Kymmenen asiaa uudelle vuodelle.


En kauheasti perusta uuden vuoden lupauksista. Varsinkaan, jos niitä pitää oikein miettimällä miettiä niin niiden toteutuminen on jo alkutekijöissään melko hataralla pohjalla. Sen sijaan suon kyllä ajatuksia tulevalle vuodelle jo ennen vuoden vaihdetta ja pohdin mennyttä vuotta sekä sitä mitä ensi vuonna olisi kiva tehdä! Vähän niinkuin luon tavoitteita seuraavaa vuotta varten, jotta minulla on jokin suunta minne kulkea, vaikka en itseäni mitenkään rankaisekaan, jos eivät kaikki aikomukseni toteudu.

Vuonna 2013 aion..

..matkustaa ulkomaille vähintään kolme kertaa, joista ainakin kerran ihan yksikseni.

..panostaa asusteisiin, kuten laukkuihin ja koruihin sekä tietysti laatuun yleisesti kaikessa.

..käydä vähintään kerran kuussa jossain missä en ole aikaisemmin käynyt. (Tällaisia paikkoja ovat mm. Cafe Regatta, Nuuksio ja monet saaret Helsingin edustalla, kuten myös vaikka näyttelyt ja ruokapaikat!).

..ostaa kunnon juoksukengät, nilkkatuen ja aloittaa juoksemisen heti, kun liukkaat kelit ovat historiaa.

..perustaa valokuvasivun jonnekin, mahdollisesti Facebookiin, ja katsoa mitä sitten tapahtuu vai tapahtuuko mitään.

..katsoa vanhoja elokuvia, joita en ole vielä nähnyt, kuten Aamiainen Tiffanylla.

..tehdä koruja enemmän kuin viime vuonna (ei luulisi olevan kovin vaikea toteuttaa, heh).

..viettää juhannuksen jollain mökillä järven rannalla.

..tehdä ensimmäisen kerran itse sushia sekä macaroneja.

..olla entistä rohkeampi ja uskaltaa enemmän (ikuisuustavoite, joka luonnistuu vuosi vuodelta onneksi paremmin).Mitä te aiotte tehdä tänä vuonna? :)


17 kommenttia:

 1. Aika ihania lupauksia. Itse olen lupaillut salaisesti samankaltaisia asioita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Eihän niiden tosiaan tarvitse mitään isoja juttuja olla. Olen niiiin monesti miettinyt, että tuokin leffa pitäisi katsoa tai tuollakin olisi kiva käydä. Semmosia mukavia juttuja elämässä :)

   Poista
 2. Me tehtiin miehen kanssa yhteinen listaus vuodelle 2013 niistä asioista, joita olis kiva päästä toteuttamaan, mikäli aika, varallisuus ym. antavat myöten. Tosi mukava oli ideoida listaa ja nyt sitä odottaa ihan erilailla kevättä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta <3 Aina parempi, kun on seuraa ja yhteisiä tavoitteita :) Menee tää talven loppukin vauhdilla, kun on mitä odottaa!

   Poista
 3. Ihania <3 Mäkin olen ajatellut katsoa sellaisia "must see"-leffoja :) ja opetella rauhoittumaan ja nauttimaan yksinolosta ja täydellisestä en tee mitään-tekemisestä, sekä hetkessä elämisestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kuulostaa mahtavilta aikomuksilta, semmosilta, jotka tuo varmasti hyvää mieltä itselle :)

   Poista
 4. Aika samanlaisia haaveita/toiveita/tavoitteita itsellänikin on. :) Valokuvasivujen haaveilijalle voisin vinkata seuraavista sivuista, joiden avulla varmasti saisit todella upeat kotisivut kuvillesi:
  http://www.wix.com/

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Adalmina vinkistä, tosi ystävällistä, että kerroit! Vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta ja laitan ehdottomasti tuon linkin ylös tulevaa varten :)

   Mukavaa viikkoa sinulle myös <3

   Poista
 5. Hieno lista! Ja hoksasinpa samalla, että sopisi myös minulle tehdä tällainen tavoite-/toivelistaus ja järjestellä ajatuksia! Kiitos siis inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Aika silleen lonkalta heitetty, mut kyllä nää on pyörinyt mielessä, varsinkin noi eri paikoissa käymiset, leffat ja muut. Olishan se kauheeta, jos ei olisi mitään aikeita :)) Tee säkin ihmeessä! Mä luulen, että asiat tulee myös tehtyä, kun ne listaa jonnekin! Muksaa viikkoa ihana <3

   Poista
 6. Kolme kertaa ulkomaille! Voi kun pääsisi edes kerranvähän pidemmälle, kuin tukholma tai viro.. ;)
  Haaveissa olisi tyttöjen reissu Barcelonaan ja jouluksi thaikkuihin, mutta suuret on luulot, kun palkka on pieni.

  Minä aijon olla onnellisempi ja lihaksikkaampi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, siinä luki ensin kaksi, mutta ajattelin, että jos laitan kolme niin saatan ehkä jopa päästäkin. Siis yksi matka Tallinnaan, toinen Tukholmaan ja se kolmas sitten toivottavasti jonnekin muualle :D Ei taida olla asiaa Euroopasta kauemmaksi, vaikka kuinka tahtoisi!! Tai mistäs sitä toisaalta tietää jostain ensi syksystä, jos vaikka huomaa halvat lennot! Niin vähän kyllä tulee käytyä missään, että kylhän tässä tarvis jo vähän sivistää itseään eikä elellä ihan landella ;)

   No mä huomaan! En ehkä tunnista sua enää ens kerralla, kun nähdään <3 Hyvä hyvä, tsemppiä! Oot paljo fiksumpi, kun tää jolla nytkin käsi hapuaa karkkipussia..

   Poista
 7. Elämä on valintoja. Eiköhän lähes kaikilla työssäkäyvillä ole mahdollisuus matkustaa myös Tukholmaa ja Tallinaa kauemmaksi, jos vain osaa suunnitella rahankäyttöään fiksusti. Opiskelijasiskoni matkustaa lähes joka kuukausi johonkin päin Eurooppaa tai välillä kauemmaksikin ja itse suuntaan ensi kuussa Intian valtamerelle. Cherry ja Ragdoll, ei silti ole tarkoitus kuulostaa arvostelevalta, päin vastoin, näyttää blogien perusteella siltä, että osaatte sijoittaa arjen luksukseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RagDollin puolesta en toki voi kirjoittaa, mutta omasta puolestani voin sanoa nimenomaan, että kyse on valinnoista! Olen valinnut todella monta kertaa jotain valokuvaukseen liittyvää ja missannut sen takia monet mahdolliset matkat. Olen myös laittanut suuren osan palkasta kotimme remontoimiseen ja muuhun elämän ylellisyyteen, joten koska kaikkea ei vain voi saada, on matkustaminen se, joka jää listalta pois :) Tiedän monia, jotka laittavat hyvin usein rahansa matkustamiseen, mutta heillä ei taas vastaavasti välttämättä ole omaa kotia, järjestelmäkameraa, kalliita korkkareita tai uutta autoa pihassa. Sitten on vielä ne, joilla on varaa tehdä tätä kaikkea ja ostaa Luikkoja ja muita edellä mainitsemiani asioita, mutta itse en valitettavasti kuulu siihen joukkoon :D Lottovoittoa odotellessa!!

   Poista
  2. Hyvä, ettet tästä loukkaantunut! Ymmärsit just mun pointin. Nimim. ei omaa kotia, järkkäriä, yli 100 euron korkkareita eikä autoa, mutta joka vuosi jossain päin maailmaa useampaan otteeseen :)

   Poista
 8. "..käydä vähintään kerran kuussa jossain missä en ole aikaisemmin käynyt". Tervetuloa keväällä/kesällä Poriin, ihanainen! ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi, hei arvaas mitä, mä olen käynyt Porissa! :D Mulla on sukulaisia vähän siellä suunnalla, mutta täähän ei mitenkään sulje pois sitä, ettenkö tulisi sinne joka tapauksessa!! Alankin tästä jo pakata laukkua enkä lähe kulumallakaan ;)) Pus !

   Poista