Kesäinen pyörähdys terassilla.


Kävin parisen viikkoa sitten Acon, Inglotin ja Danonen herkullisessa tilaisuudessa LeBonkin kattoterassilla. Tilaisuudessa sainkin tutustua moniin itselleni ihan uusiin juttuihin ja jos nyt lähdetään siitä, että en ollut aikaisemmin käynyt edes kyseisessä baarissa saatika sen kattoterassilla. Keskellä Helsinkiä, mikäpä siellä oli kuohujuomaa hörppiessä!Päivä oli vielä hivenen vilpoisa näihin viimepäivien keleihin verrattuna, mutta kuvien värikkäitä purnukoita katsellessa tuntui selvästi, että kesä oli jo ihan ovella.

Sain aivan taivaallisen ihanan käsihieronnan Natuviven avocado-käsivoiteella. Kermaista, ihanan kosteuttavaa ja raikas tuoksu..olin onnellinen löytäessäni voiteen myös tuotekassista, jonka ilolla kotiutin. Eikä siinä, "sisarensa" papaya-käsivoide tuoksuu vieläkin paremmalle. Apteekissa jo muutaman kerran tässä välissä käytyäni nämä Acon tuotteet erottuvat väriensä puolesta todellakin edukseen muuten niin lääkemäisistä pakkauksista.


Kesästä puheen ollen kuohujuoman lisäksi maistoimme myös Danone Vitalinean uutuusmakua, mansikka-metsämansikka. Olen aina pitänyt Danonen tuotteista maultaan ja ylelliseltä koostumukseltaan, mutta tämä ilo suodaan itselleni vain laktoosipillerin kera :)Inglotin pisteellä nautiskelin siitä, että joku toinen lakkasi kynteni (harvinaista herkkua!) ja valitsin poikkeuksellisesti räväkän, keltaisen sävyn kynsiini. Usein käännyn aina pinkkien perään, joten välillä on hauska valita jotain ihan muuta kuin sitä perinteistä. Kuva kynsistä myös Instagramissa.

Ylemmässä kuvassa näkyvät sävyt 223 & 225 ovat tämän kesän uutuussävyjä, jotka on helppo kuvitella kauniin rusketuksen rinnalle tuomaan omaa hohdetta lookiin. En tiedä miten olenkin onnistunut välttelemään Inglotia niin pitkään, etten ole vieläkään ehtinyt liikkeessä käydä. Tänä kesänä asia on kyllä korjattava. Tosin sen värimeren keskelle mentäessä on hyvä tietää edes hiukan millaista sävyä on hakemassa. Päätöksiä päätöksiä ;)


Tapahtuman jälkeen kävimme vielä Hattaraa-blogin K:n kanssa kahvilla Stockalla. K:n kynsistä löytyy kuvassa sama kesäinen sävy, jonka itsekin valitsin.
Hassuinta kahvitteluissa oli se, että illalla ysin maissa tajusin, ettei kumpikaan meistä muistanut maksaa kahveja.. Se tunne, kun tajuaa, että käveltiin vain ulos maksamatta, apua!! En tiedä olisinko panikoinut vai nauranut, taisin tehdä kumpaakin.
Onneksi olin vapaalla seuraavana päivänä ja marssin suoraan tiskille pahoitellen tilannetta vuolaasti. Tarjoilija oli onneksi todella ymmärtäväinen, totesi, että tätä sattuu vähän väliä ja tarjosi suklaata päälle :D Siinäpä taas yksi syy miksi rakastan Stockmannia.. Voi meitä lahopäitä!


Kiitos vielä K seurasta ja Acolle & kumppaneille kiitokset tapahtumasta sekä tuotteista, joiden myötä sadepäivänäkin kylppärissämme paistaa aina aurinko 2 kommenttia:

 1. Voi että oli hauska ylläri löytää itsensä sun blogista. Ihana päivä, ihanat kynnet ja kamala unohdus :D Meinasin pyörtyä noloudesta kun sain sun viestin siitä, ettei muistettu maksaa :D Kiitos sinulle vielä seurasta ja toivottavasti nähdään pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Tietysti!
   Päivä oli kyllä tosi kiva ja mukava oli nauttia sun seurastasi! Onneksi toi mokakin tuli korjattua ;D See you soon <3

   Poista