Köpiksessä!Täällä ollaan, Köpiksen sydämessä! Ihan huippua on ollut, vaikka vasta yksi päivä takana.
Mies saatteli kentälle aikaisin aamulla, lento meni nopeasti ja sitten oltiinkin jo muilla mailla vierahilla. Ostin lentokentältä Copenhagen cardin (vaikka en ole aivan satavarma tulenko sitä sen arvosta käyttämään), koska sen kanssa voi matkustaa mielin määrin "ilmaiseksi" ja lisäksi hyvin monet museot ja nähtävyydet ovat sen myötä ilmaisia. On kiva, ettei tarvi stressata mistään lipun ostoista, vaikka onhan niitä muitakin vaihtoehtoja toki :)

Hotellini olisi ollut vajaan kymmenen minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, mutta loistava kartturi nimeltä Cherry laittoi tietysti kartan väärinpäin ja ohjasi itsensä jonnekin 2,5 kilometrin päähän ja tajusi virheensä siinä vaiheessa, kun meri tuli vastaan, alue ei näyttänyt kovin paljon Vesterbrolta ja tuntui muutenkin hassulta vetää matkalaukkua perässään jossain satama-alueella..Tervetuliaissäänä saatiin aitoa räntää, joka muuttui päivän mittaan vesisateeksi ja sitä onkin sitten riittänyt (varmaan yhä edelleen), mutta ei ole minua kyllä haitannut tippaakaan. Toki ilma voisi tuosta kirkastua niin valokuviakin houkuttelisi ottaa enemmän. Lähinnä kuvasinkin tänään vain sisätiloissa, mutta täytyy se muutama kaupunkikuvakin vielä ikuistaa.

Yleisfiilis Kööpenhaminasta on mahtava! Ihmiset ovat olleet ihania ja tunnelma on täällä niin mukavan mutkaton, että en ihmettele miksi monet ovat tähän kaupunkiin ihastuneet! Toistaiseksi olen kyennyt elämään suht edullisesti tässä kalliiksikin kutsutussa kaupungissa, mutta vierailu Illums Bolighusissa saattaa koitua tämän tytön kohtaloksi.. Paratiisi maan päällä sanon minä!!

Niin ja nälkää täällä ei tarvitse nähdä sillä ruokapaikkoja on aivan uskomaton määrä jokaisessa ilmansuunnassa mihin nenu sillä hetkellä osoittaa.Ilmoittelen huomenna taas itsestäni!
6 kommenttia:

 1. Ihanaa päästä nojatuolimatkalle Köpikseen kanssasi! :) Vietä oikein mukava loma siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Cara! <3 Tosi kiva, että lueskelet siellä :)

   Poista

 2. Upeaa, että saamme täällä lukea tuoreita tunnelmia lomaltasi!
  Eiköhän Köpiksessä tänään paista aurinko, ainakin toivon niin!
  Mukavia lomapäiviä sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tästä on iloa :) Onhan tässä nähtävyyksiä ja kokemuksia, joten mahtavaa päästä jakamaan jo täältä paikan päältä! Aurinko paistoi heti aamusta, mutta meni aina välillä pilveen. Parempi silti, kun eilen!
   Kiitos <3

   Poista
 3. Oi, ihana Köpis <3 Vinkkinä: vaikka olisikin kylmä, niin syö jätskiä! On meinaan törrrkeän paljon kermaisempaa (ja parempaa) kuin meidän kotoisat Valiot ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ai kamala, ei ihan ekaksi tullut mieleen ;D Mä olen nyt ehkä vähän leivoslinjalla :D

   Poista