Niin lomalla!


Mulla alkoi loma!! Wuhuu!
Okei, saatoin sitä hieman instassakin vilautella, mutta onhan se aina aivan mahtavaa, kun ei tarvitse töihin herätä tai aurinkoisia päiviä sisällä viettää ;) Ja nyt pääsee sitä kesälistaakin toteuttamaan kaiken lisäksi!

Mutta miksi minä sitten kökin tuommosen kuvan kanssa sisällä? No, valokuvaustyöt ei onneksi lopu lomallakaan ja aloitankin käsittelyurakan tänä aamuna kahvikupposen ja parin Omarin kanssa. Lomallahan saa myös syödä karkkia aamupalaksi!

Jospa siis olet kuvia vaille jäänyt ylioppilas, vuosia täyttänyt synttärisankari, rakastunut pari ilman kauniita kesäkuvia tai haluat muuten vain ikuistaa itsesi niin autan sinua mielelläni :) Yhteyttä voit ottaa sähköpostitse cherrynblogi(at)hotmail.com ja katsotaan sopiva päivä nyt kun kalenteri ei ihan vielä ole aivan täynnä! :)

Valokuvista aasinsiltana tulevaan vuoden parhaaseen juhlaan, miten aiotte juhannuksenne viettää?? Täällä päässä on ollut kova kuhina ideapuolella. Olisiko se tänä vuonna Hanko? Ehkä Porvoo? Pihlajasaari? Tällä hetkellä näyttää siltä, että pakkaamme eväskorit täyteen herkkuja ja hurautamme ystäväpariskunnan kanssa pyörillä kukkaseppeleet päässä jonnekin meren ja kesäisien ilmojen äärelle. Toivotaan siis taivaan täydeltä aurinkoa ja mahtavaa juhlamieltä. Maltan tuskin odottaa!!

Ehkä palaan vielä postauksen muodossa ennen juhannusta, mutta jos niin hassusti käy, etten ehdi niin kaiken varalta toivotan jo nyt kaikille aivan unelmaihanaa juhannusta sekä loman aloittaneille rentouttavaa ja aurinkoista lomaa!!!


Levein hymyterveisin, 24 kommenttia:

 1. Ihanaa ja aurinkoista lomaa ja mitä parhainta juhannusta! <3 Teidän suunnitelmat kuulostaa kyllä superkivoilta!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa juhannusta ja LOMAAAAA..!!
  Huomisesta alkaen aurinkokin taas hymyilee :)
  Jään odottamaan kuvia kukkaseppelpäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taivaalla näyttää aikas hyvälle :)

   Poista
 3. Hih, ihanaa että otat kuvia lomallasikin :) Olisi kyllä aivan ihanaa saada poikaystävän kanssa jotain kesäkuvia, mutta ehkä odotellaan jos tässä muutaman (hah, sanoisi poikkikseni) vuoden sisällä tulisi sormuskin mukaan, niin sitten voisi ottaa kuvia ihan syystä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se on kivaa ja jänskää se odottaminen ;) Sitten todella on aihetta kuville! <3 3

   Poista
 4. Aurinkoista juhannusta ja tietenkin ihanaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavaa lomaa ja aurinkoista juhannusta! :)

  VastaaPoista
 6. Oikein upeaa juhannusta ja mitä parhainta kesälomaa Cherry! :)

  VastaaPoista
 7. Ei hitsi, onko egoa kun toteaa vastaeronneena että olisi kiva otattaa kuvia itsestään - ITSESTÄÄN - pelkästään?
  Ja tottakai karkkia saa syödä aamupalaksi, eritoten Omareita koska niistä tulee lapsuus mieleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, en tiennytkään :( Pahoittelut siitä!
   Mutta oikeassa olet, kyllä itsestäkin pitää saada kuvia :) Olen tässä miettinyt samaa, vaikka en eronnut olekaan, että taisi olla hääpäivä kun viimeksi joku kuvasi minua kunnolla :)

   Hihi, ne on kyllä herkkua! Halit Jossu!!

   Poista
 8. Meillä ollaan juhannus pääasiassa ihan kotosalla tänä vuonna. Tai no, huomenna olisi suunnitteilla retki juurikin Pihlajasaareen, jahka sää vain suosii juhannusjuhlijaa :)

  Oikein ihanaa juhannusta & lomaa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihlajasaari kuulostaa kyllä niin hyvältä.. täällä vielä saari vähän auki, että minne..mutta hyvää ruokaa ja seuraa pitäisi kuitenkin olla :) Nyt näyttää sääkin hyvältä!!

   <3 Kuin myös!

   Poista
 9. Ihanaa lomaa! Kukkaseppeleet päässä meren rannalla kuulostaa niin hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, katsotaan mitä meillä lopulta on päässä ;) Kiitos!

   Poista
 10. voinko pakata sinut matkalaukkuuni Pariisin matkaa varten? Haluaisin että juuri sinä olisit ikuistamassa sydänystäväiseni ja minun matkani. Puolen vuoden kuluttua kun hän matkaa Australiaan. Valokuviin kun saa ikuistettua hetkiä... <3 Hyvää juhannusta muru<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mielelläni lähtisin Pariisiin kameran kanssa ja vielä teidän seuraan :) <3 Puoli vuotta onneksi vielä, nautitaan siitä :) <3

   Poista