia siitä mitä on. Sadepäivänä voi hyvillä mielin jäädä sisälle, kun ei tarvitse mennä ulos hyvien ilmojen perässä :) Silloin on parasta, kun ympäröi itsensä vaikka herkkuaamiaisella ja * hyvällä lukemisella.


Kolme Oliviaa saat edullisesti kotiinkannettuna hintaan 14,90e. Lisäksi voit valita tilaajalahjan kahdesta vaihtoehdosta.
* TÄÄLTÄ pääset tilaamaan oman lukupakettisi!

Iloisia lukuhetkiä ja rentouttavia sadepäiviä toivotellen!

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Olivia-lehden kanssa.
4 kommenttia:

 1. Saako tuon tarjouksen ulkomaillekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ottaisitko ystävällisesti yhteyttä tänne asiakaspalveluun, jotta en kerro sinulle vahingossa väärää tietoa :) http://bonnierjulkaisut.fi/fi-FI

   Poista
 2. Kiva blogi sinulla ja ihana koira (meiltä löytyy samanlainen).

  Ps. Liityin lukijaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elina! Hyvä koirarotuvalinta teiltäkin ;D En varmaan ikinä kyllästy westeihin. Aina alkaa hymyilyttää, kun sellainen taapertaa vastaan :) Kiitos lukijaksi liittymisestä, tervetuloa!

   Poista