Hullut Päivät.


1. Filippa K paita 2. Tara Jarmon mekko 3. Lancome Hypnose maskara
4. Safkaa keittokirja 5. Magisso kakkulapio 6. Bioteekin aurinkokapselit
7. Forme Aino matto 8. Hackman Rotisser kattila 9. Oliivipuu

Kannan oman korteni kekoon Stockmannin Hullujen Päivien kuvastoa katseltuani. Tosin päivät sattuvat aina jotenkin hulluun saumaan, kuten tänäkin vuonna juuri FDS:n ostosten jälkimaininkeihin. Hyvin todennäköistä on, että tällä kertaa en pääse shoppailemaan, mutta yllä kuitenkin niitä asioita, joita mielelläni olisin kotiuttanut ;)

Filippa K:n paita on ihanaa raitaa, joka ei varmaan koskaan mene pois muodista. Tara Jarmonin mekkoa olisi ihana päästä sovittamaan. Merkki on hivenen kallis, mutta tämä musta yksilö lähtisi huokeampaan hintaan.
Lancomen maskarat ovat kertakaikkisen hyviä ja olen niin iloinen, että anoppi toi sellaisen tuliaisiksi viime syksynä ja löysin merkin! Yleensä nämä maksavat melkein 40e, joten hyvä tarjous tällä kertaa.

Safkaa-keittokirja on itselläni jo toistamiseen lainassa kirjastosta - pidän siitä ja voisin kokeilla moniakin reseptejä. Magisson kakkulapio on blogini puolella vilkkunut moneen kertaan, nyt sekin edullisesti Hullareilta. Aurinkokapseleista olikin juuri puhetta!

Formen mattoa olen himoinnut keittiöön jo pitkän aikaa, joten se olisi ihana saada alehintaan. Rotisser-kattilaa ihailin juuri Kodin ykkösessä ja pohdin, että tämä voisi olla se malli, jota meillekin tulee. Kattilan tarve on niin sanotusti olemassa. Ja oliviipuut - no niitä aion kyllä ostaa viimein tänä kesänä, suorastaan rakastan niiden ulkomuotoa :) Kuinkahan nopeasti ne on myyty?


Postaus sisältää mainoslinkin

9 kommenttia:

 1. Minä, himoshoppaaja tein jotain ennenkuulumatonta ja en ole katsonutkaan koko kuvastoa! Nyt pysyy kukkaronnyörit kiinni, nih! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä on fiksu päätös ;) Sehän on selvää, että rahaa menee, vaikka olis kuinka paljon alennuksessa!

   Poista
 2. Mä kävin ostamassa aamulla tuon Filippa K:n paidan itselle ja äidille äitienpäivälahjaksi. Menin paikalle Tapiolaan klo 8.25 ja ainuttakaan valkoista paitaa ei ollut enää jäljellä, vaan ainoastaan yksi musta valkoisilla raidoilla (ja sitten sinisiä persikka-raidoilla..) joka oli onneksi mun kokoa! Ja kun olin jo luopumassa toivosta, joku kiikutti siihen saman mustan paidan myös äidin kokoa, että sainpas! Hah! :D Siinäpäs ne meikäläisen ostokset. Ainiin ja yhdet housut ku makso vaan 9,90 euroa... Janin luvalla, vaikka ostoslakossa oonkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Vähänkö kävi nakki! :)) Ja noi kympin housut menee ostolakosta huolimatta !! ;)
   Mä tajusin just, että olisin voinu tietysti päivystää netin äärellä aamulla, mutta nukuin nyt sitten iloisesti onneni ohi. Ehkä mulla jäi sitä kautta pankkiin enemmän rahaa ja nyt ei väsytä! Oliivipuu kyllä kismittää hieman, mutta enhän mä sitä ilman autoo mihinkään sais kuitenkaan. Perjantaina täytyy kyllä päivystää koneella :)

   Poista
 3. Formen aino-mattoa en suosittelisi, on huonolaatuinen ja nukkaantuu helposti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos mielipiteestä!Ehdin sen kuitenkin tilata pienimmässä koossa, joten katsotaan miltä näyttää ja jääkö meille :)

   Poista
 4. Okei. Jospa matto olisi teille hyvä, kaunishan se ainakin on :)

  VastaaPoista
 5. Olen ollut tosi tyytyväinen Aino-mattoihin. Paksua puuvillaa joka ei aaltoile lattialla eikä kulmat käpristyile. Ihan eri luokkaa kun marketeissa myytävät ohuet "pyyhkeet". Testiryhmän (3 lasta) testaama ja hyväksi toteama. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että on sopinut teillekin :) Itsekin sen sitten hain postista ja ensituntu oli ainakin hyvä; matto on jämäkän tuntuinen ja sellainen kun ajattelinkin sen olevan. Kyllä se meille jäi :)

   Poista