Suunnittelua.


Päivä on sujunut aika pitkälle näissä tunnelmissa! Ihan huippua surffailla netissä ja miettiä mitä kaikkea sitä haluaa nähdä.. Kirjoitin yhden paperin täyteen paikkoja ja vinkkejä enkä usko, että ehdin edes niihin kaikkiin. Suurin osa nähtävyyksistä ja kaupoista menee kaiketi kiinni jo siinä viiden pintaan. Tosin, silloin on varmasti jo aika hämärää ja minun aika hipsiä illallisen jälkeen hotellille. Matkustan tällä kertaa yksin, joten kovin myöhään en ajatellut vieraassa kaupungissa pyöriä.

Toivon, että ehtisin joka tapauksessa nähdä muutaman sisustuskaupan, pienen merenneidon patsaan, pari palatsia/linnaa (mm. Rosenborg & Amalienborg), ehkä pari museota (mm. Desing museum), Nyhavnin värikkään satama-alueen, Rundetaarnin sekä haukata muutaman herkkuleivoksen ja syödä vähän kalaa :)

Hullu mikä hullu, mutta jahkasin todella pitkään millä kameralla reissuun lähtisin ja päätin tänään, että en raahaa isoa järkkäriä mukanani. Jos nyt olisi kesä ja matkakohteena vaikka Rooma, en miettisi kahta kertaa, mutta uskon, että tällä kertaa pärjään pikku-Olympuksella, joka ei herätä niin kovasti huomiota!

Kiitos teille kaikille matkavinkeistä!! Katsotaan, jos onnistuisin postailemaan jotain reissun päältä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti