Vapun juhlintaa.


Vappu meni tänä vuonna rauhallisissa merkeissä ja saatiin nauttia aikamoisen ihanasta auringonpaisteesta, joka jatkuu ja jatkuu vaan, jes!

Aattona olin vapaalla ja harkitsin kaupunkiin lähtöä, sillä en ole vielä koskaan nähnyt Mantan lakitusta.
Jälleen kerran se jäi kuitenkin näkemättä, kun päätin kuitenkin jäädä kotiin odottelemaan munkinpaistoseuraa.
Tämä olikin toinen vappu, kun olen munkkeja ylipäätään tehnyt ja tällä kertaa kaikki onnistui tosi hyvin.
Instagramiin tallentui vappuna varsinkin ruoka-aiheisia kuvia ja pala sinistä taivasta :)


Vilma nautiskeli vapun säistä ulkona istuskellen. Ilmeestä päätellen melkoisessa rentoutustilassa!

Oma vappuasuni koostui väreistä; sininen Zaran paita ja vihreät H&M:n farkut.
Värit alkavat putkahdella päälle pitkän mustan talven jälkeen!


Kaulaan pääsi uusi Lindexin koru, joka jo tässä postauksessa vilahtikin useampaan otteeseen.


Vapunpäivää vietettiin ystäväpariskunnan luona, jonne oli kokoontunut muutama muukin palvomaan aurinkoa. Parin tunnin ajan istuskeltiin ilman takkia superlämpöisellä takapihalla eikä taivaalla näkynyt pilvenhattaraakaan. Myöhemmin oli kyllä jo pakko kaivaa vilttiä ja takkia esiin, mutta saatiin silti jo lupaava annos auringon lämpöä!

Ilta sujui höpötellessä ja grillaillessa..Ihan mahtavaa, että grillikausi on taas täällä ja vihanneksia eksyy huomattavasti enemmän lautaselle, kuin menneinä kuukausina. Emäntä oli myös tehnyt superherkullisia salaatteja.Ruuan päälle alkoi kovat krokettipelit, jota varten miehet rakenteli mitä mielenkiintoisempia ratoja. Pahoin pelkään, ettei emännän vaivalla istuttamat ruusut ja tulppaanit ole enää aivan samoissa voimissa, kuin ennen pelien alkua..Pallot löysi tiensä tietenkin kaikkiin pihan puskiin ja tuijat sai hieman osumaa, kuten kuvista näkyy..
Hyvät naurut ja mahtavat pelit saatiin kuitenkin aikaan ja nythän edessä on muutama kuukausi täydellistä harjoitteluaikaa. Katotaan sit kesän lopussa kuka voittaa ja kenet ;)


Toivottavasti kaikilla oli mukava ja lämmin vappu ! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan rentoja vappukuvia ja -tekemisiä! :) Meillä vappu vierähti ihan kotosalla; laiskuus iski vappuhulinoitten suhteen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rentoa oli kyllä, juurikin sitä! :) Jännä miten lämpimässä auringossa vaipuu aina melkein horrokseen asti, ah ihanaa, että sitä on koko kesä edessä! Ei sitä aina tarvi vappuna niin "riehua" välillä voi olla vaan ;)

      Poista