Väliaikainen sisustus.

Miltä kotona näyttää, kun mahdolliset häiriötekijät on eliminoitu?


No, en sentään ole pysyvästi eliminoinut täältä ketään tai mitään, mutta muutaman päivän omassa rauhassa kotona elellessäni olohuone koki pienen muodonmuutoksen ja helmilaatikot ja -pussukat valtasivat sohvan sekä kolme pöytää.. Taivaallisen mukavaa, kun ei tarvitse siivota jälkiään pois vaan voi jatkaa siitä mihin viimeksi jäi :)

Nuo laatikot ovat muuten Clas Ohlsonilta ja olen todennut ne täydellisiksi helmien säilömiseen. Lokeroita on erikokoisia ja ne ovat kaikki irti, eli sieltä vain noukkimaan tarvittavat lokerot pöydälle kunhan ensin osaa päättää millaista korua alkaa tekemään. Clasulla on kyllä paljon erilaisia ja halvempiakin ratkaisuja säilytykseen!


Tällä kertaa valmistumassa oli valkoinen helmisilkkiin solmittu kaulakoru. Lopputuloksen voit käydä kurkkaamassa Cherry Bijousin FB-sivulta.


Mitäs seuraavaksi, se on vielä yllätys itsellenikin :)6 kommenttia:

 1. Minä kun luulin, että minulla olisi helmiä paljon, mutta niitä on vain yksi laatikollinen :D Vähän innostuneena, mutta vain itselleni kun teen, niin vielä on yhdellä selvitty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D No, tää on vähän lähtenyt käsistä. Ausseissa aikoinaan kun aloitin koko homman ja ostin ensimmäiset helmet, ja toiset, ja viidennetkymmenennet niin myyjä kysyi jossain vaiheessa, että teetkö jo myyntiin näitä ja vastasin, että ihan itselle. Vähän ehkä innostuin ;) Sittemmin toki olen saanut näitä postittaa toisillekin, onneksi :) Ja kivahan se on kun on mistä valita!

   Poista
 2. Oooh, mä voisin tulla räpeltelemään ihan vaan harakkana noita sun upeita helmiä! Pitääkin käydä aina sun Bijou puolelta kurkkimassa valmistuneita, ne on vaan niin upeita :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, noiden keskellä tulee kyllä semmoinen hassu olo, kun ei tiedä mihin tarttuisi tällä kertaa :)) Kiitos ihana Janet <3 Jatkelen taas, kun aika antaa periksi :)

   Poista
 3. heippa Cherry! innostuin sun korupostauksista itsekkin ja kokeilin itsekkin stressinäpräilyiksi.. tähän todella jää koukkuun! mistä sä muuten ostat ja täytät helmivarastojasi (ja muita koruaskartelu tarpeita)? itsellä vielä hiukan ongelmia kaikkien ideoiden täyttämisessä, kun en ole löytänyt mitään hyvää (ja edullista) myyjää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei loistavaa, että innostuit itsekin! Tuohon jää kyllä koukkuun ja kun maailma on niin monenlaisia helmiä pullollaan, voih :D Mä olen ostanut helmitarvikkeita varmaan 25-30 paikasta. Ihan lähtien Ebaysta, ulkomailta nettikaupoista (sairaat postikulut hillitsee..) ja Suomesta näistä tunnetuimmista. Hyvä apu helmihommiin on sivusto nimeltä Helmetti http://foorumi.helmetti.fi/
   Esim. täältä Shoppailu-osiosta saa hyviä vinkkejä kaupoista eli ihan niistä samoista, joista itsekin ostan :) http://foorumi.helmetti.fi/viewforum.php?f=2&sid=28f0209763b7a6e73aff503c4cd42d2a

   Kerro mullekin, jos löydät jonkun hyvä JA edullisen :))) Täytys varmaan lähteä Kiinaan..

   Poista