Hyvän mielen leffa.
Kävin ystini kanssa illan päälle katsomassa todellisen hyvän mielen hömppäleffan eli Rakkauden rasvaprosentin.

Olin kyllä valmistautunut henkisesti kohtaamaan ihanat Helsingin kesäiset kadut, mutta siitäkin huolimatta melkein tuli tippa linssiin, kun niitä näytettiin leffan aikana joka perspektiivistä moneen kertaan. Helsingin keskusta, kesä, aurinko...se fiilis!!! Yhtään nykyistä asuinpaikkaani haukkumatta, Helsinkiä voittanutta ei vaan ole.

Tämmöiset elokuvat on parhaita, joissa voi katsella tuttuja paikkoja, jotka on keveitä, iloisia, hauskoja ja joiden jälkeen hymy on ihan pyllyssä saakka! :))
Mitään sen kummempaa aivotyöskentelyä tämä leffa ei vaadi ja siitä syystä se sopiikin hyvin esimerkiksi työpäivän jälkeen, jos ei jaksa muuta tehdä, kuin istua alas pehmeään penkkiin ja nautiskella näkemästään. Pidin myös tosi paljon leffan musiikista ja se nyt on selvää, koska Anna Puu kuuluu suosikkeihini :)


Ps. Hyvä Veikkauksen väki. Tulisin enemmän kuin onnelliseksi, jos ottaisitte minuun yhteyttä esimerkiksi ensi maanantaina loton päävoiton tiimoilta. Ei enää tarvisi haikailla Helsingin perään ja voisin helposti poistaa markkinoilta vaikka tämän asunnon. Kiitos jo etukäteen.
Parhain terveisin,6 kommenttia:

 1. Oi, ihana asunto! Kelpais kyllä mullekin <3 :D

  Ja oon kyllä samaa mieltä siitä että on hauska katsella elokuvissa/tv-sarjoissa tuttuja maisemia. Tulee hyvä mieli ja pintaan nousee muistoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Pientä remppaa ja siitä saisi just semmosen, josta ei varmaan raaskisi koskaan lähteä :)

   Se on ihanaa katsella tuttuja kadun kulmia ja niitä tässä leffassa oli paljon <3 Ne on niitä itselle tärkeitä paikkoja, joita mielellään kuikuilee kankaalta/tv:stä :)

   Poista
 2. Olen itsekin miettinyt, että pitäisi mennä katsomaan kyseinen leffa, toivottavasti sitä ei vaan masennu liikaa, kun valkokankaalta näkyy ihana kesästadi ja sitten joutuu astumaan ulos hyytävään tammikuuhun ja todellisuuteen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pieni vaara siinä kyllä piilee, mutta toisaalta nyt on jo kevät niin lähellä, että kesä on täällä ihan hujauksessa :)

   Poista

 3. Loppukaneetti oli ihku :D Kävin katsomassa Laivurinkadulla!!! :))))

  terkuin irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitäisi vielä muistaa lotota. En usko, että ne muuten soittaa ;)
   No, oliko kiva? ;)

   Poista