Kuusi päivää.

Alkuvuodesta heräsin unihiekat silmissäni ja luin ensimmäisenä puhelimeeni tulleen tekstiviestin, jossa onnellinen äiti kertoi perheen uudesta prinssistä mittoineen ja tietoineen. Se tarkoitti minulle kameran lataamista ja linssien puhdistusta. Valmistautumista uuteen vauvakuvaukseen, pikkuruisiin sormiin ja varpaisiin.

Se tammikuinen päivä oli varmasti maailmankaikkeuden pimein ja tuulisin päivä sään puolesta ja jouduin koville kamerani kanssa (kuulostaapa vakavalta.. ei, vähän vain harmitti). Olenkin aivan fiiliksissä siitä, että nyt eletään jo maaliskuuta ja valo on lisääntynyt ihan hurjasti. Herään aamulla seitsemältä ihan vaan siksi, että alkaa olla jo valoisaa ja pakotan itseni takaisin uneen, että edes vapaapäivänä lepäisin vähän :)

Tästä se alkaa, puoli vuotta valoa tiedossa!!!! Oikeastaan, jos tarkkoja ollaan, niin nyt ei pitäisi mitään muuta tehdäkään kuin huidella tuolla kameransa kanssa ja kuvata kuvata vaan..Kuusi päivää ihmeellistä elämää takana. Nyt jo paljon siihen päälle :)22 kommenttia:

 1. Oh, mitä kuvia. Kuinka syötävän suloinen pieni ruttunaama. Niin paljon ihmeteltävää, näettävää ja koettavaa. Hellä ja lämmin tunnelma näissä kuvissa, vaikka oli tammikuun tuiskeet ikkunan takana. :) Olet oikeassa, kesää kohti mennessä kamera melkein liimaantuu käteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Enpä ollut kyllä hetkeen nähnyt näin pientä vauvelia! Niin suloista, kun toinen yrittää tutkia maailmaa ja kaikki on uutta, ei edes viikon vanhaa :) Pääsin kunniapaikalle kuvaamaan!

   Poista
 2. Nämä on niin kauniita kuvia että melkein itkettää <3

  VastaaPoista
 3. Sydän pysähtyi hetkeksi näitä kuvia katsellessa.. Olet mahtava valokuvaaja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos! No, paljon on matkaa edessä, mutta onhan se huikeeta, että pääsee näitä tilanteita ikuistamaan :)

   Poista
 4. Aivan mielettömän ihania kuvia -jälleen! Suloinen pikkuinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Pieni poitsu oli hirmu suloinen kaveri :)

   Poista
 5. Oi, mitä tunteita aistittavissa!
  Harvinaista herkkua nähdä näin vastasyntynyttä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just niin! Että ihan alle viikon vanhaa pääsin kuvaamaan, se on upeeta <3

   Poista
 6. Todella hienoja kuvia ovat nämä! :) Nyt on kyllä tosiaan ollut niin upeat säät, että olisi ihana vain huidella ulkona kameran kanssa. Minä toteutin vihdoin unelmani omasta pikkujärkkäristä, ja samassa rytäkässä möin vanhan pelijärkkärini pos.. :D Saa nähdä vieläkö kadun hurahdustani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit <3 Kauhea hinku kuvailemaan kyllä!! Eihän sitä opi, jos ei tee.. :)
   Vau, se on kyllä aikamoinen päätös myydä iso järkkäri pois! Toivotan teille pienemmän kanssa onnistuneita kuvaushetkiä <3 :))

   Poista