Iholla!


Tätä on niiiiiin odotettu! Iholla-sarjaa nimittäin! Tuntuu, että siitä on tosi kauan, kun sarjaa alettiin taas mainostaa alkavaksi ja siitä saakka olen pyörinyt housuissani, että miksei vois alkaa jo tänään?!

Edellistä sarjaa seurasin silmät ja korvat suurina, yleensä katselin yksikseni miehen jo mentyä nukkumaan, joten sai rauhassa hihitellä ja tunteilla sarjan henkilöiden kanssa kaikille tapahtumille :) Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on lukijoita ihan yhtä innoissaan, kuin minäkin!

Ainahan joku tai jotkut henkilöt muodostuvat omiksi lemppareiksi ja tällä kertaa odotan eniten Sannin ja Marketan tarinoita. Molemmat ovat minua reilusti nuorempia, mutta luulen, että päästään silti hyvin samalle aallonpituudelle. Voihan se toki olla, että ohjelman edetessä lemppari vaihtuukin toiseen :)

Oli kiva huomata, että Julia pääsi haastattelemaan näitä kahta ohjelman pääesiintyjää. Sannin haastattelun voit lukea täältä ja Marketan haastattelun täältä. (Kuvat lainattu)

Terveisin naulittuna sohvalle klo 22 kanavana AVA. 18 kommenttia:

 1. Hyvä kun muistutit, ois muuten menny sivu suun! Viime kautta seurailin aina välillä, mutta jossain vaiheessa rupes ärsyttämään pari sarjan naista vähän liikaakin, niin sitten ei enää jaksanut katsoa niin paljon. Tällä kertaa vaikuttaa kyl olevan tosi mielenkiintoisia tyyppejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, niin eihän kaikkiin aina samalla tavalla samaistu, mutta ainakin ekan jakson perusteella tykkäsin kaikista omalla tavallaan :) Eiköhän tästä tule hieno kausi!

   Poista
 2. Sama itsellä edessä klo 22. Tuo tulee just sopivasta Satuhäiden jälkeen näin maanantaisin :)

  VastaaPoista
 3. Sanni oli ainakin hirmu mukava, kun kävi meillä viime lauantaina :)

  VastaaPoista
 4. On tosi ihana seurata tätä 2 kautta, kun Sanni oli mun työkaverina melkein 2 vuotta :) Ja hänen poikaystävänsä on siellä myös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi uskon miten hauskaa on seurata tuttua ihmistä tuommosen sarjan kautta! Mahtavaa :)

   Poista
 5. Mielenkiintoiselta vaikuttaa tämäkin kausi :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. !! Nyt on pari jaksoa tullut.. ekan näin, tokan katson kohta. Eka oli ainakin mun mieleen :)

   Poista
  2. Tykkään kyllä hurjasti! Tällä hetkellä ainut sarja mitä katson suoraan telkkarista, muut kiertää "vähän viiveellä" boksin kautta :) Tää on vaan pakko kattoo heti, ja ihanaa kun ei tartte uutta jaksoa ootella mitään viikkoa :)

   Poista
  3. Täällä sama juttu! En viitti ajaa miestä tvn edestä pois neljänä iltana viikossa klo 22 ;), joten boksilta sitten! Mä nytkin tuijotin sarjaa ja uppouduin siihen niin, että kun se loppu ni tuli ihan haikee olo, että taas pitää huomiseen odottaa niin näkee lisää :D Mutta ihanaa, että vaan huomiseen eikä sitä viikkoa!

   Poista
 7. Mäkin olen odottanut tätä innolla, vaikkakin eilistä jaksoa en pystynyt vielä katsomaan.
  /Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisia hyviä sarjoja on niin vähän ja tää kuuluu kyllä suosikkeihin! Sielläkin on siis oltu tiiviisti tv:n äärellä :)

   Poista
 8. Itsekin katsoin viime vuonna jokaisen jakson Iholla-sarjasta ja nyt olis tarkoitus tehdä samoin. Ihana seurata muiden naisten arkea ja ajatuksia :)

  Hei asiasta toiseen, miten sait tuon inspiration-mainoksen bannerin yläpuolelle? Itsellä ei ole suoraan gadgetia siinä yläpuolella, enkä saa mitenkään siirrettyä mainosgadgetia bannerin yläpuolelle. Ääh, turhauttavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just se on ihanaa, kun näkee toisten naisten elämään ihan videomuodossa :) Blogithan on vähän samanlaista "nuuskimista", mutta kuvina ja teksteinä ;))

   Hannu laittoi sen bannerin mulle, kun mä en olisi kuitenkaan osannut. Heiltä tätä ehdotettiin ja otin avun vastaan :) Hannu varmasti jelppii sinuakin :)

   Poista
  2. No miepäs kysäsen häneltä! :) Kiitsa vinkistä!

   Poista