Taulu.

Välillä joidenkin asioiden hoito ei vaan ota tulta alleen. Tehtävälista senkun kasvaa paperilla, mutta aika kuluu ihan ihme hyörimiseen ja pyörimiseen. Illalla nukkumaan mennessä sitten pohtii, että olisin voinut tänäänkin jotain fiksua tehdä, mutta paras saavutus taisi olla postilaatikolla käynti ja lihamurekkeen teko ;)
Meni nimittäin melkein kokonainen vuosi, että sain tämän taulun tilattua. Vuosi sitten voittamastani Ifolorin kuvakirjakilpailusta sain pääpalkinnon lisäksi lahjakortin Ifolorille ja tein tilauksen toiseksiviimeisenä päivänä viime vuonna. Tiukille meni, mutta ehdin ;)

Tilasin tämän canvas-taulun, jolla on kokoa 40x60cm.
Taulu näyttää oikein kivalta ja laatu on mielestäni hyvää, vaikka minulla ei olekaan mitään vertailukohtaa tämän ollessa ensimmäinen canvas-taulutilaukseni. Tietysti on mukavaa saada tauluja kotiin, vaikka ei olekaan vielä tietoa minne tämän aion laittaa! Taulu oli muuten kotona noin viikossa tilauksesta, joten nopeasti se sitten tulee, vaikka oma tilaukseni ajoittui sinne uudenvuoden aaton nurkille.

Pitäisi kyllä ehdottomasti tehdä suurempikin kuvatilaus vihdosta viimein ja käydä hakemassa iso kasa kehyksiä kotiin. Olen kuulut huhuja, että jollain toisellakin on joskus jäänyt kaikki kuvat tietokoneen uumeniin ja paperikuvien teettäminen on vaan yksinkertaisesti liian suuri ponnistus ;D

Koitetaan tsempata tänä vuonna!


ps. ihanan Monan taulun voit kurkata täältä!
Myös hän tuntui olleen tyytyväinen omaan tilaukseensa :)18 kommenttia:

 1. auts, osui ja upposi.. Kohta on vuosi mennyt täälläkin.. Kiitos ihanasta postauksesta.

  VastaaPoista
 2. Oi se on upea! Miten en tajunnut tätä ihastella teillä ollenkaan :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei me nörtit päästy koskaan koneelta tonne sohvalle. Se nojailee siellä seinään ja oottelee sopivaa paikkaa :))

   Poista
 3. Kaunis taulu! Paino on näköjään onnistunut hienosti. Kaverillani tuli epämiellyttävä yllätys, kun kuva oli painattunut paljon tummempana, kuin miltä se heidän kotikoneellaan näytti. Koirasta teetätetyssä maisemataulussa ei näkynyt koiraa melkein ollenkaan. :/ En muista, mitä firmaa hän käytti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että kaverillesi kävi noin :( Se on tietysti aina vähän jännää miltä ne kuvat näyttää paperilla/canvaksella verrattuna ruutuun. Koneella kuvat on aina paremman näköisiä, mutta kyllä tuo taulu on hyvää laatua minusta :) Luulen, että firmoissakin voi olla aikamoisia eroja, mutta eihän niistä tiedä ennen kuin kokeilee.

   Poista
 4. Aivan ihana taulu! Mekin teetettiin Ifolorilla taulu omasta hääkuvasta ja sekin tuli viikossa, vaikka tilattiin myös joulun välipäivinä. Tosi hyvä laatuinen se on ja tykkään muutenkin niin kovin meijän erityisestä taulusta!

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä omia hääkuviaan tietysti mielellään taulun muodossa katselee ;)) Vielä kun saisi sen seinälle toisten kuvien kanssa.. Nooh, nää on näitä suunnitelmia, jotka usein _hetken_ ottaa ennen kuin toteutuu ;)

   Poista
 5. Toi kuva on vaan niin upea! Oon monesti facessa sitä ihastellut... :) Ja haha, teillä näyttää sohva olevan tasan samaa kangasta, kuin meilläkin :D Hyvä maku teillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa vaiheessa oli vähän vastatuulta, mutta ei se meitä haitannut. Kampaus otti ehkä vähän nokkiinsa ;D
   Eikä, ai teilläkin, mun siskokin oli valinnut sen! Hassua :))

   Poista
 6. Tuleeko Ifolorilta siis ihan valmiina tauluna, kun heiltä tilaa? :o Siinäpä olisi mulle helppo ratkaisu, kun haluaisin canvas-taulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on aika monta canvas-taulu vaihtoehtoa ja sen lisäksi vielä canvas-taulusarja mahdollisuuskin, eli sellainen pieni taulukollaasi jo oikeastaan, jossa yksi kuva jaetaan 2-4 eri tauluun :)
   Canvaksessa on erilaisia kehysmalleja, joista itse valitsin tuon tavanomaisen, jossa kuva jatkuu taulun reunoille saakka ja Mona taas oli valinnut tuommoiset, johon tulee valkoiset reunat (sitä kangasta käsittääkseni). Canvas on pingotettu puisen puukiilakehyksen ympärille ja siellä on valmiina paikka ripustukselle eli saat sen vaikka heti seinälle, jos haluat :) Kyllä tuo on helppo tapa, joten tilaa ihmeessä, jos nimenomaan canvasta toivot :)

   http://www.ifolor.fi/sisustus/canvas_taulut/

   Poista
 7. Oi, miten kaunis kuva <3 aivan ihana :)

  VastaaPoista