Kaksi harjaa ja yksi sivellin.


Kylppäriini on ilmestynyt yksi toisensa jälkeen uusia harjoja ja suteja ja ajattelin nyt kerätä ne yhteen ja samaan postaukseen, vaikka näistä kaikista voisi varmasti höpistä enemmänkin. Ehkäpä joku muukin toteaa nämä tai jonkun näistä pian lemppareikseen!

Ensin saapui Rento-kuivaharja, jonka ostin muistaakseni Kodin ykkösen saunaosastolta samoihin aikoihin, kuin hain uuden kiulun saunaamme ennen joulua. Olin jo pidemmän aikaa pohtinut, että kuivaharjauksesta olisi varmasti hyötyä minulle, mutta en koskaan saanut aikaiseksi ostaa harjaa. Onneksi täällä blogimaailmassa muistutellaan kauneudenhoidosta ja näistä asioista, joten viimein tajusin itsekin napata tämän ostoskoriini.

Kuivaharjauksen sanotaan poistavan kuollutta ihosolukkoa, parantavan verenkiertoa, tehostavan aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista sekä lisäksi myös kiinteyttävän ihoa ja tasoittavan selluliittia. Käsi pystyyn kuka ei haluaisi näitä ominaisuuksia omille kankuilleen?
Kuten tiedetään, myös hoikalla voi olla selluliittiä ja valitettavasti olen itsekin saanut siihen tutustua, vaikka onneksi vielä vähemmissä määrin. Siispä ei muuta kuin harjailemaan!

Itse toteutan harjailut ennen suihkua aina silloin kun muistan ja jaksan. Tämä toimintatapa toteutuu monessa muussakin asiassa.. en ole kovin orjallinen monessakaan jutussa ja usein toteankin etten nyt vaan jaksa, vaikka harjailemisessa menee oikeasti vain pari minuuttia.
Mitään suuria tuloksia en siis ole VIELÄ saanut tällä aikaan, joka johtuu täysin omasta laiskuudestani, mutta uskon, että kesää kohti eläessä tulen kyllä kiihdyttämään harjaustahtia ja tuloksiakin tulen näkemään!

Olen lukenut monen saaneen kuivaharjauksesta iloa ja hyötyä itselleen. Veri todella alkaa kiertämään heti paremmin ja iho siloittuu välittömästi, jonka jälkeen se oikein janoaa kosteutusvoidetta ylleen. Suihkun päälle rasvailen ja öljyilen yleensä hyvän tovin ja harjauksen myötä tuotteet imeytyvät paljon paremmin. Odottelemme siis suurempia tuloksia, kunhan tämä laiskimus ymmärtää hyvän päälle ;)
Näitä harjoja voi ostaa monista paikoista, kuten Stockalta, * Body Shopista ja useilta kylppäri/saunatarvikeosastoilta!

Seuraavaksi kotiutin tuon pirteän pinkin harjan, jonka moni varmasti tunnistaakin Tangle teezeriksi. Olin tämän kanssa vähän epäileväinen ja ensin ajattelinkin, etteivät hiukseni tällaista kaipaa sillä olin aivan tyytyväinen jo tavallisiin harjoihinikin. Hiukseni eivät ole mitenkään erityisen huonokuntoiset eivätkä mene koville takuille, mutta Tangle teezer tekee harjaamisesta todella vieläkin mukavampaa.

Käytän harjaa silloin, kun olen pessyt hiukseni ja haluan selvittää ne heti suihkusta tullessani. Koska itselläni on aika paljon tuota hiusta päässä, ajattelin ensin, ettei noin lyhyet piikit saa mitään aikaan. Märkänä hiukset kuitenkin tottelevat harjaa kuin unelma ja muutamalla vedolla olen selvittänyt hiukseni höyhenen keveästi. Tangle teezerin sanotaan vähentävän hiusten katkeilua ja vahingoittumista enkä epäile sitä ollenkaan. Suosittelen tätä kaikille pitkähiuksisille!

Tangle teezer on muuten hyvä myös hoitoainetta levittäessä tai jos haluaa antaa päänahalle kunnon hieronnan talvipakkasten keskellä ja laittaa veren kiertämään! Harja on ihana myös siksi, että se on älyttömän kevyt ja todella helppo pestä. Jos lähtisin rantalomalle, ottaisin tämän ehdottomasti matkakaveriksi :) Oman Tangle teezerini ostin muiden ostosten lomassa täältä, mutta sitä myydään kyllä Suomessakin esimerkiksi monissa kampaamoissa ja * Sokoksen verkkokaupassa!

Ehkä suurimman hurraa-huudon ansaitsee kuitenkin tuo hopeapäinen meikkisuti, joka on tehnyt meikkaamisesta taas monin verroin mukavampaa. Luin siitä ensimmäisen kerran Jonnan blogista ja hänen kehujensa vuoksi uskalsin sen itsekin ostaa. Olin harmitellut Bare Minerals-sutien karheutta ja irtoavia karvoja ja käytin jonkin aikaa myös * Lily Lolon isoa Kabukia, joka on todella hyvä kabuki, mutta ehkä makuuni hieman suuri sitten kuitenkin.

Ecotools-kabukisivellin on juuri sopivan kokoinen ja niin ihanan pehmeä, että sitä voi kaikkein herkkähipiäisinkin varmasti käyttää! Kabukin varsi on mielestäni täydellisen pituinen ja käyttömukavuus tätä kautta erinomainen. Meikkipohjan tekee tällä todella nopeasti koko kasvoille. Lisäksi kabukin voi vetäistä käytön jälkeen tuonne hylsyn sisälle ja piilottaa korkin taakse, jolloin se on mitä kätevin pakata mukaan käsilaukkuun.
Kyseisen siveltimen voit ostaa esimerkiksi * Ellokselta, Ruohonjuuresta tai Stockalta.
Käy ihmeessä hankkimassa omasi, jos suosit mineraalimeikkejä :)


Tällaisia suosikkeja tällä kertaa!


Postaus sisältää mainoslinkkejä ja ne on merkitty tähdellä (*)
7 kommenttia:

 1. Tuo Tangle teezer pitäisi kyllä kotiuttaa, on sitä niin paljon kehuttu. Ja luuken, että olisi tälle minunkin hevosenharjalle mainio apu pesun jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kesti tosi kauan ennen kuin sen itse tilasin ja ehdin lukea yhden jos toisen blogikirjoitusylistyksen siitä :) Varmasti hyötyisit itsekin!

   Poista
 2. Ähm, tässäpä taas tuo mokoma selluliitinpoistotoimi, joka minulta jää väliin aina. JA siltä valitettavasti myös näyttää :/ täytyisi kotiuttaa tuollainen kuivaharja itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Täytyy kunnostautua, koska se on hyvä ja tehokas harja. Olen alkanut pitämään sitä näkösällä, jotta se osuu iltaisin silmään kylppärissä :)

   Poista
 3. Minä ostin tyttärelle joululahjaksi musta-valkoisen Late Lammas tangle teezerin ja se on kyllä kesyttänyt sitkeimmätkin takut, jota noihin lasten hiuksii tulee tosi helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Late :)) Uskon, että lapsilla tuo on ihan mahtava niin ei tarvi takkujen takia kyyneliä vuodattaa :)

   Poista
 4. Mulla on vain kuorintahanskat. Sellaiset juureshanskojen näköiset. ;) Tuota harjaa haluaisin testata.. Vähän usko menee sellaria vastaan taistellessa. ;)

  VastaaPoista