Ne viimeiset pikkujoulut vuodelle 2012.

Tänä talvena on ollut ihanan monet pikkujoulut ja kemut, joten viikonloppuisin on ollut sopivasti menoa ja hauskanpitoa.
Eilen vietettiin viimeisiä pikkujouluja tälle vuodelle ystävän kotona, jonne meitä kokoontui vajaa kymmenen tyttöstä ja poikasta herkkujen ja hyvän seuran äärelle. Oli niin hauskaa ja kliseisesti toteankin, etten muista milloin olen viimeksi hihitellyt noin vedet silmissä :)


Pöydästä löytyi ihania pikkusuolaisia, pipareita, joulutorttuja, juustoja, viikunahilloa, pähkinöitä, salaattia, suussa sulavaa kakkua, jossa oli ainakin marjoja ja marianneraetta ja pohja oli murskattuja pipareita. Voin kysyä ohjeen, jos joku kiinnostuu. Oli todella nams!

Ystävän naapurit oli puolestaan tekaisseet ihan mielettömän suloisen mökkikylän, joka näkyikin jo tuolla ylemmässä kuvassa. Ensi vuonna on kyllä ihan pakko tehdä joku mahtava piparilinna! En ole koskaan tehnyt piparkakkutaloa kokonaan itse :)

Huomasin heti kaikki ihanat asusteet ja nappailin illan aikana kuvia muutamista. Aika tyylikästä juhlaväkeä :) Itselläni oli ihan vaan mustaa & kultaa ja kirkkaanpunainen satiinirusetti tuomassa vähän väriä. Olenkin ostanut paksuja satiininauhoja useissa eri väreissä, koska niillä saa ihania rusetteja asuihin ja sitä kaivattua väriä, jos sattuu vaatekaappi olemaan ihan täynnä mustaa ;)Party-Alias oli hauska! Pelattiin miehet vastaan naiset ja jännitys oli kova ainakin siihen asti, kunnes miehet jäi ihan kuus-nolla jonnekin monen mutkan taakse pelimerkkeineen ;)
Tää pitäisi ehkä hankkia itsellekin kotiin. Alis on muutenkin yksi hauskimmista peleistä mitä tiedän. Yleensä ollaan pelattu sitä vain juhannuksena porukalla ja oma osuuteni menee joko hysteeriseksi nauramiseksi tai sitten jännitän ja huidon niin, että en meinaa housuissani pysyä! hihi.

Miten teidän viikonloppu meni, oliko vielä pikkujouluja!? :)

10 kommenttia:

 1. Tässähän tulee ihan vesi kielelle kun katsoo noita tarjoiluja! Näyttää hurjan namilta kaikki tarjoilut :) Voi jos saisit reseptin, olisi ihanaa kokeilla tuonkuuloista kakkua! :) Meilläkin on partyalias ja se on kyllä tosissaan todella hauska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Sain reseptin ja postailen sen tänne heti kun tulee sopiva rakonen. Näitä ideoita on tässä taas tulvinut päähäni. Joskus niinkin ;)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Hyvälle tuulelle tulee kun näitä katselee :)

  Meillä vietettiin viikonloppu lahjoja pakaten (kunnes teippi loppui :D ) ja rauhaisasti muutenkin kun ensi viikonloppuna ei enää ehdi kun pitää lauantaina jo suunnistaa kohti joulunviettoa. Tämän viikon haluan vaan hörppiä teetä villasukat jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Dahlia! Jäi tämä vastaaminen ihan sairasloman jalkoihin ja nyt huomasin, että täällä on vastaamattomia kommentteja, hitsi!

   Siellä ilmeisesti paketoitiin todella ahkerasti :D Toivottavasti paketeista paljastui kaikkea toivottua <3

   Poista
 3. Jouluherkkuja parhaimmillaan, namnam! (Kuola valuu nyt pitkin suunpieliä) :P

  Arvaahan kuka sai vihdoin ja viimeinen uusittua sen bannerin,siinä taiskin vierähtää hetki jos toinen :D Ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki oli niin herkkua <3 Laitan kakkureseptiä tulemaan joku päivä, vaikka onhan näitä versioita toki netti pullollaan. Että jos joskus itsekin vaikka kokeilis :) Aina on hyvä kakkupäivä!

   Hihi, se kummasti pyörii aina mielessä tuhat vuotta ennen kuin sen ehtii tehdä. Lopulta se nyt niin kauan sitten edes vie, mutta sitä siirtää vaan kokoajan tuonnemmaksi.. Kohta taas nähdään muru <3

   Poista
 4. Aivan ihania nuo pikkuiset piparkakkutalot :) Kauniita kuvia kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö !!! Todella suloisia! Näitä on tehtävä ensi jouluna :) Kiitos!

   Poista
 5. Me ostettiin juuri iso kasa lautapelejä Kodin1:stä ja harkittiin tuota Party-Aliasta myös pitkään. Kiva tietää, että tuo ehkä kannattaisikin ostaa. :)
  Ihanat pikkujoulutkin teillä oli ollut - tuollaisista hetkistä on ihana nauttia ystävien kesken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva!! Lautapelejä pitää aina olla. Ne pelastaa monta iltaa, kun miettii, että mitäs nytten?! Tosin on hauska seurata miten aina joukosta löytyy joku, jolle voitto on todella tärkeä asia :D Tänä vuonna pikkujouluja oli ihanasti. Viime vuosi taisi mennä hiljaisemmin. Ei niitä illanistujaisia ole koskaan liikaa, joten ihana oli nähdä ystäviä.

   Poista