Messuilemassa.


Ehdin jo luulla, että tänä vuonna messut menevät itseltäni ohi, kun ei sopivaa päivää ja matkaseuraa oikein meinannut löytyä. Mutta niin vain sitten järjestyikin reissu Hyvinkäälle kivassa seurassa miehen ja ystäväpariskunnan kesken, jee!

Päivä oli todella kuuma, kuten eilinen, ihanaa! Messutaloissa kiipeily ja joka huoneeseen jonottelu vei kyllä mehut meistä kaikista. Välillä olikin pakko tankata syötävää ja juotavaa, kunnes taas matka jatkui. Miehet vitsaili koko päivän "Ei enää montaakaan taloa jäljellä, ehkä vain 25!". Heh, no mutta varmasti kaikista oli silti kiva käydä ja ens kerta voidaan siirtää tuonne Vantaan asuntomessuille, joten ainakin yksi välivuosi tiedossa ;)


Kovin paljon en ehtinyt kuvailemaan, kun en halunnut olla tukkeena muille ihmisille. Toisaalta joskus on ihanaa vaihtelua katsella ihan omilla silmillään etsimen sijasta. Varmasti, jos olisi juuri aikeissa rakentaa tai remontoida, olisi tuolta saanut kivoja ideoita mm. pintamateriaaleja ajatellen. Mieleen jäi muutama kaunis kylppärinlaatta, betoninen ruokapöytä, kauniit laskosverhot, TineK:n valaisimet ja iiiisot ikkunat, joita olikin useissa taloissa. Valo tekee kauniin kodin!


Kaiken kaikkiaan talot olivat porukkamme mielestä melko tavallisia, ehkä niiden oli tarkoituskin olla? Ensimmäinen todella sykähdyttänyt koti löytyi numerosta 21 nimeltä Kivenherra. On toisaalta aika hurjaa, kun tajusi, että talon täytyy olla parisataaneliöinen, varustettu niin poreammeella, kotikuntosalilla kuin muillakin herkuilla, jotta siitä pitää :D Ehkä messuille lähtee etsimään jotain suurta ja tässä talossa sitä oli. Sijaintikin oli parhaimmasta päästä, alueen reunalla, joten voin vain kuvitella miten kiva siinä on ilta-auringossa viinilasillista hörppäillä!

Messut ovat avoinna vielä viikon, joten ehdit hyvin, jos et ole vielä käynyt :)
8 kommenttia:

 1. Junalippu huomisaamuna Hyvinkäälle on jo taskussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mitäpäs tykkäsit messutaloista? :)

   Poista
  2. Kaikki talot katsottiin! Vältyimme ruuhkilta, kun olimme alueella jo aamupäivällä ja aloitimme numerosta 31. Kamera oli laukussa vain varmuuden vuoksi, ja sain sen pidettyä siellä. Netistähän löytyy paljon kuvia, myös sisustuksesta, joka minua kiinnosti eniten..
   värikkyyttä, harmoniaa, rockia..upeita valaisimia..suuria suihkuja..komeita terasseja ja pihoja... tykkäsin :)

   Poista
  3. Fiksua olikin aloittaa tuolta päästä ;)

   Poista
 2. Vau miten ihania kuvia! :) olisin itsekin halunnut messuille tänä vuonna mutta taitaa loppua aika kesken :(

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitti, nopeita räpsyjä nämä vain :/ Tosiaan, tuntuu, että messuaika meni tosi nopeasti, kun ne pääsi alkamaan jotenkin salakavalasti! Jos pääsisi viikolla käymään, niin säästyisi varmaan pahimmilta ruuhkilta! Oispa kiva, kun sinäkin ehtisit :)

   Poista
 3. Mä oon myös päättänyt että välillä jätän kameran tarkoituksella sivuun/kassiin/kotiin ja katselen tilanteita/tapahtumia/maisemia omilla silmillä. Kuvatessa missaa yllättävän paljon, niin hupaisalta kuin se kuulostaakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mä tiedän, mitä tarkotat! Se on kyllä kameran kanssa yhtä kuvakulmien etsimistä... Joskus tulee tunne, että haluaa ehdottomasti kuvata kaikki, mutta sen jälkeen pitäisi tehdä uusintakierros ilman kameraa, jotta oikeasti näkisi mitä nyt ikinä onkaan sitten katsomassa. Vaikeita valintoja :D

   Poista