Saunasuunnitelma.


1. Saunakauha, Ratia/Pinetta 2. Saunatuoksu, Emendo 3. Supi saunavaha 4. Pefletti, Ratia 5. Kiuaskivet 6. Laudeliina, Ratia 7. Saunatyyny, Ratia 8. Saunakiulu, Ratia/Pinetta (lehtikuva täältä)


Meidän sauna on tässä jo vuoden verran odotellut "sisustusta" ja nyt joulun aikaan sitä on viimein saatu vähän eteenpäin. Sopivaa kiulua etsiskelin melkein joka kerta kaupoilla ollessani, mutta eipä sattunut silmään oikein mitään. Viimein löysin aivan täydellisen Ratian suunnitteleman kiulun Kodin1:stä. Sitten kun mies sattui vielä toivomaan saunatyynyä joululahjaksi niin päätin, että sisustetaan koko sauna sitten samantien Ratialla. Ovat kaikki samaa sarjaa ja sopivat näin ollen kivasti yhteen. Miellyttävät myös allekirjoittaneen silmää :)

Myöhemmin ajattelin käsitellä mustan saunamme lauteet saunavahalla, koska ne kaipaavat jo vähän huoltotoimenpiteitä. Vahaa saa kolmessa värissä; mustana, valkoisena ja harmaana.

Lisää kuvia hankituista tuotteista tulossa piakkoin!
2 kommenttia:

  1. Noista kaikki kyllä sopisi meidänkin värimaailmaan. Tosin sauna on ihan perus puunvärinen ja mietinnässä on sen uusiminen modernimpaan suuntaan. Ehkä nämä ihanuudet siis antavat odottaa uutta saunaa.
    Laitathan kuvia teidän saunasta, kun olet saanut sisustettua? Musta sauna olisi ihana :)

    VastaaPoista
  2. Valkoinen sopii varmasti moneen väriin ja tykkäsin ainakin itse, että nämä on kivat ja tyylikkäät :) Mutta toki aina upeampaa, jos saisitte ihan uuden saunan <3 Sitten olisi varmasti kiva uusia kaikki irtotavarakin. Niin ja vitsit jos saisi tehdä saunarempan niin saisi kaikkia ihania spottivaloja ja muita mistä meidän vanha sauna ole kuullutkaan ;) Mutta kyllä me tykätään ja löylyt on hyvät, sitähän sinne mennään tekemään :))
    Vähän sauna vilkkuu uusimmassa postauksessa, mutta joskus sitten voin laittaa parempia kuvia, kun vahailen lauteet jne. Saattaa mennä kyllä tovi!

    VastaaPoista