Illallinen.


Eilinen synttäri-ilta meni niiiin kivasti ja ihan liian nopeasti. Sain monta ihanaa tyttöä mukaani syömään ja senhän tietää, että kun on paljon loistavaa seuraa niin aika lentää!

Päädyttiin lopulta Korkeavuorenkadun Maxilliin, koska hassusti se oli aikanaan jäänyt minulta käymättä. Olipa ihana käydä pitkästä aikaa vanhoilla kotikulmilla, siellä nousee aina hymy huulille tai tippa linssiin, ihan miten sen nyt ajattelee :)

Uhmasin iltahämärää uuden Olympukseni kanssa ja kyllä näistä kuvista sai ihan ok, kun niitä ensin vähän sääti ja poisteli aika pahaa kohinaa. Valo kuitenkin senkun lisääntyy, joten kohta näitä iltahämäräongelmia ei enää olekaan!


Toivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana ystävänpäivä 


2 kommenttia:

  1. Saitko sen kohinan poistettua ihan jollain asetuksilla vai jouduitko sen vuoksi käsittelemään kuvia? Itsellä on tuo samainen kamera kesästä asti jo ollut, ja harmittaa kun ei edes kovin hämärää tarvitse ulkona olla niin kohinaa tulee heti tosi paljon kaikenmoisista säätökokeiluista huolimatta. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvasin rawna ja ihan jälkikäsittelynä poistin kohinaa. Taitaa olla näiden "halvempien" kameroiden huono puoli se kohina :) Jos kuvaa hämärässä ja on asettanut ajan jo niin hitaaksi, ettei hitaammaksi voi laittaa kuvan tärähtämättä, niin on siirryttävä ISOn säätöön ja kun sitä nostaa tarpeeksi, alkaa ilmestyä kohinaa kuvaan. Eipä sille hämärässä kovin paljon voi tehdä :/

      Poista