Kevätmessut 2013!

Huhtikuu on täällä! Kevät on täällä!
Maaliskuussa saa vielä mielestäni sataa lunta, mutta huhtikuu on selvä kevään merkki ja silloin katse on jo kovasti kesää kohti.

Katse on muuten kovasti kuikuillut jo myös pihalle ja puutarhaan. Grillailtu ollaan jo kahdesti ja kovasti odotellaan, että tuo metrinen hanki sulaa. Aurinko ainakin paistaa siihen malliin, että varmasti pian on jo krookukset esissä :)
Viime keväänä krookukset näkyivät jo noin 20.3 paikkeilla!


Onneksi terassikalusteet on jo hankittu niin pääsen keskittämään ajatukseni enemmän pikkupihamme kukkiin ja kasvatteluun. Viime keväänä oli kovasti aikomus laitella herneitä tulemaan, mutta niin vain jäi tekemättä. Tänä vuonna kyllä yritetään paremmalla onnella ja mies saa kokeilla vaikka minitomaattien kasvattelua, kun on siitä niin monesti puhunut :)

Hyvä paikka kerätä lisää ideoita kesää ja puutarhaa varten on Helsingissä järjestettävät Kevätmessut.
Ne järjestetään tänä vuonna 11-14.4 Helsingin messukeskuksessa ja samalla messulipulla pääset tutustumaan niin Kevätpuutarha-, Oma Koti-, Oma Mökki-, kuin Sisusta-messuille.

Kevätmessut ovat avoinna klo 10-18. Torstaina sisään pääsee kaksi yhden hinnalla ja perjantaina opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua messuihin puoleen hintaan. Täältä saat lisätietoa lipuista ja ehdoista.


Itse jo odottelen malttamattomana viime syksynä istuttamieni tulppaanien suhteen - kasvaako niistä mikään!?
Lisäksi on ollut puheissa muokata pihaamme uuteen uskoon sillä kaikki saniaiset ja männyntaimet eivät olleet ihan meidän makuumme ja nyt kysymys kuuluukin mitä tilalle vaiko mitään. Viime kesä kului ihastellessa mitä kaikkea edelliset asukin olivat pihalle istutelleet, joten tänä vuonna voi tehdä jo omiakin ratkaisuja :)

Messuilta uskoisin saavani kivoja vinkkejä, mutta valitettavasti tuo ajankohta on itselläni jo melkoisen buukattuna.
Mitä sanoisitte, jos arpoisin liput blogini lukijoiden kesken, olisiko täällä kiinnostuneita? :)


Postaus on tehty yhteistyössä Suomen Messujen kanssa ja sisältää mainoslinkkejä. 


18 kommenttia:

 1. Kerrohan, miten ihmeessä minulla on jäänyt tällainen ihana blogi löytämättä? :) Lisbet.e:n sivupalkista osasin tänne ja klikkauduin heti lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kerttu, ihana sinä, kiitos! Ja mahtavaa, että jätit kommentin, koska löysin sitä kautta suoraan sun blogiin! :) Nähdään siis siellä ja täällä!

   Poista
 2. Itse olen ainakin menossa messuilemaan ja haistelemaan kevään tuulia sekä hakemaan erinäisiä inspiraatioita :) joten arvonta on ihantervetullut juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos tiedosta! Odotan ensin, että saan ne niin järjestän sitten arvonnan :)

   Poista
 3. Olisi kylla todella mieluinen arvonta !
  - elinainen -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos kommentista! Pysy linjoilla :)

   Poista
 4. Juu minäkin innostuisin messuarvonnasta ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo kuva! <3

  Kai se oma piha tekee viherpeukalon. Täällä kotona kuolee kaikki kukatkin, ei vain pysy elossa näissä hyppysissä. ;) Nähdään tänään! Whiiiiii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3

   No niin no ainakin tulee sellanen pieni kiinnostus, vaikka ei mitään osaakkaan enkä oikeestaan jaksa tuntikausia edes selvittää millaista hempeyttä ja hoitoa nyt jokainen kukka tarvitsee, mutta kyllä ne ihan perusjärjellä näyttivät viime kesänä kukkivan ;) Mullakin on ihan vaan tekokukkia sisällä yhtä viherkasvia laskematta. Nyt haaveilen kaikenlaisesta tuonne ulos ;)
   Kohta nähdään <3 <3

   Poista
 6. Kiitti vinkkauksesta, voisinpa vaikka käydäkin. Lippuarvonta kiinnostaa siis luonnollisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Jahka saan liput niin laitan arvonnan pyörimään :)

   Poista
 7. VOih, kyllä kelpais liput tuonne :) Nyt olenkin menossa muutaman viikon päästä niihin Outlet messuihin ja jos noillekin menee, niin mähän oon kohtä köyhä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, semmoisista en ole kuullutkaan, mutta nopealla vilkaisulla näytti houkuttelevalta! Hihi, liikaa kaikkea kivaa nähtävää ja sivutuotteena voi tosiaan olla köyhyys ;)

   Poista
 8. Empäs ole ennen kuullutkaan kevätmessuista. Messuja löytyy joka lähtöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä löytyy :) Kevätmessut kuulostaa kyllä aika aurinkoiselta ja iloiselta tapahtumalta :)

   Poista