Lumimetsässä.


Vilman ja Cherryn metsäreissukuvia viime viikolta, kun jäi viikonloppuna töiden takia julkaisematta :)
Joko mennään?


Oli siellä kaunista, vaikka ei se kauneus näistä kuvista nyt niin taida näkyä. Koiraa lähinnä yritin tarkentaa :)
Vilma ainakin nautti taas lumesta ja kaikenmaailman aarteistaan niin, että riemulla ei ollut rajoja!

Itse aloitin muuten tänään lomailun ja aion ottaa tällä kertaa rauhallisemmin enkä lyö kalenteria aivan tukkoon, kuten minulla on vähän tapana. Mahtuu lomaan silti kaikenlaista eikä vähäisimpänä tuleva Kööpenhaminan reissu :)

ps. kuvat on muuten otettu Olympuksen E-PL3 kameralla :)

Mukavaa maanantaita!15 kommenttia:

 1. Onko Vimpula käynyt parturissa? Hienoja kuvia oot saanu pikkukameralla! Taituri (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se kävi jokunen viikko sitten! :) Tuli taas siistimpi ilme!
   Kyllä sillä ihan ok kuvia sai, vähän oli / olin hidas koiran kanssa ;) Otin rawna ja säädin myöhemmin lisää valoisuutta ja kontrastia. Lumen värin kanssa onkin aina yhtä vaikeaa, että siitä saisi valkoista :)

   Poista
 2. aivan ihania kuvia! erityisesti eka kuvassa ihastelin kovasti sitä aita ja luminen puu -yhdistelmää. toki koiruuskin on mitä suloisin, osaa selkeästi poseerata :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vaan kovasti <3 Vilma on niin eläväinen ja moni-ilmeinen, että ihan sama vaikka kokoajan painaisi kameran nappia :D Hän ei tykkää katsoa kameraan läheltä ollenkaan (en tiedä onko salama välähtänyt joskus silmille tms?), mutta tälleen kauempaa saa ihan hyvin otettua :)

   Poista
 3. Vilman energisyyden voi oikein aistia kuvien kautta ja voin kuvitella miten tättähääränä pikkukoira on painellut menemään lumikinosten keskellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se kyllä touhotti kokoajan jotain! Oli keppiä, lumipalloa, kaivuuhommia, selällään lumikinoksessa pyörimistä, äänien kuuntelemista, muuten vaan huomion tarvetta... :D On se hauska tyyppi!

   Poista
 4. Westit on kyllä parhaita!!!!Ihania kuvia! t.Omppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, samaa mieltä ;)) Kiitos Omppu, ihana nimimerkki!

   Poista
 5. Ihania kuvia <3 Vilma hukkuu hyvin tuonne taustaan ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Celina <3
   On se onneksi sen verran tummempi, että jotenkuten erottaa lumihangesta :))

   Poista
 6. Vilma pimpula! <3 On muuten melkoinen taito saada valkoinen koira erottumaan valkoisesta hangesta niin, ettei hanki pala. :o Ihastelen siis kuviasi täällä haltioituneena (taas!). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, se on semmonen touhutäti kyllä :))
   No, en minä usko, että sullakaan olisi siinä vaikeuksia, Vilma on vähän keltaisempi, kun tuo lumi niin kyllä sen saa aika kivasti erottumaan :) Mutta lumi jäikin sitten aina siniseksi tai punaiseksi tai mitä milloinkin..Se on vaikia :) Kiitos ihana <3

   Poista
 7. Voi miten ihania kuvia! Saat tän talven näyttämään niin ihanalta, vaikka mulla on jo kevät fiilis niin katossaan, etten kestäis lunta enää yhtään. Näitä kuvia katsellessa kuitenkin mieli rauhoittuu. Ja voi miten ihana tuo Vimpula on ♥ Paljon rapsutuksia hälle ja meidän herra lähettelee pusuja :*

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania kuvia :)niiin söpö Vilma :)

  VastaaPoista