Palloja.

Sain ennen joulua viimein ne pallovalot tilattua Seitashopista ja aatoksi ne löysi jopa paikalleen olohuoneen nurkkaan, sohvan vierelle. Tykkään ihan hirmuisesti niistä ja kynttilöistä yhdessä, tulee kaunista pehmeää valoa ympärille.

Valitsin puhtaanvalkoiset 35 pallon valot ja pallojen määrä on minusta just sopiva. Nämä tulee varmasti roikkumaan joko tuossa tai makuuhuoneen ikkunalla kevääseen asti. Ja jos sattuu vieraita kylään niin sopiihan nää hienosti myös kattauskoristeeksi pöydälle :)


Meinaatteko muuten heti huomenna lähteä haukkana aleostoksille? Itse tässä juuri eksyin Stockan sivuille, mutta toistaiseksi en ole löytänyt mitään tärkeää, onneksi. Nettikaupat voi kyllä yllättää! 15 kommenttia:

 1. Mä taidan pääasiassa seurata alehumua tiskin väärältä puolelta :) Parempi vaan kun pystyisikin pysymään poissa kaupoista tekemästä hulluja heräteostoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, okei :) No, hitsi, en tiedä onko se meno yhtä hullua kuin ennen joulua? En ole koskaan ollut kassan toisella puolella, joten olisi ihan uutta minulle :) Tosiaan, parempi pysyä poissa vaan, kun yleensä matkaan tarttuu kaikkea muuta paitsi niitä alennettuja juttuja!

   Poista
  2. Tuntui et tänään se hulluus ainakin meillä alkoi... Meinasin its ekäväistä ennen töihin menoa muutamassa kaupassa, mutta oli kyllä niiiiin liikaa porukkaa et jätin menemättä. Hyvä minä :)

   Poista
 2. littleB:n tavoin täälläkin päästään alentohinaan siellä kassan toisella puolella :P Itsellä ainakin tämä joulua edeltävä kausi oli niin rahaa syövä kausi, että yritän parhaani mukaan olla menemättä aleihin. Ja jos menen niin sitten ostan vain niitä oikeasti tarvittavia juttuja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, sinäkin, vai onko se voih?! :) Totta puhut, ennen joulua menee kyllä niin kauheasti rahaa, vaikka koittaa ettei menisi.. Nuo alennusmyyntijutut pitäisi varmaan suunnitella jo hyvissä ajoin etukäteen ja säästää oikein sitä varten tyyliin "sitten ostan sen Mulberryn laukun." Mä aina onnistun poistumaan aleista ilman aletuotteita!! :/

   Poista
 3. itekin oon katellu noita palloja, kauniita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on varmasti monessa kodissa tänä talvena tai ainakin tuntuu, että levisivät kuin kulovalkea blogien välityksellä :)) Kauniit ovat!

   Poista
 4. Ihanat pallerot :) Pitikö nuo muuten ns. kasata vai olivatko valot jo pallojen sisällä valmiina?

  Tänään tuli koluttua kaikki haluamani alennukset lukuunottamatta Zaran, aloittavatkohan vasta uuden vuoden jälkeen?
  Aika rauhallisesti meni nuo shoppailut, mukaan lähti ihana musta villahuivi Stockalta,uusi ripsari loppuneen tilalle sekä pari ihanaa Lumenen kiiltopunaa kunolivat puoleen hintaan, vähän väriä elämään :) Olen listannut ne jutut joita tarvitsen ja sen mukana mennään - ei mitään ylimääräistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan :) Piti vähän kasata, mutta homma oli superhelppo. Avasin vain sen johdon nipustaan ja työnsin pallot yksi kerrallaan paikalleen. Osassa palloista oli aika pienet reiät, mutta ei tarvinut yhtäkään alkaa leikkailemaan :) Iisipiisi!

   No sä olet laittanut heti ranttaliksi alennusmyynneissä! Voin kuvitella, että siellä on ollut kuhinaa :) Listassa kannattaakin pysytellä niin tulee hoidettua just ne asiat, joita on suunnitellut ja saa hyvän mielen, kun ei sorru ylimääräisiin ;)

   Poista
 5. Nuo pallot ovat kyllä ihanat! Itsekin niitä olen tässä alkanut niitä himoita, kun ne niin monessa blogissa ovat vilahdelleet. Pelkäänpä vain ettei niitä enää saa kuin värillisinä Stockmannilta, koska ovat niin suositut. Tilannettahan ei tietystikään kannata mennä tarkistamaan.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä yhtään katunut niiden ostoa, vaikka eivät aivan ilmaiset olleetkaan. Näitä samoja palloja toki saattaa löytää jotain muutakin kautta, mutta itse tilasin ne täältä http://www.seitashop.fi/pallovalosarja-snowball-palloa-p-2902.html
   Että jos ei Stockalta saa niin tuolta ainakin samantyyppiset :) Ja jos on monta halukasta niin tietysti voi tilata suoraan olikos se nyt Ranskasta niitä samoja, joita Stocka myy. Muistaakseni vaan aika suolaiset postikulut!

   Poista
 6. Moi, löysin blogisi kun googlettelin pallovaloja :D Kysyisin että onko noissa sun ostamissa led-valot vai hehkulamput? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiva, että eksyit tänne! :) Mun palloissa taitaa olla hehkut ja nyt vasta tajusin, että ne voi tosiaan valita ;)

   Poista
  2. Okei, kiitti! Pohdin vain että kummat tilaan itse, päädyin ledeihin koska ovat kirkkaammat ja varmaan kestävät kauemmin. Vastapainoksi otin kuitenkin luonnonvalkoiset pallot :D

   Poista