Viikko alkuun viiksillä.


Eilen aamulla sain viimein raskaan työviikon päätökseen ja nyt olo onkin vähän plötsis. Heräsin kyllä jo ajoissa, mutta olen tässä vaan hörppinyt kahvia, lueskellut blogeja ja kuunnellut The Frayta. Yksi lemppareistani, mutta nyt tuli sellainen olo, että täytyy vaihtaa johonkin menevämpään musaan tai olen yöpaitasillani vielä illallakin.

Piristin keittiötä Köpiksestä ostamallani keittiörätillä. Näitä saa ihan Suomen Tigeristäkin, joten hae ihmeessä omasi, jos viikset vetävät puoleensa.

Meidän keittiölle ei olla tehty vielä yhtään mitään eikä isompiin juttuihin ole mahiksiakaan. Mutta nollasta sataan arvatkaa paljonko odotan, että saamme tuon kamalan, kuluneen, kirsikansävyisen (mahonki?) keittiöntason pois!!!
Villi veikkaus on sata!
Koko asunto oli sisustettu tuolla värillä lattiasta melkein kattoon asti, ulkoterassilautoja myöden ja nyt olemme yrittäneet saada sitä potkittua pois täältä ;) Vaikka Kirsikka on lempinimeni, en ole koskaan innostunut tuosta väristä sisustuksessa..

Suunnitteilla on musta taso ja uusi hana myös. Unelmoin jostain kaarevasta tai kulmikkaasta ja korkealle nousevasta hanasta. En vielä tiedä mikä menee lopulta läpi raadista. Seinälaatta on onneksi ihan ok, vaikka ei sen puoleen, kyllä minä senkin pään menoksi saisin jotain mukavaa suunniteltua, jos niikseen tulee. Sitten vielä hieman niitä uusia keittiökoneita ja matto lattialle. Totta puhuakseni haluaisin kyllä mustan tiskialtaankin ja uuden lieden tuon iänikuisen tilalle. Onneksi kaikki suunnitelmat ovat jo kirkkaasti päässäni, joten puuttuu vain tekijä ja se millä tämä maailma muutenkin pyörii ;) Toukokuussa palailen jälleen täysipainoiseksi työntekijäksi ja on ehkä mahdollisuuksia ostaa taas kotiinkin jotain. Sitä odotellessa vaikka muutenhan tämä "lomailu" on ollut aivan unelmaa.

ps. 3 viikkoa ja Vilma on taas kotona! Onkohan se jo ihan unohtanut meidät, hui :)

8 kommenttia:

 1. Voin suositella samaa tiskiallasta ku meillä. Ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla sit :) Mä en tosin tajua mitä kaikkea pitää ottaa huomioon ja voiko sitä allasta edes vaihtaa, kun ei kaapistoja eikä mitään muutakaan tason alla olevaa pysty oikeen muokkaan, kun emme koko keittiötä remppaa :( Tarvis taas sitä sukulaisremppamiestä, jolta kysyä, mistähän niitä vois hankkia.. :D

   Poista
 2. Ihana rätti! Voi miksei Tiger vois tulla tänne tuppulaankin?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei! Melkein pitäis sulle lähettää pari rättiä postissa :))

   Poista
 3. Aivan mahtava idea, en ole tullut ajatelleeksikaan, että tiskirätilläkin voi piristää kyökkiä. Kiitos vinkistä! =) Niin ja hieno rätti, kelpaa sillä pyyhkiä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :) Olen ollut hyvin tarkka siitä millaisia rättejä meidän keittiöön pääsee, koska en tykkää mistään rumista ;) Tosin, ei varmasti kaikki pidä noista viiksistäkään.. Mutta siinä yhdistyy oikeat värit ja huumori juuri sopivasti! Kivaa viikkoa siulle <3

   Poista
 4. No mutta tuohan on hauska tiskirätti!

  VastaaPoista