Huivin pauloissa.Syksy hiipii hiljaa joka puolelta. Olen törmännyt sanaan jo blogeissa ja nähnyt miten kenkäkaupassa ballerinat on siirretty syrjään nilkkureiden tieltä. Oman pääni sisällä on vielä kesä täydellä tohinalla, vaikka tänään illalla kotiin kävellessä huomasin, että takkia ei olisi kannattanut unohtaa kotiin. Hetki sitten pyyhin vielä hikeä otsalta ja poistuin terassilta varjoon, koska siinä ei enää vain pystynyt olemaan - suorassa porotuksessa. Nyt hartiat nousevat korviin ilman viileydestä ja käsi hapuilee huivia tiukemmalle.

Kuulun itse niihin, jotka näkevät eri vuodenajoissa ennemmin mahdollisuuksia, kuin tunteen, että kaikki loppuu. Jokaisessa vuodenajassa on jotain erityistä, vaikka meistä niin moni rakastaakin kesän iloa kasvoilla ja lämpöä iholla. Oma tapani selviytyä pimeästä on keksiä niin paljon kivaa tekemistä, että ei edes huomaa miten syksy taittuu talveen ja voi jo alkaa odottaa kevättä.
Ehkä ainoa konkreettinen mutta tulee valon määrässä. Se on ymmärrettävää, kun yksi parhaista kavereista on kamera ja halu kuvata aikamoinen. Mutta kyllä siitäkin selvitään. Jos ei pääse tarttumaan kameraan aivan niinkuin menneinä viikkoina, voi tehdä asialle jotain muuta. Kirjasto on täynnä kirjoja ja netti täynnä kuvia, joista imeä inspiraatiota.

Kun se kylmä sieltä kuitenkin jossain vaiheessa puskee oikein kunnolla päälle, on sitä vastaan hyvä valmistautua jo hyvissä ajoin. Ostin viime vuonna Mulberryn ihanan klassikkohuivin metsänvihreän väreissä ja takaraivooni jäi kytemään ajatus harmaasävyisestä kaimasta. Nyt kuitenkin menin katsomaan huivien hintoja ja nousseethan nekin olivat. Tai miten minusta tuntuu, että en ihan pariasataa sentään tuosta Check Scarfista maksanut, vaikka laukkujen hinnat olivatkin jo ennen joulua nousussa. Kyllä pitää olla muuten melekonen huivi, että siitä tuommosta suostuisin maksamaan, joten katse siirtyi muualle.

Acnen Canada Scarf on tullut vastaan siellä ja täällä. Viimeksi ihastelin sitä harmaanvärisenä Celinan blogissa ja ajattelin, että siinä se on, hyvä vaihtoehto Mulberrylle. Ja niinhän se olikin, mutta sinisen värisenä! Jokin tuossa navyssa vain vetää.. Muistatte varmaan miten hetki sitten kuolasin myös sen sinisen Selman perään. Ei tullut vielä Selmaa, mutta on mulla ainakin leveä hymy, kun kiedon tuota pehmeää unelmaa kaulalleni sitten syksyllä. Niin sitten vasta. Nyt on nimittäin kesä!11 kommenttia:

 1. Mullakin on kesä vielä :) Syksy tulee sitten... joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä ;) Kelien puolesta ei ole syksyä nähnytkään!

   Poista
 2. Ihanan värinen tuo ruutuhuivi. On toki harmaakin kiva, mutta jostain syystä kaipaan itse huivissa kuvioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis kyllä, mutta hinta tuntuu liian kovalta :( Ruudut tuo kyllä kivasti eloa!

   Poista
 3. Sininen Acne olisi myös ihana, sekä se kameli tms beige!! <3 Terkuin, haluan kaikki värit ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Sitä beigeä kuolasin, mutta hinta olikin aika paljon korkeampi, joten sinisellä mennään tällä kertaa :) Onneks värisuoraa on vielä jäljellä reippaasti..

   Poista
 4. Sininen Acnen huivi vaikuttaa oikealta unelmalta! Its omistan useamman Mulberryn huivin, mutta täyty kullä todeta, että niiden hinnat hipovat jo kohta pilviä....


  Maria / Petite Living

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! En ole sitä vielä kätösiini saanut, mutta varmasti ei tuota pettymystä. Vihertävä Mulberry taisi löytyä viime talvena kaulasta melkein joka päivä :) Mulberry nosti hinnat taivaisiin, mutta onneksi se ei ole ainoa kiva merkki, vaikka laukkujakin kyllä kuolailen ;)

   Poista
 5. Voihan Cherry.. Ostin itse jo vuosia sitten Mulberryn klassikkohuivin ja nyt olin - suoraan sanottuna - järkyttynyt kun huomasin miten niiden hinta on noussut! Himoitsin siis Mulberryä täksikin talveksi, mutta.. Sitten tulit sinä ja huivipostauksesi! Ja kai minun pitäisi kiittää, koska taidan nyt suunnata muille apajille kuin Mulberrylle.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Aika huisit korotukset :( Onneksi ehdittiin hankkia edes se yksi huivi huokeammalla hinnalla! Meillä oli siis aika samanmoiset suunnitelmat. Ihana, jos tästä vinkistä oli apua :))

   Poista
  2. ..voi olla että jotakin suurta on nyt saavutettu ja siitä iso kiitos sinulle vinkistä ;)

   Poista