Jäiset varpaat Turussa.

Jouluaattona VR muisti Veturilaisia niin halvoilla Turun junamatkoilla, että menin ja tempaisin samantien kahdet edestakaiset liput itselleni. Meni vuosia, etten päässyt Turkuun ja nyt kaupunki on tullut nähtyä jo pari kertaa ihan pienen ajan sisällä. Kolmas kerta sitten ensi viikolla, sitä jo odotellen :)

Tällä kertaa matkaan minut sai erityisesti Hannes Heikuran näyttely, joka aukesi yleisölle 19.1 ja joka kuului omalle must see-listalleni. Onnekseni sain pari ihanaa ystävääni houkuteltua mukaan ja ainakin palautteen puolesta olivat tosi iloisia, että lähtivät!Salossa olen ollut viimeksi noin viisi vuotta sitten kesällä, joten oli mukava poiketa sielläkin ja niin helposti sinne pääsee, kun jää vain junassa pois ennen Turkua.

Itse näyttely oli upea, kuten arvata saattaa. Vaikka olin nähnyt suuren osan kuvista jo aiemmin, ei se haitannut pätkän vertaa. Heikuran kuvia katselen joka kerta suurella mielenkiinnolla, hämmästellen, ihaillen, päätäni pudistellen miten joku voi nähdä tilanteet niin lahjakkaasti ja toteuttaa ne upeasti.

Meillä olisi edelleen aika iso ammottava aukko olohuoneen seinällä, mutta nämä taitaa mennä vähän budjetista yli ;) (Totuuden nimissä en kyllä tiedä mitään hintoja enkä sitä ovatko ne myynnissä, että jos joku oikeasti kiinnostui.)

Suosittelen katsastamaan näyttelyn mikäli eksyy Salon suunnille!

Päiväämme sisältyi myös herrrrkullinen kahvihetki laskiaispullineen, voi nams! Sääkin oli mitä parhain, vaikka Turun pakkanen pureutuikin suoraan varpaisiini enkä enää hetken päästä tuntenut niitä ollenkaan. Aurinko ja seura piti meidät kuitenkin hyvällä tuulella ja päivä eteni ihan salamavauhtia.Auringon laskiessa kierreltiin Turun katuja, käytiin perinteisesti Sisustuksen Koodissa ostamassa pienet tuliaiset ja herkuteltiin hamppareilla nälän jo kurniessa vatsassa.


Onneksi ensi viikolla on jo uusi reissu tiedossa sillä päivä meni aivan uskomattoman nopeasti ja junassa matkalla kotiin lähinnä mietin, että vastahan oli aamu.


Kiitos RagDoll & Elisabete seurastanne jälleen 11 kommenttia:

 1. Pitais kylla joskus kayda Turussa ja vahan kierrella siella. Lapsuudessa siella tuli piipahdettua vahan valia isoaidin luona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, jos joskus tulee sopiva vapaapäivä ilman tekemistä :) Turkuun on aina kiva mennä jostain syystä!

   Poista
 2. Otetaan taas uusiksi, kun liput maksaa 3e. ;) <3

  VastaaPoista
 3. Ihania fiiliskuvia! Tulikin mieleen, että tässä voisi jossain vaiheessa suunnata Turkuun moikkaamaan ystävää. Tyylikäs asu sulla muuten, pitääkin joskus kopioida! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Käy ihmeessä joskus moikkaamassa, jos et ole pitkään aikaan käynyt !

   Apua, tyylikäs? No kiitos, mut katoitkohan nyt oikeeta henkilöä :D Mä oon näyttänyt koko talven joko tolta tai sit siltä, kun lähden koiran kanssa ulos, mut jätetään ne vaatteet täältä pois, hehe.

   Poista
 4. Oiskis voiskis mitä ihania kuvia taasen reissultanne, nuo maisemakuvat ihan pysäyttää. Vielä täälläkin harmistelen että vapaapäiväni osui just taas tollaseen aikaan :) mut eiköhän me vielä joskus törmätä, heeh. Koodi kiittää ja kuittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne Malia, tosi kiva, kun kävit täälläkin vielä moikkaamassa :) Kyllä me taas tullaan Koodiin, ei siitä oikein voi ohikaan kävellä, kun näkee kaikkia ihanuuksia! <3

   Poista
 5. Hei sä oot ollut täällä! Ihania kuvia ja kiva kun viihdyit! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu! Teidän ihanassa kaupungissa <3 Onneksi VR tarjoaa aika usein näitä halvempia hintoja niin voi hyvin lähteä piipahtamaan ja ostaa jotain kivaa kotiinkin :) Kiitos, tullaan taas joku kerta!! :))

   Poista