Kaunis asunto.

Viime päivät on tosiaan kuluneet lähinnä sohvanpohjalta käsin ja onkin tullut tuijoteltua tallennuksia telkkarin kautta (300 ohjelmaa/leffaa boksilla..luulis riittävän hetkeksi) ja pyörittyä netissä. Elämä alkaa onneksi jo voittaa ja äsken imuroin kämpän ympäri. Sen jälkeen tosin näytin siltä, kuin olisin käynyt pari tuntia urheilemassa, joten ehkä energiavarastoissa on vielä hieman kohennettavaa.
Jostain syystä meidän karvakanta täällä kotona on yhtäkkiä noussut räjähdysmäisesti ja jotenkin katse kääntyy tuon yhden palleron suuntaan, joka aivan tyytyväisenä napittaa tuossa vieressä. Mitähän se sanois, jos hankittais sille kaveri tänne päiviksi, nimeltä robotti-imuri!

Asiasta seinään, löysin äsken tosi kauniin asunnon Oikotieltä. Jotenkin kuvien kautta välittyy ihan mieletön rauha mikä tuolla vallitsee. Onko se sitten tuo nätti valo, joka kajastaa ikkunoista tai pehmeä värimaailma. Aivan ihana joka tapauksessa!


ps. neljä krookusta kukkii jo takapihalla!! Muut ovat vielä pienen hangen alla, mutta pian pian.. kesä!9 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan, kauniin ja tyylikkään näköistä. Nosti kyllä sisustuskuumeeni pintaan nämä kuvat. Oikein aurinkoista kevättä upeus!:) -Merenhelmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta :) Jotenkin superkauniin harmonista!
   Kiitos ihana, kuin myös <3

   Poista
 2. Wau mikä kämppä!!

  Pikaista paranemista sinne <3 Pitää sopia treffit jo piakkoin taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan kelpais asustella noiden ikkunalautojen keskellä, ja noi vanhat ovet on kans yks mikä saa aina sydämen läpättämään :)
   Kiitos! Olis ehkä aika laitella jotain sähköposteja, et saatais taas treffit sovittua! Vois mennä vaikka syömään tms :)

   Poista
 3. Oho. Luin pikaisesti ja luulin että tämä oli teidän koti. No ihana joka tapauksessa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, oliskin!! Mielelläni asuisin näin kauniissa kodissa :))

   Poista
 4. Kylläpä oli jotenkin harvinaisen ihanan näköistä. Pehmeää ja harmonista. Tähän pätee sanonta: yksinkertainen on kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :)) Juuri sellaista jotain kauneutta, mitä toivoisi omaankin kotiin, mutta pahoin pelkään, että emme asu aivan noin ihanien ikkunalautojen äärellä :)

   Poista