Maalta kotiin.


Ai että, kotiuduin illalla pikavisiitiltä maaseudun rauhasta. Pienikin reissu sinne lataa kyllä mukavasti akkuja, kun saa vaan nostaa jalat pöydälle ja katsella peltomaisemia, peuroja ja pikku pupuja. Kun ei meillä sitä niin paljon kaivattua mökkiä ole niin on se onni, että edes sukulaisia voi käydä moikkaamassa näissä rauhallisissa maisemissa!

Otin juoksulenkkaritkin mukaan, jotta saan vähän vaihtelua juoksumaisemiin. Silmät ja suu täynnä kärpäsiä puskin menemään, mutta niin hyvä olo siitä taas tuli. Listalla tosin edelleen ne uudet juoksukengät mieluiten hyvillä iskunvaimentimilla..

Kuvat Canon 50mm f/1.4

Kävin myös katsastamassa vieressä asuvan ystävän kolmannen tulokkaan. Suuret simmut tarkastelivat maailmaa ja tyttö hymyili menemään kovinkin tyytyväisen oloisena. Sain kokeilla lainalinssiä myös perheen koiraan, joka hienosti halusi poseerata luu suussa.

Instaakin käytin ahkerasti siihen asti, kunnes akku loppui ja laturia ei tietenkään ollut matkassa. Se on tuon puhelimen ja jatkuvan kuvaamisen huono puoli, mutta eisse mitään, tästä oppineena taidankin kipaista ostamassa toisen laturin ja sujautan sen suoraan käsilaukkuuni.

Tänään on muutenkin kivaa ohjelmaa auringon paistellessa! Mukavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Suloiset kuvat! Minäkin haaveilen 50mm linssistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos ei sitä vielä kokoelmistasi löydy niin uskon, että se ei ainakaan käyttämättä jäisi ;) Omassa kamerassani tuo 50millinen on aina kiinni ja vaihdan sen siihen takaisin, jos/kun poikkean muihin linsseihin välillä :)

   Poista
 2. Maalla on kyllä mukavaa käväistä, vaikka sitten ihan pikaisestikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Varsinkin kesällä on niin kaunista <3

   Poista
 3. Ihania kuvia jälleen <3 Olen saamassa myös lainaan samaisen linssin, Can´t wait!!

  Place for Dreams

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olinkin lukevinani :) Tykkäät kyllä, hyvä linssi, joka ainakin täällä päässä kuuluu ihan perussettiin, jota tulee käytettyä kokoajan! Kiitos!

   Poista