Pikkupoitsuja.


Ah, vapaat on täällä.
Eilen muun muassa kuokin meidän pihalla, istuttelin vähän pinaattia ja muita juttuja. Nyt löytyy terassilta jo markettaa, laventelia ja oliivipuita. Laventeli on ehkä kaunein ikinä ja löytyi Ikeasta 8e! Ei ole ainakaan hinnalla pilattu, jos vaan jaksaa tuossa muutaman hetken porskuttaa.

Päivään kuului myös päiväunet terassintuolissa auringonpaisteessa. Se jos mikä rentouttaa täydellisesti! Ai että mikä onni, että huomenna alkaa kesäkuu, ei vois asiat paremmin olla :)

Tänään hikoilin pari tuntia erästä suloista poikaa kuvaillessa. Rekka-autojen ja lentokoneiden maailmassa siis. Sunnuntaina sama homma jatkuu, mutta eri perheessä. Todella haastavaa, mutta ihanaa kuvata näitä pikkuvekkuleita! Tänään ei todellakaan tarvinut enää lähteä lenkille.. heh.

Toivotan kaikille aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!


2 kommenttia:

 1. Lasten kuvaaminen on todella haastavaa, mutta joskus onnistun saamaan ihania tilannekuvia, ja jos hyvin käy asetuksetkin on kamerassa oikein säädetty :D Teetkö siis ihan kuvauskeikkaa ja millä hinnalla?
  Tervetuloa vierailulle Inspiroiva Sekasotku -blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella haastavaa ja parin tunnin jälkeen huomaa, että perässä on juostu :D Se on todella palkitsevaa, kun lasten kanssa onnistuu saamaan jonkun täydellisen ilmeen kuvaan täydellisine asetuksineen ;) Kärsivällisyyttä ja aikaa.. niitä siinä tarvitaan, ehkä ripaus myös onnea!

   Olen vuoden alusta tehnyt jonkin verran keikkaa. Kovasti en ole mainostanut, mutta vähitellen, kun taidot karttuvat. Jos laitat minulle sähköpostia ja kerrot millaista kuvausta ajattelit niin laitan sinulle tietoja ja hintoja :) Kiitos paljon, kun liityit lukijaksi, lähdenkin nyt vastavierailulle! :)

   Poista