Tallinna ho-hoi.


Instagramia seuraavat tietävätkin, että eilinen päiväni sujui lammen toisella puolella, Tallinnan reissulla.
Kyseessä oli meidän työpaikan virkistyspäivä, joka tällä kertaa vietettiin risteillen ja aivan mielettömästä auringonpaahteesta nauttien. Sää ei olisi voinut olla yhtään parempi!


Parin tunnin matkustelun jälkeen Tallinnaan saavuttaessa nälkä olikin jo aivan mieletön ja suunnattiinkin heti syömisen pariin. Keskiaikainen Olde Hansa sai meistä ruokavierata tällä kertaa ja paikassa onkin tosi hauskaa tunnelmaa ja kiva palvelu. Tämä oli toinen kertani kyseisessä ravintolassa ja syötiin mahamme täyteen auringossa kylpevällä terassilla hieman tummemmin sävytettyjen sisätilojen sijaan.


Itse valitsin lautaselleni Sienestäjän lohta ja ystäväni herkutteli kanalla. Myöhemmin poikettiin vielä kahville yhteen vanhan kaupungin lukuisista pikkukahviloista.
Vanha kaupunki on aina yhtä ihana ja kaikki värikkäät talot saa yksinkertaisesti hyvälle tuulelle. Mitään ihmeempiä shoppailuja en tällä kertaa suorittanut. Ainoastaan yksi kaulakoru lähti kassan kautta kotiin Lindexiltä ja ripsiväriä laivalta, niihin olen ihan tyytyväinen, kun kotosalla odottaa jo ihan tarpeeksi pitkä ostoslista kotia ja puutarhaa ajatellen :)


Paluumatkalla syötiin vielä itsemme varsinaiseen buffet-ähkyyn laivan ihanien ruokien keskellä. Aina en ole näistä buffeteista niin innoissani, mutta nyt kyllä tykkäsin ja itselleni pääasia on se, että lohta löytyy eri muodoissa. Sen päälle on tietysti kiva saada jälkkärilautanen kukkuralleen herkuista!

Virkistyspäivästä saattaa päätellä sen verran, ettei tänään ole ihan ilman pääkipua säilytty, mutta se "kuulunee asiaan". Istuskeltiinkin vielä reissun jälkeen muutama tunti Helsingin päässä punaviinillä. Kai meistä osa lähti karaokebaarin kautta kotiin, mutta tällä kertaa se jäi itseltäni väliin. Kesä tuo varmaan tullessaan kaikkia kivoja iltoja ystävien kanssa ulkona.. uskoisin niin :)

Kuvat otettu Olympuksen pen e-pl3 & 45mm f/1.8


ps. tänään tulee niiiiiiin jännä ilta, apua!


6 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä ja tunnelmallisia kuvia Tallinnasta :) Tallinna on jännä kaupunki: matka sinne ei ole pitkä, mutta silti sielä ollessa tuntuu kuin olisi paljon kauempana ja pääsee oikein "ulkomaalaiseen" tunnelmaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinnassa oli kyllä aivan kesä! Paljon turisteja ja hamekelit <3 Ihan totta puhut, se on niin lähellä, mutta selvästi ulkomailla :) Tosin on hassua, että ulkomailla voi puhua suomea :D

   Poista
 2. Meillä on talourakka menossa ja kesällä ei siitä systä voida lähteä reissuun (lue: ei oo rahaa :)). Ajateltiin kuitenkin käydä oikein pitkän kaavan mukaan Tallinnassa - siellähän on vaikka mitä ihanaa kunhan vaan vähän köpöttelee ympäriinsä. Parissa kolmessa päivässä näkisi Tallinnaa varmasti tosi paljon. Kesäloma tule jo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Reissuntarve on kyllä aina, vaikka olisi mikä tilanne päällä. Pienikin reissu voi piristää todella paljon ja Tallinna on varmasti hyvä vaihtoehto! Täällä ihan samat ajatukset, mutta ehkä toivoisin jotain muuta suuntaa ensi kerralla, kun Tallinnassa tuli jo poikettua tälle kesälle. Tosin, siitäkin kaupungista olen nähnyt vain yhden pienen rippusen, kun suuntaan kiireessä aina sinne vanhaankaupunkiin ja kaikki muu jää väliin!

   Esim. Riika olisi kyllä vielä käymättä myös :) Mukavaa kesäloman odottelua!

   Poista
 3. Ihania kuvia taas! :) Näitä sun ottamia kuvia on aina kiva katsella. Tallinna on kyllä kiva paikka käydä just tolleen päiväreissulla! Voisi taas itsekin piipahtaa siellä tässä kesällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sarafina, piristit kommentillasi <3
   Totta, Tallinnassa on hauska piipahtaa, kun matka on suht lyhyt (varsinkin jos on hyvää seuraa niin se menee kyllä nopeasti) ja reissu ei sinänsä kustanna paljoa ellei sit innostu shoppailemaan oikein urakalla :) Joskus voisin mennä sinne kyllä sellaisen oppaan kanssa, joka osaisi näyttää vähän muutakin kun ne peruspaikat niin saisi kaupungista taas enempi irti!

   Poista