Ne on täällä!Että voi kolme kirjainta tehdäkin ihmisen iloiseksi :D

Hassu juttu muuten.
Olin koulussa, joten mies avasi postipatelle oven, joka oli heti kysynyt, että "Saanko minä kysyä mitä te  oikein tilasitte? Me ollaan esimiehen kanssa ihmetelty mitä nämä kaikki paketit oikein ovat! Ihmeen mallisia, kalliita ja kaikki ovat tilanneet niitä!!!" :DD

Et silleensä. Joku muukin vissiin kävi Finnish Design Shopissa painelemassa tilausnappia.

Nyt minä lähden purkuhommiin, vaikka en ole varma saanko näitä vielä paikalleen. Pitäisi ensin mennä viemään kauhea kasa kaikkea kirpparille, jotta saisi mukavemmille asioille tilaa!
21 kommenttia:

 1. Hihi! Hauska juttu toi postinjakajien ihmetys :D

  VastaaPoista
 2. Itsekin postissa joskus työskennellessä tuli välillä ihmeteltyä mitä erikoisempia paketteja ja pakkaussysteemejä joita ihmiset olivat keksineet:D Niin ja voih itsekin mietin ja harkitsin tuota samaa, mutta vielä jäi tilaamatta. Joku päivä sitten, kun sille on täydellinen paikka kodissa niin vielä hankin tuon! On se vaan niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no uskon! Ja sitten varmaan kummallista, kun tämmöinen alennusmyynti saa yhtäkkiä kaikki ne oudonmalliset paketit liikkeelle!
   Varmasti saat oman ihanuuden sitten, kun sille on paikka <3 Pitkään tätä täälläkin odottelin :)

   Poista
 3. hehehe en yhtään ihmettele tuota kysymystä! ;) apua mitä kaikkea tilasit muuta kuin tuon naulakon? en kestä jännitystä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niinpä. Oli kyllä hauska kuulla!

   Heheh, en mä mitään niin ihmeellistä tilannut (siis ihanaa kylläkin!!), samaa sarjaa pari juttua, jotka on jo varmasti tuttuja sullekin ;) Ja kolmas paketti oli ihan pieni juttu keittiöön vaan ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hih, sinä oot pari kertaa kuullut mun huokaukset tätä katsellessa ;)

   Poista
 5. Heh, meillä oma naulakko tuli aikanaan postiin, ja samaa äimistelivät postin toimipisteessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en ihmettele! Toki kyllä nauratti paljon, kun kuulin mieheltä tän tarinan. Eiköhän ne jo kohta muista mitä tuo paketti sisältää :)

   Poista
 6. Oijoijoiiii! <3 Mulle ja! Ne on ihania!

  VastaaPoista
 7. HAYn naulakko on paras! Onnea hyvästä valinnasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on rakkautta! <3 Kiitos, liityin monen muun onnellisen omistajan joukkoon!

   Poista
 8. Meillä avattiin sama tiistaina, hyvä ostos ja kiitos vielä alevinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! :) Ei kuule mitään, ilo oli täällä puolella <3

   Poista
 9. Jos täällä olisi klikattu shoppaa nappulaa FDS:n alessa, olisi meille tullut samanlainen paketti. Ja muutaman muunlainen ehkä sivussa :D Kaunein naulakko ikinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se todella on kaunis! Pidän sen yksinkertaisuudesta ja loistavasta muotoilusta sekä väristä tietysti. Tuo oman osansa työhuoneeseen. Meillä kun on siellä myös vaatekaapit :) Onko siellä siis samansuuntaisia haaveita? :)

   Poista
 10. Kiitos vinkista! Mulla on tuo Finnish Design Shop mennyt vahan ohi, en ole siis kaynyt siella ikina katselemassa vaikka olemassaolosta olen tiennyt. Minun pitaisi suunnitella eraan asiakastilan sisustus ja voi ei, tuoltahan loytyi vaikka mita ihanaa, tosin vahan hieman budjetin ylittavaa! Ehka voin sitten joskus myohemmin parannella sisustustani ja tsekkailla tuolta uudempia varusteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että päivitettiin tieto sullekin! :) Tai no, se saattaa tulla kalliiksi.. Niin täynnä ihania juttuja, joista haaveilla! Mutta ehkä jotain pientä olis silti mahdollisuus hankkia? :) FDS:ssa tulee kyllä käytyä harva se viikko vähän katselemassa ja lista senkun kasvaa..

   Poista