Kööpenhaminan hotelli.

Kööpenhaminan matkallani yövyin Copenhagen Crown hotellissa. Se oli keskihintainen hotelli ja osui silmiini * Ebookersin sivuilla, josta sen edullisuuden ja hyvän sijainnin vuoksi itselleni varasin. Maksoin kolmesta yöstä yhteensä noin 160e. 

Hotelli oli ihan ok, ei mitenkään erityinen, mutta tämä oli tietysti jo hotellia valitessa tiedossa sillä en näin lyhyellä lomalla tarvitsekaan mitään sen erikoisempaa. 
Olin Kööpenhaminassa jo aikaisin aamulla ja sain huoneen itselleni monta tuntia varsinaista luovutusaikaa aikaisemmin, mikä oli tietysti hirmuisen mukavaa ja pääsin heti tutustumaan kaupunkiin. Myös henkilökunta oli mukavaa ja auttoi kaikessa mitä nyt mieleen tuli. 

Varasin itselleni yhden hengen huoneen ja koon puolesta huone oli aivan sopiva. Pidin myös siitä, että sain sen hetkessä lämpöiseksi tehokkaan patterin ansiosta. Huoneessani olikin aina todella lämmin ja huomasin kyllä eron, kun avasin oven käytävään :))

Näkymä oli avara ja ikkunat sisäpihan suuntaan. Pöydän ääressä kirjoittelin iltaisin blogia ja katselin, kun ihmiset kokkasivat kotonaan.
Sänky oli hyvä ainakin siinä mielessä, että nukuin oikein makeasti. Hotelli oli myös suht hiljainen lukuun ottamatta muutamia käytävällä juoksevia lapsia. 
Kylpyhuone oli mielestäni vähän ala-arvoinen, koska sitä ei oltu selvästi siivottu kovin hyvin. Myöskään suihkussa ei ollut hyllyä purkeille ja meikatessakin piti levittää pyyhe pöntön päälle, että sain meikattua mukavammin, koska laskutilaa oli todella niukasti. 

Huoneesta löytyi tv ja hiustenkuivaaja. Netistä maksoin aika paljon, jotta sain sen huoneeseeni, mutta ala-aulassa se olisi ollut ilmaista. 

Lisäksi olisin kaivannut pientä jääkaappia tai edes vedenkeitintä, että olisi saanut vaikka välipalatarvikkeita itselleen kylmään / kuumaa teetä iltaisin juodakseen. 


Aamupala tarjoiltiin hotellin ylimmässä kerroksessa ja siellä oli valoisaa sekä kivat näkymät kattojen yli.
Yleensä menin aamiaiselle siinä 9-9.30 ja aina oli mukavasti tilaa.

Parempiakin aamupaloja olen kyllä nauttinut, mutta tarjolla oli kolmea erilaista leipää, lukuisia erilaisia leikkeleitä, juustoja, hedelmiä, marmeladia, muroja, mysliä, jogurttia, appelsiini- ja omenamehua, kahvia & teetä. Makeaakin oli tarjolla, mutta sitä en tainnut maistaa, vaikka hyvältä näyttikin. Aamupala oli itselleni varsin riittävä eikä tarvinut moneen tuntiin syödäkään yhtään mitään.Hotellin alakerrassa oli pari sohvaa ja pöytä tuolineen, jossa vietin viimeisenä päivänä vähän aikaa odotellen lentoa. Alakerrasta löytyi respan lisäksi myös pieni baarinurkkaus, josta olisi voinut tilata viiniä ja muita juomia, ehkä jotain pientä snacksiakin. Omaa ravintolaa hotellilla ei ollut, mutta niitä oli kadunvarret pullollaan ja ensimmäinen löytyi heti tuosta hotellin vierestä.

Hotellin sijainti oli mielestäni todella hyvä (Vesterbrogade 41) ja siitä saattoi kipaista kaupoille ihan kävellen. Myös rautatieasema oli noin 5-10 minuutin kävelyn päässä. Vesterbrogade on iso ja vilkas katu, jota pitkin kulki kokoajan ihmisiä eli siellä oli turvallista liikkua. Myös bussit ajoivat siitä jatkuvasti ja lähistöltä löytyi useita ruokakauppoja & kioskeja, nakkikioski (joita on ympäri kaupunkia), apteekki, vaatekauppoja, pankkeja, turisti-info yms. Bussilla 26 pääsin melkein joka paikkaan, jos kohde löytyi kauempaa enkä jaksanut kävellä.

Hotelli oli siis edullinen, todella hyvällä paikalla tarpeisiini nähden ja täytti kaikki suurimmat toiveeni, joten se oli siinä mielessä hyvä valinta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti