Yksi lempilehdistäni.

Lehtienluku on yksi lempipuuhiani sillon, kun haluan rentoutua, kuluttaa aikaa tai sivistää itseäni. Koska matkustan tosi paljon julkisilla ja matkat on toisinaan pitkiä, luen ihan säännöllisesti jotain, jotta saan aikani kulumaan. Julkisissa on kuitenkin usein se harmillinen puoli, että ihmiset juttelevat kovaan ääneen vieressä eikä kirjaan pysty keskittymään, vaikka miten yrittäisi. Siitä syystä lehdet ovatkin mainio tapa selailla juttuja ja välillä pysähtyä kuuntelemaan viereistä keskustelua, kunnes taas hyppää takaisin lukemaan vaikka jotain hyvää haastattelua.


MeNaiset on lehti, jota olen tilannut elämäni aikana pisimpään. Nuorempana luin Cosmoa, Trendiä, Kauneus & Terveys-lehteä ja Suosikkia, kunnes tulin vanhemmaksi ja siirryin ensin mainitun lisäksi mm. Annaan, erilaisiin sisustuslehtiin, Kamera-lehteen, Gloriaan ja Oliviaan. Itse asiassa kun mietin niin olen lueskellut aikamoista määrää erilaisia lehtiä enkä osaisi kyllä ilman ollakkaan.

MeNaisissa tykkään erityisesti siitä, että se ilmestyy viikoittain ja tuo näin joka viikko matkalukemista kotiin saakka. Lehdestä voin lukea mielestäni eriomaisia haastatteluja suomalaisista menestyjistä ja julkkiksista ja sieltä saan myös vinkkejä valokuvaamiseen ihan vain katselemalla miten henkilökuvat on toteutettu.


Pidän myös siitä, että saan lehdestä ideoita helppoon ruuanlaittoon sillä harvemmin taiteilen keittiössä mitään sen erikoisempaa akrobatiaa.
Saan lehdestä myös kirjavinkkejä, jotka kirjoitan ylös tätä varten ostamaani pikkukirjaseen. Toisinaan etsin lehdessä mainittua musiikkia Spotifysta tai nappaan vinkin kosmetiikkaostoksille.Pidän kovasti myös siitä, että lehden avulla näen kulissien taakse. Seuraan The Voice of Finlandia ja olikin tosi kiva lukea miten ohjelmaa tehdään, kuten myös vaikka radiotoimittajan työpäivästä.Haluankin vinkata teille mukavista tarjouksista mitä lehtiin tulee sillä tutustuin vastikään ihan uuteen sivustoon.
Täältä voit tilata jos jonkinlaista lehteä ja itse tykkään edullisten hintojen lisäksi myös siitä, että mukana on jopa kahden numeron tilausmahdollisuuksia. Voit siis näppärästi kokeilla lehteä pari numeroa ja jos se ei tunnu omalta niin siinä ei ole paljon menettänyt. Olen jonkin verran antanut lehtitilauksia myös lahjaksi ystävilleni ja ne on ollut aina pidettyjä juttuja :)

Koska itse arvostan tosi paljon sitä, että saan antaa myös teille lukijoille toisinaan jotain, ilahduin mahdollisuudesta järjestää arvonta, jossa palkintona on kahdeksan numeroa MeNaiset-lehteä suoraan sinun postilaatikkoosi (=yksi voittaja). Tämä tarkoittaa noin kahden kuukauden lahjatilausta lehden ilmestyessä joka viikko.

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla millaisista asioista itse mieluiten lehdistä luet. Laitathan mukaan myös sähköpostisoitteesi, jotta tiedän sitten mihin ottaa yhtettä! Osallistumisaika päättyy maanantaina 4.3 klo 21, joten ehdit hyvin osallistua mikäli mielit itsellesi lukemista :)Onnea arvontaan!