Jaksaa jaksaa.


Huhhuh, melkoinen työviikko menossa, mutta onneksi jo aika loppusuoralla. Nyt on näköjään todella moni sairaana pitkässä ja sitkeässä flunssassa ja muut sitten paikkailevat tilannetta.
Onneksi ehdin töiden lomassa vähän kivempienkin juttujen pariin ja käytiin katsomassa rautatieaseman Postihallissa Joutsenmerkin Meikitön päivä-kampanjaan liittyvä valokuvanäyttely, jonka on kuvannut ihana Anna Äärelä.
Kuvat ovat kauniita ja värikkäitä. Olet ne ehkä jo huomannutkin halkoessasi rautatieasemaa? Kannattaa pysähtyä hetkeksi ihailemaan :)

Nyt valmistautuminen seuraavaan työvuoroon alkaa ja laitetaan sormet ristiin, etten ole itse ensi viikon vapailla kipeänä. Mies jo tuossa toisella kierroksella, voi ei :/

Mukavaa lauantaita ja tervehtymisiä sinulle, jos olet tuon kurjan taudin saanut!7 kommenttia:

 1. Kuulostaapa tutulle tuo työtilanne, tosin jos oikein muistan niin meillä taitaa olla sama ammatti :)

  Harmi ettei nyt ole Helsinkiin aikaa lähteä, nuo kuvat olisi ollut kiva nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan välillä useampi kaatuu samaan aikaan sängynpohjalle, mutta onneksi meistä ei kukaan ole korvaamaton eikä työssämme ole varsinaisesti mitään vakavia deadlineja, joten kaikki ei heitä ihan kärrynpyörää, vaikka vajaamiehityksellä mentäiskin :)

   Kuvat on otettu käsittääkseni kirjaa varten, joten ehkä näet ne siitä sitten myöhemmin :)

   Poista
 2. Tsemppiä sinne kiireen keskelle! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana <3 Muksaa viikonloppua teille!

   Poista
 3. Samoissa fiiliksissä täälläkin, jaksaa jaksaa vielä vähän! Kolme viikkoa on painettu vajaamiehityksellä kun työkamu sai kolme viikon saikun umpparileikkauksen jälkeen, alkaa kyllä tuntua. Huominen vielä ja sitten rupee helpottaan ja jää aikaa avata koulukirjojakin...
  Toivottavasti vältyt kuitenkin taudilta! Ihanata lauantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kuulostaapa raskaalta! Kolme viikkoa on kyllä pitkä aika :( Teillä ilmeisesti heilahtaa heti painetta, jos on yksikin pois? Auts! Välillä tulee näitä, että kaikki on vuorotellen samassa taudissa...sitten sitä koittaa parhaansa mukaan vältellä sitä omaa vuoroaan. Hitsi, en kyllä haluaisi olla pääsiäistä pois töistä! Turha sitä on etukäteen tietysti surra ;)

   Tsemppiä sinulle, toivotaan, että pääset pian rentoutumaan <3

   Poista
  2. Joo, meitä on kolme, tai oikeastaan minäkin olen se extra :) Mutta melkoisen hyvin tästä kolmen viikon puristuksesta selvittiin, puhuttiin eilen pomon kanssa että ihmeen järjissään vielä ollaan :D

   Poista