Hotelli Riiassa.


Lupasin Riika-postauksessa, että vilautan vielä muutaman kuvan meidän hotellihuoneesta.

Mies tosiaan valitsi hotellin meille aika pikaisesti ja oltiinkin siihen tosi tyytyväisiä. Matkalla tulee vähemmän viihdyttyä hotellihuoneessa ja siellä käydään yleensä vain nukkumassa, mutta toki sillä on myös jonkin verran vaikutusta matkan onnistumiseen.

Riiassa on neljä Radisson Blu-ketjun hotellia, joista kolme sijaitsee melko lähellä toisiaan ja neljäs joen toisella puolella. Merkitsin karttaan punaisin nuolin Radisson Blu Elizabeten, jossa itse yövyimme.


Elizabete hotelli sijaitsee aivan puiston laidalla ja siitä oli sopivan lyhyt matka kävellä vanhaankaupunkiin sekä kanaalille. On varmasti mukava yöpyä myös aivan vanhankaupungin sykkeessä, mutta meillä ei ole omasta yöpaikastamme mitään valittamista :)


Huone oli todella siisti, sieltä löytyi ruhtinaallisesti säilytystilaa, sänky oli aivan superhyvä (nukuttiin kuin tukit verrattuna omaan sänkyymme), huoneesta löytyi helppokäyttöinen, lukollinen säilytyslokero arvotavaroille, kuten myös hiustenkuivaaja yms. nämä tavalliset jutut, mitä nyt voi kuvitella.

Hinta oli mielestäni keskiluokkaa (3 yötä kahdelta reilu 200e, en valitettavasti tiedä tarkkaa summaa) ja siihen sisältyi monipuolinen aamupala. Hotellista löytyi myös kuntosali ja sauna, mutta näitä emme käyttäneet.

Wc-kylpyhuone oli tyylikkäästi lasiseinän takana, mutta jos lähdet matkaan ihan uuden tuttavuuden kanssa niin tällainen huone saattaa olla aika rohkea valinta :D


En tiedä miten kiireiseen loma-aikaan olimme liikkeellä, mutta hotelli vaikutti yläkerrassa todella rauhalliselta. Käytävällä emme törmänneet juurikaan toisiin turisteihin, mutta alakerran aulassa istuessa huomasi, että hotelliin virtasi bussilasteittain väkeä. Huone sijaitsi sisäpihan suuntaan, joten mitään meteliä ei kuulunut missään vaiheessa huoneeseen saakka.


Aulassa oli erittäin ystävällistä henkilökuntaa, jotka puhuivat hyvää englantia. Viimeisenä päivänä jätimme matkalaukkumme heille, koska lentokone lähti vasta illalla. Matkatavarahuoneeseen oli pääsy ainoataan henkilökunnalla, joten tavaroiden häviämisen vuoksi ei tarvinut stressata.

Alakerrasta löytyy lisäksi ravintola sekä pienempi drinkkibaari, josta saa myös syötävää.

Tänne voisin mennä toistekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti