Kiitollinen. Kovasti kiitollinen.


Taidan olla maailman onnellisin tyttö kuulkaa. Viimeinen lomaviikkoni oli aivan ihana. Sain vähän rauhoittua, ottaa aurinkoa kotona ja huomata Olivian sivulla tämän pienen jutun meistä Olivia-tykkää bloggareista. Hauskaa nähdä itsensä lehdessä!

Ylipäätään koko lomani oli mahtava. En muista satoiko kertaakaan siellä missä olin? Eli kaikesta päätellen aurinkoa on piisannut ja säiden puolesta lomani osui aivan nappiin. Olin siis toivonut lomaa vasta tästä viikosta eteenpäin, mutta kun moni muukin halusi saman ajankohdan niin siirsin sen alkamaan jo juhannukselta. Tosiaan, tuntuu, että juhannuksesta on sata vuotta, niin paljon ehti tapahtua!

Viimeisen lomaviikkoni aikana sain myös uuden linssini lähetin välityksellä kotiin. Tiedätte varmaan miten kivaa on, kun viimein saa jonkun pitkään toivomansa asian kätösiinsä! Ehtisinpä pian kuvailemaan sillä kukkasia jonnekin niitylle..

Eilinen oli viimeinen lomapäiväni ja sen kruunasi sellainen juttu, jonka näette yllä olevassa kuvassa. Pääsin nimittäin kuvaamaan ensimmäiset hääpotrettini aivan kertakaikkisen upeasta parista! Olen N Ä I N  otettu kaikista hääkuvauspyynnöistä, joita olen saanut sähköpostiini pitkin tätä vuotta, mutta vielä ei ole minun aikani kuvata niin suuria juhlia. Sitä vastoin kuvassa näkyvän parin hääkuvauspyyntöön sanoin todella mielelläni 'kyllä' sillä he saapuivat linssini eteen suoraan vihkitilaisuudesta ja kuvasimme aina yhtä upeassa Kaivopuistossa, josta heidän matkansa jatkui kohti auringonlaskua..
Olin koko eilisen illan, ja oikeastaan vieläkin, aivan huumassa ja pöhnässä siitä rakkauden määrästä, jota assarini kanssa nähtiin. Ja niin kiitollinen, että sain tämän kunnian ja että olen tässä, tekemässä sellaista työtä mitä voin viimein sanoa rakastavani! Vaikka se onkin vain sivutyö, on aloituspisteestä edetty jo pitkän matkaa ja haluan, että loppupistettä ei ole koskaan edes näkyvissä.

Opittavaa on aivan hurjasti, mutta haluan ottaa kaiken vastaan, kehittyä ja asettaa tavoitteita. Viime vuoden alussa päätin, että alan opiskella valokuvausta itsekseni siinä määrin, kuin se työn ohessa on mahdollista. Viime vuoden lopulla päätin, että ensi vuonna uskallan tehdä keikkoja ihan oikeasti ja nyt niitä on ollut. Tuntuu niin hyvältä, että en osaa sitä edes sanoiksi laittaa!

Kiitos kuuluu monelle ihmiselle. Ifolorin ihmisille siitä, että sain osallistua heidän kuvakilpailuunsa. Sakke Majantielle siitä, että hän valitsi minut voittajaksi ja "puhui ympäri" yrittämään mahdollisuuksiani kuvaajana. Ystävilleni ja perheelleni siitä, että ovat luoneet uskoa, vaikka on tehnyt mieli heittää kamera järveen. Kaikille teille ihanille lukijoille, jotka olette kerta toisensa jälkeen kirjoitelleet niin ystävällisiä kommentteja kuviini liittyen! Ilman tätä blogia en olisi varmaan tehnyt yhtäkään palkallista kuvauskeikkaa.

Nyt joku ehkä miettii siellä, että mitä se luulee saavuttaneensa, jonkun mitalin vai? Ei. Olen 31-vuotias ja elämäni miettinyt mitä haluan tehdä, mistä nautin ja mikä on tarkoitukseni täällä. Viimein olen löytänyt sen jutun, jolle ANNAN ja josta SAAN. En muista kuka tämän on sanonut, mutta olen kirjoittanut tämän puhelimeeni muistiin: "Merkityksellisten asioiden aikaansaaminen on yksi tärkeimpiä onnellisuuteen vaikuttavia asioita". Juuri näin se menee.

Yksi askel eteenpäin oli myös oman valokuvaussivun perustaminen. Vielä en osaa tehdä mitään hienoa sivua nettiin, mutta aloitin Facebookista. Sivuuni voitte tutustua täällä. Ehkä löydätte sieltä pari sellaista kuvaa, jota ette ole vielä nähneet? :)

Matka on alkanut. Katsotaan minne se vie ;) Wish me luck!
54 kommenttia:

 1. Facebook sivusihan ovat hienot! Onnea matkalle unelmiisi. Hyvällä vauhdilla niitä kohti kuljetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! :o) Ajattelin, että siitä on helppo aloittaa ja kyllä toki netin puolelle pitäisi jotkut yksinkertaiset saada kasattua, mutta asia kerrallaan..

   Hih, toivottavasti <3

   Poista
  2. ..netin puolelle.. hyvin vastasin ;) No, ymmärsit varmaan pointin!

   Poista
 2. Paljon onnea ystäväni! Sinulla on lahja, ihanaa, että olet saanut tilaisuuden näyttää muullekin maailmalle sen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru, olet ollut iso osa koko juttua, kun olet suostunut mun linssini eteen ja omistat kuvaukselliset kasvot ja osaat olla kärsivällinen, vaikka jupisen, että kuinkas tää nyt menikään ;)) <3 Niin ja tietysti olet monesti blogissa kertonut ja linkannut, joten KIITOS! <3

   Poista
 3. Aivan mahtavaa miten pitkälle olet päässyt! Ja olen aivan varma, että tulet pääsemään vieläkin pidemmälle! Kuvasi ovat upeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhanennesti Cara <3 Kärsimätön luonteeni ei oikein meinaa tykätä siitä, että oppiminen on hidasta, mutta pala kerrallaan ;)) Olet ihana!

   Poista
 4. Upeaa ja mahtavaa :) Olen jo kauan ihastellut upeita kuviasi ja olen todella onnellinen puolestasi, että unelmasi toteutuvat! Onnea sinulle!! Kesäterveisin Manna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 KIITOS Manna!! Olette kaikki niin ihania :´)

   Poista
 5. En voisi olla enempää iloinen puolestasi! Sä olet huikea valokuvaaja ja mä olen sitä mieltä, että todellakin olet saavuttanut tässä aiheessa sata kertaa enemmän kuin mitalin arvoisesti. Olet uskonut omiin kykyihisi, tehnyt, tehnyt, tehnyt, ollut rohkea, tarttunut unelmiisi ja ennen kaikkea ottanut käsittämättömän ihania kuvia. Siinä on inspiraatiota monelle! Hyvä sinä!

  Morsian ja sulhanen ovatkin mulle molemmat tuttuja, joten tuntuu erityisen hauskalta, että sinä otit tämän ihanan parin kuvat. Ei tuolla kokoonpanolla voi huonoja kuvia tullakaan. :)

  Hyvä sinä, sanoinko jo? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norppanen <3 Aina osaat niin ihanasti sanasi asettaa, kiitos sulle <3 Jos rehellisesti kerron niin pari joulua sitten en olisi ikinä voinut kuvitella uskaltavani kuvaamaan vieraita ihmisiä, mutta askel kerrallaan jano on kasvanut ja rohkeus lisääntynyt. Kun kaikki ei aina menekään ihan pieleen, saa itseluottamusta ja tahtoa kokeilla uudelleen. Alussa ollaan, mutta toivottavasti opintie on pitkä ja mielenkiintoinen. Kivinenkin se varmasti on, mutta siitä se nautinto sitten tulee, kun toisinaan myös onnistuu ;)

   Huomasinkin, että tunnette! Oli todella mahtava kuvata heitä <3 Halaus!

   Poista
 6. Tuli niin hyvä mieli tästä postauksestasi! :) On aina ihanaa, kun joku uskaltaa seurata unelmiaan: tehdä niiden eteen töitä ja päästä eteenpäin. Päätyä tekemään sitä, mitä rakastaa. Elämässä tärkeintä on tavoitella niitä asioita, jotka tekevät onnelliseksi. Sitä yritän itsekin taas vuosien ja vuosien pohtimisen jälkeen. Toivottavasti saan sisälleni samanlaisen tunteen kuin sinäkin :)
  Ihania päiviä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, jos tuli hyvä mieli sillä itsekin olin todella hymyssäsuin tätä kirjoittaessani! :) Jos jotain tarpeeksi kaipaa ja unelmoi, niin jossain vaiheessa uteliaisuus ja halu vie voiton, vaikka vähän jännittääkin.. Itse kadun elämässäni eniten niitä asioita, joita en koskaan tehnyt tai uskaltanut yrittää. Anto olla viimeinen kerta ;)

   Toivon todella, että sinäkin löydät flown ja tekemisen riemun, mitä ikinä se sitten sinun kohdallasi onkaan <3

   Poista
 7. Ihana lukea tällaisia postauksia, olet kaiken hyvän ja onnen ansainnut! Ihanaa päivää Cherry!

  VastaaPoista
 8. Lämpimät onnittelut sinulle! Aivan kylmät väreet menivät ja liikutuinkin hieman. Omia unelmiaan täytyy tavoitella, olemme kaikki sen arvoisia. Olet niin inspiroiva ja kannustava ihminen. Sinun ansiostasi minäkin olen oppinut ajattelemaan valokuvausta aivan uudella tavalla ja saanut uusia ulottuvuuksia omiinkin kuviin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JenniH <3 <3 Toivon todella kaikkien muidenkin puolesta, että unelmia ei jätetä toteuttamatta ainakaan sen takia, ettei uskaltanut. Kukaan ei ole seppä syntyessään, mutta intohimoinen opiskelu voi tehdä kenestä tahansa huipun, jos jaksaa vain yrittää eikä luovuta, vaikka kaatuisi aina välillä. Itse olen sillä matkalla vielä alussa, mutta parempi sekin kuin ei alkua ollenkaan :)
   Niin ihana kuulla, että olet löytänyt valokuvaukseen uusia ajatuksia ja niin se varmasti meneekin, vaihe vaiheelta uusia näkökulmia kohden. Olet todella kultainen, kiitos <3

   Poista
 9. Tästä tekstistä oikein huokuu onnellisuus! :) Ihanaa, että haaveesi ovat toteutuneet ja en epäile hetkeäkään, ettetkö tulisi saavuttamaan unelmiasi jatkossakin. Täällä on ainakin kaikki peukut (myös se Facebook-peukku) ja varpaat pystyssä sitä varten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miss J, olet kultainen <3 Onnellinen todella olin kirjoittaessani ja yhtä edelleen :) Onneksi valokuvauksessa voi asettaa kokoajan uusia tavoitteita ja haaveita, joten koskaan ei pääse perille. Halaukset!!

   Poista
 10. Onnea pursuava ja liikuttava postaus! Olet onnesi ansainnut ja toivotan sitä lisää sylikaupalla <3
  ..ja mikä parasta,. saamme olla osallisina onnessasi,kun jaat sen kanssamme :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irkku :) <3 Itsekin olen seurannut muutamia valokuvaavia bloggareita ja on hauska nähdä miten taidot karttuu. Sitä varten tarvii vain aina enemmän ja enemmän aikaa, mutta olen onnekas, että olen saanut asiakkaita ja voin tehdä tätä yhä enemmän! Pääasia elämän isojen asioiden kohdalla on, että tekee juuri niinkuin parhaalta tuntuu <3

   Poista
 11. Voi sinä ihana!<3 Upeaa kun olet uskaltanut ottaa ratkaisevia askeleita. Mä oon niin iloinen että voit tehdä sellaista työtä (ainakin osittain, ehkä joskus vielä kokonaan;)), mitä rakastat! Se on yksi maailman hienoimmista asioista. Tiedän keneltä me sitten joskus tilataan meidän hääpotretit!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on maailman ihaninta! Vaikka ei ole läheskään sillä tasolla millä haluaisi olla, se on parasta, kun saa tehdä työkseen jotain mikä tulee sydämestä! En tiedä mitä järkeä täällä on muutenkaan tuhlata aikaansa työhön, jota tekee vain rahasta tai jossa ei tunne olevan oma itsensä. On toki tilanteita tai ajanjaksoja, jolloin on pakotettu tekemään jotain muuta, mutta pääasiassa toivon, että kaikki löytäisivät sen oman juttunsa, koska se nostaa onnellisuusfiilistä ja tyytyväisyyttä elämään niin ratkaisevasti.
   Luen muuten juuri niin hyvää kirjaa, että ostan sen ensitöikseni itselleni ja teen siitä sitten pitkän postauksen. Liittyy siis aiheeseen :)

   Aww, ihana olet <3 <3

   Poista
 12. Ihana kuulla, että askel kohti haaveita on otettu! Itsekin pohdn täällä, lähteäkö tavoittelemaan erästä kauan mielessä pyörinyttä haavetta vai ei... ja voiko tällaisen postauksen jälkeen vastata muuten kuin myöntävästi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lisbet <3 Arvaat varmaan mun vastaukseni sulle?! Ehdottomasti!! En tiedä miksi et lähtisi yrittämään? :)

   Poista
 13. Ihana ihana Kirsi! Mulle tuli kylmät väreet kun tämän luin. IHANAA että olet löytänyt juttusi ja että tämä (sivu)työsi on sellaista mitä haluat oikeesti tehdä, mihin tunnet intohimoa. Ihan älyttömän hienoa! Mulle työ on vain työtä, ainakin nyt, ja tämän jokin aika sitten tiedostettuani mietin nykyään aktiivisesti kaiken aikaa mitä ihan oikeasti haluaisin tehdä. Siinäpä oikeesti riittääkin päänvaivaa. Goodies siis sinulle että oot tiesi löytänyt, ja etenet sillä! <3 :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murunen <3 <3 Kiitos ihana! Olen aina ollut sitä mieltä, että asioiden pitäisi tuntua hyvältä.. olen niin tunneihminen. Tottakai elämässä on pakko tehdä myös juttuja, jotka eivät ole niin mieleen. Elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista.. Mutta mitä vanhemmaksi tulee, sen paremmin ymmärtää ja välittää oman hyvinvointinsa päälle ja huomaa myös sen, miten lyhyt tämä elämä ylipäätään on. Kannustan kaikkia etsimään oman kutsumuksensa! Mä kirjoitan pian postauksen yhdestä älyttömän hyvästä kirjasta, joka sun pitää ehdottomasti lukea, ellet ole sitä vielä tehnyt :)

   Poista
  2. Kultainen olet <3 Siitäkö kirjasta, joka sul oli Instagramissa? Oi, mielenkiintoista! Kiinnostuinkin siitä mutten oo ehtinyt tutkimaan tarkemmin! :)

   Poista
 14. Ihana postaus, tästä tuli niin hyvä mieli! Kuvasi ovat niin upeita, niitä katsellessa saa vain huokailla ihastuksesta! Upeaa kun olet uskaltanut tehdä ja kokeilla, se on todella ihailtavaa, liian usein sitä ei uskalla ottaa niitä tarvittavia askelia kohti omia unelmiaan ja ne jäävät pelkojen vuoksi kokonaan toteuttamatta! Onnea vielä kovasti näistä askelista kohti unelmiasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva, että sait hyvän mielen! :) Ja kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi. Kauneus ja upeus on katsojan silmissä ja kaikilla on se oma makunsa, mistä pitää :) Kyllä elämässä eniten kaduttaa asiat, joita ei ole rohkeuden puutteen takia tehnyt! En heti keksi kovin montaa asiaa, joita ei pystyisi saavuttamaan kovalla työllä ja intohimoisella suhtautumisella! :)

   Poista
 15. Kaunis kirjoitus, minulle tarttui siitä ilo ja kiitollisuus. Ja kyllä, kiitollisuus on tärkeää ja voimaannuttavaa. Kurjaa jos joku ajattelee, että "mitä se luulee saavuttaneensa".. Minusta on kyllä mahdottoman hienoa, että joku on löytänyt itselleen merkityksellisen asian.

  Ihmisen perustarve on kokea olevansa tarpeellinen, tekevänsä merkityksellisiä asioita, sitaatti on siis kovin osuva! Blogikuvasi ovat todella kauniita, en yhtään ihmettele että sinulle satelee kuvauspyyntöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaati <3 Ihana, että jätit kommentin!
   On tärkeää, että tekee töitä niiden asioiden eteen, jotka ovat itselle merkityksellisiä, jolloin luultavasti myös saavuttaa jotain sellaista, mistä on haaveillut. Sitä kautta saa iloa ja onnea elämäänsä, kunhan muistaa nauttia matkasta eikä mieti vain kaukana siintävää suurta päämäärää.. Isot tavoitteet kannattaa jakaa pienempiin, niin tuntuu siltä, että oikeasti saavuttaakin jotain pelkän haaveilun sijasta :)

   Kuten unsillekin kirjoitin, kauneus on katsojan silmissä ja itse voin olla todella iloinen siitä, että katsojat ovat pitäneet ja tilanneet minua keikoille <3

   Kaunista kesän jatkoa sinulle!

   Poista
 16. Ihanaa, että olet askeleen lähempänä unelmaasi ja ennen kaikkea, että tiedät mitä haluat elämässäsi tehdä! Tulet varmasti pääsemään pitkälle, niin kauniita kuvia otat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kauan siihen menikin... hehe. Mutta eilen juuri juttelin erään tuttavan kanssa aiheesta ja hän sanoi niin hyvin, että ihminen menee niitä asioita kohti, joita varten on valmis. Aikaisemmin en tosiaan olisi edes uskaltanut keikalle ;)

   Poista
 17. Mahtavaa Cherry, I wish you soooo much luck, kaikki tulee menemään hienosti! ♥ Unelmat on tehty myös toteutettaviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 Olette kaikki niin kovin ystävällisiä! <3

   Poista
 18. Kirsi! Vitsi, miten hienoa! Just näin pitää elämä elää =) Toivottavasti törmätään vielä, kaikkea hyvää kuvaustaipaleellesi. -eevi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Eevi, olipa ihana ylläri löytää sun kommentti täältä <3 Ihan varmasti törmätään, kun laitetaan törmäämään :) Halaus sulle! <3

   Poista
 19. Mahtava juttu :) Tästä tuli niin hyvälle mielelle itsekin; toisten iloa ja unelmien toteutumista on ihana myötäelää näin verkonkin kautta! Paljon onnea tuleviin haasteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Krista, kun myötäelät ja kirjoitit taas kauniin kommentin. Tulin niin hyvälle tuulelle näistä, kiitos!

   Poista
 20. Olen todella onnellinen sinun puolesta! Ihanaa että uskallat tehdä juuri sitä mistä nautit. Kehun edelleenkin (kuten olen tehnyt monta kertaa aikaisemminkin ja silläkin uhalla että toistan itseäni), että kuvasi ovat erittäin hienoja ja omaat "kuvasilmää" =) Onnea oikein paljon, uskon että onnistut erin omaisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Katinka <3 Katsoja päättää, mitä kuvistani ajattelee. Mukavaa, että pidät :) Kyllä sitä uskaltaa, kun ei harppaa liikaa kerrallaan!

   Poista
 21. Matkasi vie varmasti pitkälle! Hienolta näyttää ja kuulostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anna <3 Jää nähtäväksi, mutta toivotaan parasta ;)

   Poista
 22. Aivan ihanaa Kirsi! Olen niin onnellinen puolestasi. Sinun asenteellasi, rohkeudellasi ja ystävällisellä luonteellasi sinusta tulee (tai oikeastaan jo olet) aivan ihana valokuvaaja. Osaat löytää niin ihania kuvakulmia ja sen huomaa miten lähellä sydäntäsi valokuvaus on. Olet tosi hieno esimerkki meille muille siitä että jos näkee vaivaa niin voi saavuttaa sen mistä unelmoi! Ihana tuo hääkuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww Elina <3 <3 En edes tiedä mitä tähän sanoisin, paitsi kiitos ihanasta kommentistasi <3 Olet itse tosi kultainen <3
   Se on kyllä totta, että jos oikeasti jotain haluaa, niin sen voi myös kovalla työllä saada. En tietenkään tarkoita, että kaikista voi tulla laulajia, kuten Madonna, mutta jotain muuta, vaikka ensin tuntuisikin, ettei mikään onnistu.
   En osaa vielä kutsua itseäni valokuvaajaksi ja kallistun edelleen siihen, että pidän itseäni enemmän harrastajana. Ehkä olen jostain sieltä välimaastosta, en ihan vasta-alkaja, mutta kaukana ammattilaisestakin. Uskon kuitenkin, että niin minulla, sinulla, kuin kaikilla muillakin on mahdollisuus kehittyä todella hyväksi jossain sellaisessa, mitä kohtaan tuntee intohimoa. Koska jo se itsessään vie toistuvasti asian ja tekemisen äärelle ja kehitystä tapahtuu. Siitä seuraava askel on alkaa harjoitella jotain tietoisesti, lukea kaikki vapaa-aika kirjoja ja nettisivuja aiheesta ja täyttää päivänsä kyseisellä aiheella. Ainahan siitä ei tarvitse edes tulla ammattia. Voi tehdä päivällä jotain ihan muuta ja mahdollistaa niillä tuloilla kiva harrastus. Toivon kuitenkin, että kaikilla olisi mahdollisuus tehdä työkseen sitä mistä todella pitää. Jos ei kokoaikaisesti niin edes osa-aikaisesti :) Olen ehdottomasti sitä mieltä, että mielekäs tekeminen vaikuttaa suoraan hyvinvointiin, jaksamiseen, onnellisuuteen ja kaikkeen muuhunkin positiiviseen. Olen todella onnekas, että olen saanut kuvata jo nyt montaa vierasta ihmistä, jotka ovat minut kameran taakse halunneet. Jos pystyn omilla taidoillani tuottamaan jollekulle iloa kuvan muodossa, se tekee minut ihan rajattoman onnelliseksi :)

   Poista
 23. Aivan upeita kuvia, olen niin onnellinen puolestasi ja todellakin onnea ja menestystä tällä saralla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Souliina <3 Toivotaan, että harjoitus tekee mestarin ja keikkoja satelee jatkossakin :) Pikkuhiljaa etiäpäin..

   Poista
 24. Onnea ja menestystä, muista nauttia joka askeleesta -ja niinhän sinä kyllä taidat tehdäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos! Olen kyllä nauttinut! Kaikki keikat ovat tuoneet valtavasti hyvää mieltä (vaikka myös turhautumista, kun ei sitten onnistunutkaan jossain missä odotti pärjäävänsä) ja askel askeleelta edetään. Olen aika hidas etenijä, mutta parempi niin kuin suin päin joka suuntaan juokseminen. Kestää pitkään, että oma tyyli tai oma juttu ylipäätään muodostuu, jolloin on sitten helpompi tarjota osaamistaan. Vielä tulee tehtyä vähän kaikkea, mutta otan sen kokemuksena :)

   Poista
 25. Voi muru, mulle tuli kyyneleet silmiin! Olen niin onnellinen, että olet löytänyt sen oman "juttusi" ja ehkä pian ymmärrät itsekin, että sinussa on kaikki potentiaali päästä niin pitkälle, kuin halajat! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pus ihana <3 Omaa osaamistaan tarkastelee talon kokoisella suurennuslasilla ja sitä päivää saa odottaa, että se kriittisyys siitä laantuisi. Pienin askelin oma varmuus kyllä kasvaa ja vaikka välillä tuliskin joku kivi eteen niin kyllä siitä yli päästään! Joskus harmittaa jopa se, että keksin tämän näin myöhään "miten paljon olisinkaan ehtinyt harjoitella, jos olisin saanut kameran 10-vuotiaana?", mutta eihän se niin mene. Silloin oli silloin ja nykyään on järkkäri jo ekaluokkalaisella :D Sitäpaitsi toisiin ei pitäisi koskaan verrata, vaan tehdä just sitä omaa juttuaan ja saada sitä kautta iloa ja onnea <3 Kiitos ihana, olet yksi niistä, jotka eniten on jaksanut mua potkia eteenpäin niin kommenteilla kuin suostumalla malliksikin!

   Poista