Hyvä päivä.

Tänään oli aivan superihana päivä! Tiedättekö kun joskus vaan hymyilyttää kokoajan ja päivä soljuu niin kivasti eteenpäin? :)

Aamulla sai nukkua pitkään ja laitoin meille Vilman kanssa vatsan täyttävät aamiaiset. Sitten olikin piristävän aamulenkin vuoro lähimetsään lintujen laulellessa ja auringon porotellessa sinisellä taivaalla.  Vilma oli onnesta soikeana päästessään vapaaksi (vain metsässä on välillä vapaana, kun ei muita näy) ja pinkoi siellä menemään minkä jaloistaan ehti. Näin trimmauksen jälkeen sitä tulee vaan tuijoteltua miten suloinen toinen on :o)

Iltapäivällä hipsin erääseen blogitilaisuuteen, josta myöhemmin lisää, ja kahvittelin sen päälle ihanan Hattaraa-blogin K:n kanssa. Kiitos seurasta vielä <3
Höpöteltyämme tunnin verran huomasin, että kello raksutti jo puoltaviittä. Se meinasi Hyvinkään-junan lähtöä kohti koulua.

Koululla tulosteltiin viimeisiä kuvia näyttelyä varten, kehystettiin omia kuviamme ja vitsailtiin mistä milloinkin. Kaikki tuntuivat olevan todella hyvällä tuulella ja mietiskelin moneen kertaan miten mukava porukka meillä koulussa on ja miten haikeaa, että nyt se kaikki jo loppuu!

Huomenna on sitten ripustuspäivä ja keskiviikkona juhlitaankin jo avajaisia. Pientä jännitystä alkaa muodostua hiljalleen mahanpohjaan :)

Kaksi ylläolevaa kuvaa ovat luokkakaverini ottamia.


Opettaja oli muuten ihan yllärinä tulostuttanut yhdestä kuvastani noin puolitoistametrisen suurennoksen näyttelyä varten erään toisen kuvan kanssa. Ystäväni RagDoll pääsee nyt suhteellisen näkyville ;) 
Tästä tulee niin kiva viikko vielä, että jestas!


6 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi! Oli todella ihana päivä :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, kuulostaa niin jännittävältä, mukavalta ja onnelliselta päivältä. Kutkuttaa varmasti vatsanpohjassa tuollaisen näyttelyn rakentaminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä kivaa siinäkin mielessä, että samalla oppii kokoajan. Voihan se olla, että tämä ei ihan viimeiseksi jää, sen näkee :)

   Poista
 3. Heippis beib! Mun blogissa on sulle haaste.
  Aurinkoa päivääsi,
  Ansku / Valentine's Afternoon, xo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru!! Koitan kunnostautua.. olen ollut hieman huono haasteentekijä viimeaikoina, kääks! :) Tosi kiva haaste kyllä, laitan hautumaan! Halaus!

   Poista