Torttu, Pulla ja hyvä seura.

Ilta oli lämpöinen ulkona paukkuvasta pakkasesta huolimatta sillä kokoonnuttiin tyttöjen kanssa Rimman kauniiseen kotiin herkuttelemaan ja höpisemään. Hanki vaan narskui ja hengitys höyrysi kun kävelin bussilta kylään, joten oli ihana saada eteensä höyryävä kuppi glögiä, joulutorttuja ja pipareita.  Aina niin kiva nähdä näitä tyttöjä 

Huomasin heti, että pipareissa oli joku jänskä ero tavallisiin ja ajattelin, että onkohan näissä ruista? No kyllähän niissä oli! Täältä saat reseptin. En ole itse tällä ohjeella leiponut (kääks, en ole muuten koskaan tehnyt piparitaikinaa itse..), mutta näitä maistaneena voin sanoa, että vei kielen mennessään! Sitäpaitsi ne oli ihan pehmoisia, just semmoisia, joista tykkään :)

Ihasteltiin aika paljon myös koiria, koska niitähän tässä taloudessa riittää. Siis voi jestas miten ne voi olla pieniä ja suloisia ja hauskoja! Ehdoton kielto tulla keittiöön ei ihan joka kerta tainnut mennä perille, joten herkkujen jälkeen siirryttiin olkkarin puolelle rapsuttelemaan pikkukavereita. Heti kun istui alas niin joka suunnasta joku änkesi syliin ja vaati rapsutusta. Sitten kuuluikin vain tyytyväistä hyrinää :))Celinalta loppui rapsutuskädet, joten piti ottaa varpaat mukaan. Kattokaa nyt miten toinen on tyytyväisenä! :D
Eihän näitä pupusia voi vastustaa! Luulisin, että yksi jos toinenkin vieras on uhannut viedä näitä kassissa kotiin   !


Kiitos illan emännälle tarjottavista, kaikille niin kivasta seurasta ja tälle hurmurikolmikolle paljon pusuja tietenkin :)

11 kommenttia:

 1. IHANIA kuvia <3 Voi elämä en ehkä kestä. Oli ihana taas nähdä! Pian uusiksi, kun tuo hovikuskikin niin mielellään näköjään kaikkia kuskailee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi teidän kullanmurut on aika kuvauksellisia ;)) Niin oli! Ja joka kerta kun käyn teillä niin sairaan hyvä palvelu, ei voi muuta sanoa :D Pus pus!!

   Poista
 2. Ihanaa oli nähdä <3 Näitä deittejä lisää <3 <3 Ps saanko lainata sun upeita kuvia omaan blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin <3 <3 Heti sit vuoden alusta koitetaan järkätä niin, että kaikki pääsis :) Lainaa vaan ihmeessä! :)

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia (taaskin=,sinä se vaan ossaat :) Täällä myös ikävöidään teitä muutamia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus <3 Lämpöiset kuvat, lämpöistä seuraa :) Koittakaa ihmeessä nähdä tytsyjen kanssa, vaikken itse pääsekään paikalle :) Halaus!

   Poista
 4. Mutta silloin päivä ei ole sama,sinä puutut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua ihanuus <3 <3 Mutta heti alkuvuodesta ainakin sitten :) !!

   Poista
 5. Voi apua, miten suloisia karvanassuja teillä on ollut kylässä! :) Chihut vievät aina tämän tytön sydämen ihan täysin :)

  VastaaPoista
 6. Tai nyt kun luin tarkemmin, niin te taisittekin olla kylässä näiden haukkusten kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu me oltiin kylässä ja koirat oli kotona :) Hirmu söpöjä kavereita ja niin pieniä, että ihanasti ne sohvallakin mönki kainaloon :)

   Poista