Ruskeat nilkkurit.

Ylärivi: * Wildflower , * Filippa K , * Tiger Of Sweden

Alarivi: * Vagabond , Dune PRESCOT , Zalando


Mitäs minä kirjoittelinkaan tuossa muutama kuukausi sitten, että nilkkureita ei tarvitse ainakaan pariin vuoteen ostaa? Hmm..kumma juttu, kun nyt kuitenkin löysin itseni taas kauppoja tutkimasta ja alta aikayksikön oli jo pari tilaustakin tehty. Taisin höpistä lokakuussa ihan omiani sillä kyllä vaan kenkäkaapissani on yksi iso aukko nimeltä ruskeat ja matalat nilkkurit talvikäyttöön. 

Ostin viime talvena mustat nupukkinahkaiset nilkkurit, jotka voin tituleerata maailman mukavimmiksi kengiksi ihan heti ekasta askeleesta lähtien. Nupukki on kuitenkin melko arka materiaali kengissä ja ahkerasta käytöstä johtuen olen vähän huolissani, että miten nuo kestävät. Olen kyllä ahkerasti niitä huoltanut, mutta haluaisin käyttää lempikenkiäni vielä pitkään. Ne tarvitsevat siis kaverit kaappiin, jotta saavat itse välillä levätä. 

En osaa käyttää talvella kenkiä, joissa on kapea korko, kuten kiilakorko, joten aikaisemmin ostamani nilkkurit odottavat kiltisti huhtikuun sulia katuja ja pääsevät sitten taas kevääksi jalkaan :)

Ylärivin Tiger Of Swedenin nilkkurit olivat ehdottomasti lempparit näistä kuudesta parista, mutta suolainen hinta pakotti jättämään ne huomiotta. Seuraava vaihtoehto oli heti vierestä löytyvä Filippa K, mutta näiden kohdalla ei tilausnappi klikannut tasan samasta syystä kuin edellistenkään. 
Lopulta ostoskoriin päätyivät alarivin Vagabondit sekä oikeanpuoleiset, joiden merkkiäkään en enää muista, kun hävisivät niin nopeasti kaupasta!


Toivottavasti tilaamani uutukaiset sopisivat jalkaan!

postaus sisältää mainoslinkkejä


8 kommenttia:

 1. Cherry-darling, heitin sua haasteella ;)

  VastaaPoista
 2. Iiihanat noi Zalandon merkittömät, ah! Ja kuule, haaste sulle löytyy blogistani :)

  VastaaPoista
 3. Heheh, munkin blogista löytyy sulle haaste <3
  Ja hei, blogissani on sulle haaste! :)
  http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2013/01/sisustuksen-in-out-2013.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sainpas monta haastetta!! Kiitos näistä teille Valentine, Taru ja littleB!! <3

   Poista
 4. Ihania ihania!
  Ja itsekin tuollaiset hankin tänä talvena, ihan Andiamosta. MutKu istuivat heti ekakokeilulla kuin valettu. Totesin kaupantädillekin, että nämä liimaantuivat nyt kyllä jalkaan niin, että ei kai siinä auta kun viedä kotiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit omasi ja sit kun löytyy ja istuu oikeesti niin eihän sitä tarvi kahtaa kertaa miettiä, että kassan kautta vai ei ;)

   Poista
 5. Voih, en saa linkkejä toimimaan. Vieläkö löytyy esim. Vagabondia jostain verkkokaupasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Linkit ei varmaankaan enää toimi, kun postauksesta on jo kulunut aikaa. Minun mielestä Vagabondia löytyy kuitenkin esim. Zalandolta, Ellokselta, Brandokselta, Spartoolta ja Footwaylta :)

   Poista