Joululahjoja osa 3.

Jouluaatosta on kohta kuukausi, mutta esittelen teille joka tapauksessa joululahjojen kolmososan. Viime aikoina postausaiheita on tulvinut ovista ja ikkunoista, joten muutama postaus on saanut odotella vuoroaan. Tässä kuitenkin vilautus mitä muuta paketeista paljastui edellisten lisäksi.


Saatiin lisää hyödyllisiä juttuja kotiin kiulun ja muiden lisäksi. Annon pyyhkeet näyttävät kauniilta ja värikin oli juuri oikea; isoja valkoisia kylpypyyhkeitä sekä pienempiä harmaita käsipyyhkeitä. Olen tykännyt!

Keittiö sai uutta vahvistusta Iittalan kaatimesta, joita meillä onkin nyt kaksin kappalein. Kahvipöydässä tarvii usein tavallista maitoa sekä hylamaitoa, joten nyt ne saa kauniisti esille. Toiseen kaatimeen voi kiepauttaa vaikka rusetin ympärille merkiksi kumpi on kumpaa. Vielä suurin kaadin uupuu, jotta saisi myös veden kauniisti pöytään :)

Sagaformin yrttiruukkua olin katsellut jo pidemmän aikaa, koska salaateilla ja yrteillä on ollut tapana lojua vähän miten sattuu meidän keittiön pöydällä. Nyt niille on oma paikkansa ja vesiastiassa ne pysyy kauniita hieman pidempään.


Kuten varmasti huomasittekin, oli kuusen alla myös eräs harmaa paperikassi tuttuine logoineen ;) Tämä ihanuus sieltä sitten viimein paljastui! Jouduin kyllä ostamaan sen itse itselleni kun en kolme vuotta kestäneestä vihjailusta huolimatta sitä koskaan lahjaksi saanut :D Pääasia, että tarinassa on onnellinen loppu, heh.
Todella pehmeä ja kaunis huivi, josta on paljon iloa talvella. Jäi hieman se harmaa kyllä kummittelemaan vielä..

Näiden lisäksi sain myös toivomani Lastoliten harmaakortin, jonka käyttöä pitää vielä opetella. Yksi lahja odottelee vielä tarkempaa tutkimista ja opettelua myös.. Siitä sitten jossain vaiheessa :)5 kommenttia:

 1. Iiihana Mulberry, samainen huivi oli myös minun joululahjalistallani, mutta Pukki unohti sen lopulta minulle kiikuttaa! ;D Hih, ehkäpä ensi jouluna lahjon huivilla itse itseäni.. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, se on kyllä kumma juttu mikä sitä Pukkia vaivaa, että juuri tämä aina unohtuu ;)) Toivotaan, että ensi jouluna saat joko yllärinä tai itse ostettua ;)

   Poista
 2. Aaahh... toi huivi :D täälläkin on vihjailtu, mutta vielä ei ole tuottanut tulosta. Pitää siis varmaan ottaa mallia ja tarttua itse toimeen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin ;) Sitten olisi ainakin varma lahjasta eikä tarvisi etsiskellä kuusen alta pakettia, jota ei ole ;) Ja onhan tässä vielä hetken aikaa näitä pakkasia, että jos ei ala kuulumaan niin kannattaa kipasta kaupoille!

   Poista
 3. Sinä onnekas olet ostanut huivin oikeaan aikaan, kyseiset huivit on kuulemani mukaan loppuunmyynty ja seuraavan kerran saatavuus olisi kesän tiennoila!? :O

  VastaaPoista