Näyttely.


Koulupäiviä ei ole enää kovin montaa jäljellä ja se tarkoittaa valokuvanäyttelymme lähenemistä. Kyseessä on ensimmäinen valokuvanäyttely, jossa saan olla mukana ja ajatus tuntuu kyllä kovin mukavalta :)

Vielä on vähän stressattavaa, että miten kuvat saadaan tulostettua ja miltä ne sitten näyttää.. kehystys, ripustus...jne. Kohta on yksi pieni unelma toteutettu ja sen jälkeen on taas hyvä edetä seuraavien pariin!

Kaikilta meiltä valokuvauslinjan opiskelijoilta on näyttelyssä kolme kuvaa. Itseltäni mukaan pääsee kaksi ystävistäni napattua kuvaa sekä yksi vauvakuva. Jos pyöritte Hyvinkään suunnalla, käykää vilkaisemassa kaikki muutkin taidonnäytteet!

Näyttelyn nimeksi valikoitui "Tarina" ja monen monta tarinaa on myös nähtävissä. Katsoja saa itse päättää millaisen tarinan kuvista mielessään luo :)


Tervetuloa!

8 kommenttia:

 1. Oi, olispa ihana päästä katsomaan teidän näyttely! :)

  VastaaPoista
 2. Vau, onneksi olkoon! Olisi kyllä hienoa saada oma valokuvanäyttely, tai edes päästä osaksi sellaista. Varmasti todella vaikeaa yrittää valita omista kuvistaan näyttelyyn menevät! Sinullakin on hienoja kuvia vaikka kuinka paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :) Pieni näyttely, mutta iso ilohan siitä tulee! Jostain se on alotettava ;)
   Aww, no ehkä niitä omia kuviaan katsoo niin eri tavalla ja toki mietin myös mille linjalle lähden. Laitanko esim. pelkästään vauvakuvia tai vain aikuisia. Nyt on kaksi samantyyppistä ja sitten se kolmas poikkeaa vähän linjasta, mutta kuvat ei onneksi tule (kai) vierekkäin, joten ei sen väliä. Ihan niitä tuttuja kuvia, joita on täälläkin nähty :)

   Poista
 3. Hei pitää ehdottomasti käydä katsomassa, sillä liikun tuolloin noilla kulmilla.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, käy ihmeessä! Tiedossa hyvin erityyppisiä kuvia. Kauniita ja karmeitakin ;)

   Poista
 4. Jee! Me "valmistutaan". Ostin omalle valvontavuorolleni vaahtokarkkeja ja kuohuvaa :) iloista Vappua Kirsikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, niinpä :D Tosi hyvä idea vaahtikset ja kuovuva, vau! Sulla tulee aika kiva vahtivuoro ;)

   Poista