Messulippuarvonta!

Tämä vuosi onkin ollut aktiivinen mitä arvontoihin tulee eikä loppua näy sillä nyt starttaa lupaamani messulippuarvonta Kevätmessuille!


Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla esimerkiksi millaisia vinkkejä tai neuvoja itse kaipaisit kotipuutarhaasi liittyen tai kenen näytteilleasettajan kojulle suuntaisit ensimmäisenä ideoita hakemaan! Voit myös halutessasi jakaa hyviä vinkkejä blogini lukijoille kevättä ja puutarhaa ajatellen :)

Kommentin yhteyteen tulee jättää sähköpostiosoite (ilman tätä hylkään osallistumisen) ja anonyymien tulee keksiä itselleen nimimerkki. 

Osallistumisaika loppuu sunnuntaina 7.4 klo 21:00 ja otan voittajaan yhteyttä pikimmiten, jotta saan liput (2kpl) postitettua heti alkuviikosta. 

Nopea arvonta siis kyseessä, koska messut ovat jo viikon päästä :)Postaus sisältää mainoslinkkejä

15 kommenttia:

 1. Oma vinkkini puutarhaan kuin puutarhaan on että istuttaa sen mahdollisimman täyteen perennoja ja ym. kivoja kukkia ja oleskelu alueesta tekee pation. Välttyy rikkaruohoilta ja ruohonleikkuusta. Jos kuiten ruohoa on pakko leikata niin hankkii hyvän kelaleikkurin niin pitää naapurit tyytyväisinä ;)

  säh.post. sini.h@hotmail.com

  -Lempi_

  VastaaPoista
 2. Menisin katsomaan mitä kaikkea kivaa olisi tarjolla pienelle parvekkeelle,jotta siellä viihtyisi kesän auringon säteistä nauttien.
  Anna E.
  anna-e@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. En oikein osaa jakaa vinkkejä puutarhaan, sillä itselläni se on täynnä kaikkea syötävää. (siis kasvimaa:D) Tosin yksi kukkapenkki minulla on ja sekin on täynnä kaikkea värikästä; onko ihanampaa aamulla herätä kuin siihen, että näkee auringonkukan ikkunasta ♥

  ruusa98@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Aloitin viime vuonna takapihalla viljelylaatikko kasvatuksen ja ensimmäiset perunat omasta maasta olivat valtavan hyviä. Porkkanat harmillisesti jotenkin epämuodostuneita ja kamalia alieneita :D Äiti oli niitä kertaalleen apuna harventamassa, mutta enemmänkin olisi pitänyt. Salaatitkin kasvoivat ihan yli äyräiden. Kummallisesti siis laatikossa kasvettiin hyvin, mutta ruoho, tuo ihana virheä juttu, ei vaan suostu kasvamaan meitin pihalla kunnolla. Siihen kaipaisin ehdottomasti vinkkejä ja neuvoja. Samoiten takapihalle olisi tarkoitus rakentaa terassia, niin olisi kiva käydä kurkkimassa muuten vaan kesäjuttuja :)

  myfantazya@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mä aloitin meidän pienen pihan työstämisen viime kesänä raivaamalla 2m x 3m kokoisen pensaikon pois. Piha suureni ja valaistui huikeasti! Nyt odottelen elämäni ekoja itseistutettuja krookuksia lumen alta :) Messuille olen menossa etsimään vinkkejä, mitä nyt tekisin. Kasvatuslaatikot kiinnostavat, olisi kivaa saada vaikka salaattia omalta pihalta!

  keljukainen@yahoo.com

  VastaaPoista
 6. Etsisin vinkkejä, kuinka tehdä parvekkeelle ja ikkunalaudalle pieni hyötykasvien puutarha. :)

  Elina
  elina.niinimaki(a)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Itse olen niin noviisi piha- ja puutarha-asioissa, että omat vinkkini saattaisivat mennä metsään ja syvälle, joten jätetään tällä kertaa jakamatta :) Itseäni kiinnostaa messuilla erityisesti kaikki helppohoitoinen, mutta silti kaunis. Varmasti myös varsinaisten piha- ja puutarhajuttujen lisäksi erilaisia ulkoilmaan soveltuvia porealtaita tulisi käytyä kurkistelemassa, sellainen kun on isolla ehkällä varustettuna suunnitteilla omalle terassille :)

  ideas-items-issues@hotmail.fi

  VastaaPoista
 8. Puutarhamessut ovat ihanat. Menisin ensimmäisenä kukkaosastolle:)
  nohomewithoutheart@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Huomenta, hauska arvonta :) meillä itämässä jo chilin ja tomaattien taimet, paras idätyskikka on muoviastia, jossa kelluu kuplamuovitalouspaperiyhdistelmä vedessä - kuulostaa erikoiselta, mutta siinä siemenet itää parheiten :) kun itäminen valoisassa paikassa on alkanut, ei muuta kuin pinsettien avulla pikkutaimet altakasteluruukkuihin ja ruukut ikkunalaudalle. Siinä annetaan kasvaa kunnon taimiksi, jotka voi sitten siirtää esim.kasvihuoneeseen, palstalle tai terassille kylvolaatikoihin tms. Meillä on oma pikkupalsta, jonka maa on savista. Itse lähtisin messuilta hakemaan ideaa siihen, miten maa kannattaisi vaihtaa, mullata ja muokata, että herneet, marjapensaat, raparperi, porkkanat ja perunat saisi kasvamaan parhaiten :)Myös kasvihuonejuttuihin omalle takapihalle tarvittaisiin lisäideoita ja oman helpon perennapenkin hoitoon. Voi kun tärppäisi lippujen kanssa! Aurinkoista viikonloppua! t.Sipsi sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 10. Parvekkeen sisustamiseen kaipaisin ideoita!:) email:t.ansku@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Kesäkukat pitäisi valita ja niiden hankintaan kaipaisin neuvoja. Toinen puoli pihasta on varjoisa ja pohjoiseen. Toinen puoli on paahteiseen etelään. Jotain uutta ja erikoista olisi kiva saada.
  mustikki(a)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Meillä kaivataan ideoita koko pihan perustamiseen ja järkevään suunnitteluun.

  tasapainoatavoitellen@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Edellisestä kommentista puuttui sähköpostiosoite, joten yritetään uudelleen feariesugar@gmail.com

  Takapihan&terassin laittoon kaipaisin idiksiä.
  Kesäkukat on kiva nähdä messuilla, koska jotenkin tulee sellainen fiilis ainakin hetkeksi, että se kesä on jo tosi lähellä :)

  VastaaPoista
 14. Meillä on lasitettu parveke, ja sitä on aina keväisin ihana laittaa nätiksi. Kevätmessuilta katselisinkin ideoita parvekkeen käsäsisustukseen.

  Ja joo, messuilla on aina aivan upeita kukkaistutuksia, joita on ilo katsella ja tuoksutella :)

  anumari(a)netti.fi

  VastaaPoista
 15. Parvekkeelle kaipaisin vinkkejä ja pihaan ehdottomasti!
  Piha on toiselta puolelta paahteinen ja toiselta varjo, mitä siihen nyt sitten muka laittaa.. Ja vielä jos laittaa, niin miten ihmeessä siitä saisi yhtenäisen, niinkuin niissä puutarhalehtien kuvissa.. huoh :)

  VastaaPoista