HCR.


Oliko joku juoksemassa tänään Helsinki City Runilla?
Itse olin tsemppaamassa miestä koitoksessa ja sain ilokseni Rimmankin mukaan (sekä Pullan, joka vilahtikin Instagramissa), joten ei tarvinut yksin tienpenkalla odotella.

Aivan huima määrä osallistujia oli mukana ja tuntui, ettei juoksijoiden meri loppunut koskaan! Yhtä monta kuin juoksijoita, oli myös juoksutyylejä, joita oli hauska seurata. Varmasti myös oma tyylini on näkemisen arvoinen ;)
Kyllä kovasti jo juoksukärpänen puraisikin ja kaipaan lenkkipoluille. Saamaton kun olen ollut niin ensimmäinen juoksulenkki vielä odottelee. Ja uudet lenkkarit kaupan hyllyllä, mutta pian on päästävä! Voishan sitä vaikka yrittää syksyn Midnight Runille, jos oikein repäsis! 10 kilometriä kuulostaa sopivalta matkalta talven laiskotelleelle ;)


Kivaa viikonloppua!15 kommenttia:

 1. Minä siellä kipittelin uuden puolikkaan ennätykseni ;) juoksutyylejä tosiaan löytyy joka lähtöön, loppumatkasta varsinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, onneksi olkoon! :) Hih, no loppumatkasta varmasti jo hiki virtasi. Hieno suoritus!

   Poista
 2. Hihi, oli kivaa (: Kiitti nuppu <3 Joko avasit kuoren? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä törmäsin tuttuihin vielä sit Huopalahdessakin :) Ja onneks just ehdin ennen kun mies ohitti paikan, kunnes jo lähdinkin melkein heti takas kohti Stadikkaa :D Melkein yhtä rankkaa, kun kilpailijoilla, hah ;)

   Poista
  2. Juu heti kotiin saavuttua!!

   Poista
 3. Tommonen kymppikilsa kuulostaisikin ihan sopivalta. Pitäisi joskus ottaa ihan oikeasti tavoitteeksi joku kisa niin se ehkä tsemppailis pitämään kuntoa yllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Varmasti olisin aivan rikki jo sen jälkeen, kun en ole talvella urheillut mitään. Voi olla,ettei Suomen kesä riitä mulle, mutta hyvään alkuun varmasti pääsee ;)

   Poista
 4. Jep minäkin olin juoksemassa, hyvä fiilis ja kelpo aikakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vaude! Onpa siellä moni ollutkin! Onneksi olkoon maaliin pääsystä ja hyvästä ajasta! :)

   Poista
 5. Täälläkin tuli ensimmäinen puolikas juostua. :) Oli kyllä hieno ilma, mukava reitti ja kiva, että tuntemattomatkin kannusti reitin varrella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Ilma oli kyllä hyvä. Ilmeisesti ei liian lämmin kuitenkaan näin keväällä vielä? Onnea hyvästä suorituksesta! :)

   Poista
 6. Juoksemassa jep ensimmäistä kertaa, minun tyylini oli varmaan ainakin loppumetreillä varsin hupaisa kun koitin väkisin vääntäytyä maaliin :) Mutta se kisafiilis ja tunnelma auttoin huimasti jaksamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin sun blogista, että olit menossa juoksemaan, tosi upee juttu! Katsomonkin puolella tuli aistittua se kiva fiilis, joka tapahtumassa oli. Varmasti oli tosi kiva juosta, kun ihmiset kannusti, vaikka väkeä olikin ihan mielettömästi! Onnea maaliin pääsystä ja itsensä voittamisesta! :)

   Poista
 7. Heippa!

  Minäkin olin ekaa kertaa menossa mukana :) Ihan hyvä juoksu tuli, vaikka pari minuuttia jäinkin aikatavoitteesta (kahdesta tunnista). Nyt katselen jo seuraavia koitoksia: syksyllä Suomessa ja ennen joulua jossain muualla Euroopassa. Kyllä tähänkin voi näköjään jäädä koukkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh, olet tainnut tosiaankin jäädä koukkuun! :) Mutta ymmärrän hyvin, tykkään itekin juoksemisesta ihan valtavasti. Kisailut on kuitenkin vielä kaukana haaveissa ja Suomen kesä niin lyhyt minulle, etten taida koskaan kisakuntoon ehtiäkään. Tuo kymppi voisi olla siinä ja siinä, jos kesällä juoksut sujuu hyvin :) Paljon onnea hyvästä suorituksesta ja tsemppiä seuraaviin!

   Poista